PEUDEGAT
      
      VACACIONES DESCONECTA
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Territory > Listing/Search > Ripollès (County)
14/08/2018 Login Register es ca english


Search a territory name (or part of a name)

Ripollès (County) - Directory
 NameTypeLocationIntroduction
Go to card El Reixac Rural Tourism Spain > Catalonia > GeronaCasa situada a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), en el Pirineu de Girona, ens hem especialitzat amb senderisme, disposem d’una guia pròpia.
Go to card odostrack centre d`activitats i senderisme Rural Tourism Spain > Catalonia > GeronaGaudeix i descobreix el paisatge natural amb el nostre suport logístic i de guiatge. metres d’alçada on també oferim cursos i estades que esperem t’ajudin a viure experiències inoblidables.
Go to card La Batllia Rural Tourism Spain > Catalonia > GeronaGaudeix de la tranquil·litat i la pau d´una estada al bell mig de la natura i la vida a pagès.
Go to card Casa Etxalde Rural Tourism Spain > Catalonia > GeronaLa Casa Etxalde és un casalot de pedra construït a principis del s. XX, situat en una zona pirinenca molt tranquila i rodejada de naturalesa. Es trova a la vall de Rocabruna, a 7 Km. de Camprodon.
Go to card Apartaments rurals les Barnedes Rural Tourism Spain > Catalonia > GeronaLes Barnedes és un petit conjunt d´apartaments rurals decorats i acondicionats amb el máxim confort, que els converteix en un lloc ideal per gaudir de la tranquilitat i la natura
1 2
Records: 6

      EQUIP D'ACTIVITATS AMBIENTALS - 2018


      AMADABLAM VIAJES Y AVENTURA DOLOMITAS

Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018