ACAMINAR TRAVEL 
      
      PEU DE GAT
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Revista > Listado > Artículo
22/06/2021 Iniciar sesión Registrarme español ca en


   ACAMINAR TRAVEL

Revista - Propuestas (Propuestas de actividades de empresas y entidades)
Ascensió a l´Aneto - Pont de l´11 de Setembre
EditorFrancesc Masó Boj
Fecha04/08/2012
Pujar l´Aneto de 3404m i alhora punt culminant dels Pirineus, sempre ha sigut una fita pels muntanyencs, per això us hem preparat pel pont de l´11 de setembre una ascensió a aquesta muntanya mítica.Us oferim de fer-ho de la ma del nostre guia titulat d’Alta Muntanya en Jordi Geronès i amb un grup reduït de màxim 12 participants, també hi haurà un altre guia per ajudar.
A més us ho proposem fent la travessa de Sud a Nord, pujant per la vall de Llosàs i els Estanys de Corones fins el coll de Corones, després pel pas de Mahoma fins el cim. La baixada per la cara nord, passant per Aigualluts fins a la Besurta.
Tampoc us haureu de preocupar del transport, fem dos punts de recollida, un a Girona i l’altre a Barcelona.PUNTS FORTS DE LA SORTIDA:
 • Ascensió al cim més alt del Pirineu, l’Aneto de 3404m
 • Travessa Sud - Nord (pujar per un costat i baixar per l’altre)
 • Inclou guia titulat d’Alta Muntanya
 • Inclou el transport amb sortida de Girona i de Barcelona


PROGRAMA:
 • Dia 8: Sortida des de Girona a les 13:00, després passarem per Barcelona on recollirem la resta de participants a les 14:30. Seguidament seguirem el camí fins a Benasc on tenim previst d´arribar-hi cap a les 19:00. Farem nit a Benasc en apartaments
 • Dia 9: Aviat al matí agafarem el bus que ens portarà fins a la Cabana de Pescadors de la vall de Llosàs a la banda sud de l´Aneto. D´aquí iniciarem l´ascensió passant pels estanys de Corones fins arribar al coll de Corones, després caminant per sobre la neu arribarem al famós Pas de Mahoma, on el nostre guia ens ajudarà a passar-lo més fàcilment.El descens el farem per la cara nord fins arribar als plans d´Aigualluts i d´aquí a la Besurta on agafarem altre cop el bus fins a Benasc, tornarem dormir als apartaments. Aquest dia de l´ascensió al cim haurem fet un desnivell de 1500m positius i també de baixada.
 • Dia 10: Tenim dues opcions, els que es vulguin quedar tranquil·lament a fer un dia de relax al bonic poble de Benasc, o els que prefereixin anar a estirar les cames a la bonica Vall d´Estòs, passejar per aquesta vall és una de les més boniques experiències que trobem en el Pirineu. Al vespre tornarem a dormir a Benasc.
 • Dia 11: Després d´esmorzar farem el viatge de retorn, tenim prevista l´arribada a Barcelona cap a les 14:00 i després a Girona a les 16:00Persones a qui va dirigida aquesta activitat:Muntanyencs i/o amants de la muntanya que estiguin acostumats a caminar per la muntanya, que estiguin en bona forma física per poder superar desnivells de fins a 1500m.


EL PREU INCLOU:3 nits d´allotjament en apartaments al poble de Benasc i en habitacions dobles.Guia titulat d´Alta Muntanya.Tots els transports a que es refereix el programa.Assessorament en temes de muntanya i en el material.
NO INCLOU:Menjars, els podem fer en els apartaments o també el nostre guia us pot portar a algun lloc on podreu menjar a bon preu.Assegurança d´accidents (Obligatòria), els que no tinguin la tarja de federat modalitat C o D, els en podem fer una per aquests dies.Material específic: grampons, piolet i arnès.Tot el no especificat en l´apartat Inclou. El guia podrà modificar el programa si les condicions meteorològiques o d´altres circumstàncies adverses així ho recomanen. Sempre es farà el que aconselli el guia.
  Haz clic en la imagen que quieres ver

Vista de Pas de Mahoma des del cim

      ACAMINAR TRAVEL

Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018