TIERRAS POLARES - LOFOTEN
      
      TEE-TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Magazine > Listing > Article
26/09/2018 Login Register es ca english


      EQUIP D'ACTIVITATS AMBIENTALS - 2018

Magazine - Proposal (Proposals from companies and clubs)
SENDERISME A LA VALL DEL HASLITAL - AL BELL MIG DELS ALPS SUÏSSOS
EditorJoaquim Vergés
Date31/05/2017

SENDERISME A LA VALL DEL HASLITAL AL BELL MIG DELS ALPS SUÏSSOS

Programes setmanals de dissabte a dissabte: desde el 17 de juny al 14 d´ octubre 2017

Dissabte - MEIRINGEN

Arribada a Meiringen. Trovada amb el guía. Acomodació, sopar i allotjament a l´ hotel.

Diumenge – MEIRINGEN – GORJA DE L´ ALPBACH – REUTI – GORGES DE L´ AAR - MEIRINGEN


Estada a l´ hotel en mitja pensió. La nostra primera jornada de senderisme, començara amb la Gorja de l´ Alpbach, el torrent que passa per devant l´ hotel i que recull les aigües de Hasliberg.
Seguirem pujant fins a Reuti, a 1070 metres, desd´ on disfrutarem de la vista impressionant devant del grup del Wetterhorn. Completarem la nostra pujada d´ avui fins els 1377 metres i començarem a baixar mica en mica fins a Innertkirchen, a on arrivarem passat migdia i ja en cami planer seguirem el curs de l´ Aar i travessarem les Gorges del riu, amb les seves parets de mes de 200 metres d´ alçada.
Al capvespre passejarem pel poble de Meiringen, a on veurem l´ imatge de Sherlock Holmes i el Museu amb la cambra del detectiu creada a partir dels nombrossos detalls donats per Conan Doyle a les seves histories.Detall de la jornada de senderisme: 17 Kms. Aproximadament 6 hores.
Desnivell total de pujada 750 metres en 6,5 Kms. Desnivell total de baixada 750 metres en 6,5 Kms. 4 Kms. de recorregut planer al final de la jornada. Altitud de sortida i arribada: 620 metres – Altitud màxima 1377 metres

Dilluns - MEIRINGEN – VALL DE ROSENLAUI – MEIRINGEN


Estada a l´ hotel en mitja pensió. Al mati pujarem a la Cascada de Reichenbach en un centenari funicular i veurem el lloc a on Conan Doyle situà la lluita amb Moriarty que donà lloc a la desaparició d´ en Sherlock Holmes (4 de maig de 1891).
En aquest punt començarem la caminada cap el Hochmoor, la turbera més alta d´ Europa (1848 mts) per a continuar a la vall de Rosenlaui i arribar a l´ antiga asserradora de Schwarzwaldalp als peus del Wetterhorn i de la gelera de Rosenlaui. Baixarem cap a les Gorges de la Gelera (Gleschterschlucht) les atravessarem, arrivant a la Cascada de Reichenbach i en el centenari funicular tornarem a Meiringen.Detalls de la jornada de senderisme: Recorregut Reichenbachfall, Hochmoor, Schwarzwaldalp, Gleschterschlucht, Zwirgi, Reichenbachfall. Aproximadament 6 hores.
Altitud de sortida i arribada: 840 metros – Altitud máxima 1962 metros. Desnivell total 1122 metres en 6,5 Kms. de pujada i en 8,5 Kms. de baixada. Kms. totals 15.

Dimarts – MEIRINGEN – PLANPLATTEN – HORIZONT WEG – ENGSTLENALP - MEIRINGEN


Estada a l´ hotel en mitja pensió. Al mati pujarem en telecabina o autocar a Reuti a on comencarem la pujada a Planplatten a 2245 metres, amb la meravellosa vista front al grup del Sustenhorn, amb 401 crestes de més de 3000 metres en una espectacular panoramica de 360º
Seguiremos la cresta de la muntanya, pel cami de l´ Horitzó, que te uns kms. planers avans de baixar cap a Engstlenalp, a la vora del llac de Engstl, on ens esperará l´ autocar per tornar a l´ hotel a Meiringen.Detalls de la jornada de senderisme: Recorregut Reuti – Planplatten – Cami de l´ Horitzó - Engstenalp, 15 Kms. i unes 6 hores.
Altitud de sortida: 1070 metres – Altitud màxima 2245 metres – Altitud d´ arribada: 1850 metres. Desnivell inicial de pujada 1170 metres en 6 Kms, desnivell total de pujada 1300 metres. Desnivell de baixada 470 metres en 5 Kms. 4 Kms. planers en el cami de l´ Horitzó.

Dimecres – MEIRINGEN – TALLI – MEIRINGEN


Estada a l´ hotel en mitja pensió. Al mati tornarem a la vall d´ Engstenalp, per pujar les parets de la versant sud, que ens portaran al Sätteli d´ on seguirem a la cabana del Tälli i començarem a baixar a la vall a Gadmen, per tornar en autocar a Meiringen.Detalls de la jornada de senderisme: Recorregut Engstenalp – Satteli – Talli - Gadmen 13 Kms. i una mica més de 5 hores. Altitud de sortida: 1850 metres – Altitud maxima 2150 metres Altitud d´ arrivada: 1205 metres. Desnivell total de pujada 316 metres en 5 Kms. Desnivell total de baixada 970 metres en 8 Kms.

Dijous – MEIRINGEN – TRIFFTBRUECKE – MEIRINGEN


Estada a l´ hotel en mitja pensió. Per avui he deixat l´ espectacular atracció de la regió, el Pont del Trift. Tornarem en autocar a la vall de Gadmen, per pujar en la telecabina del Trift. En una caminada d´ aprop una hora i mitja pujarem fins el pont, a 80 metres d´ alçada devant del llac i la gelera de Trift.
Per la tornada no agafarem el telecabina, baixant caminant fins a la vall de Gadmen, a on ens esperará l´ autocar per tornar a Meiringen a mitja tarda.Detalls de la jornada de senderisme: Recorrregut estació superior del telecabina – Pont del Trift - estació superior – estació inferior del telecabina. 12 Kms en unes 5 hores i mitja.
Altitud de sortida: 1360 metres – Altitud màxima 1880 metres – Altitud d´ arribada: 970 metres. Desnivell total de pujada 650 metres en 5 Kms. Desnivell total de baixada 910 metres en 7 Kms.

Divendres – MEIRINGEN – GELERA DE LA ROINA – GRIMSEL – OBERAAR - MEIRINGEN


Estada a l´ hotel en mitja pensió. Avui entrarem al cantó Valais i començarem la pujada del port de la Furka fins arriva a la Gelera de la Roina, a on entrarem a la cova excavada a la gelera, a on ens sorprendra el color blau del gel.
Tornarem al pas del Grimsel, dedicant la darrera caminada al llac del Oberaar, a on neix el riu Aar, que atravessa la vall del Haslital avans de seguir cap a Berna. El recorregut ens portara al Sidelhorn a 2765 metros, para baixar a la cabana del Oberaar, fer un recorregut al costat del llac fins arrivar a la gelera i tornar a la cabana a on ens esperará l´ autocar per tornar a Meiringen i dedicar la resta de la tarda a la compra de records, formatges i xocolata.Detalls de la jornada de senderisme: Pas del Grimsel – Sidelhorn – Cabana de l´ Oberaar – gelera de l´ Oberaar – Cabana de l´ Oberaar. 15 Kms. en 7 hores.
Altitud de sortida 2165 metres – Altitud máxima 2765 metres. Altitud d´ arribada 2338 metres. Desnivell de pujada 610 metres en 5 Kms. Desnivell de baixada 400 metres en 3 Kms. 7,5 Kms. planers d´ anada i tornada a la gelera de l´ Oberaar..

Dissabte – MEIRINGEN


Esmorzar a l´ hotel.

PREU
Preu per persona en habitació doble o triple € 1095.-
Suplement d´ habitació individual € 210 .—

El preu inclou:
 • 7 nits en mitja pensió en el Das Hotel Sherlock Holmes, tres estrelles.
 • 6 picnics
 • Guía de senderisme coneixedor de les caminades a fer.
 • Les entrades a les Gorges de l´ Aar, a les Gorges de la Gelera i a la Gelera de la Roina.
 • Tots els transports, funiculars, telecabines, autocars o serveis privats indicats en el programa.

El preu no inclou:
 • Les begudes en els apats
 • L´ assegurança de viatge
 • Quansevol servei no indicat expressament com inclós en el programa..

Per a poder portar a terme el programa amb guia cal l´ inscripció de un mínim de sis persones en la sortida demanada. De no arrivar a aquest minim es facilitará als participants el material necessari per poder fer els recorreguts de forma individual. Si per causas meteorològiques alguna sortida no es pogués fer, el guia preparará sortides alternatives (visites a ciutats com Berna o Lucerna) per a disfrutar de la jornada.

Hotel previst: Das Hotel Sherlock Holmes *** www.sherlock.chServeis de trasllats:
desde/a l´ aeroport de Zurich per trajecte:
1/3 places 195.- €; 4/5 places 270.- €; 6/8 places 390.- €
desde/a l´ aeroport de Basilea per trajecte:
1/3 places 250.- €; 4/5 places 325.- €; 6/8 places 445.- €


  Click at the image you want to view
Das Hotel Sherlock Holmes
Engstenalp
Funicular de Reichenbach
Gadmen
Gelera de l' Oberaar
Gorja de l' Alpbach
Pont del Trift
Reuti
rosenlaui
Sätteli
Schwarzwaldalp
Turbera de Hochmoor


      ACAMINAR TRAVEL ESTIU

Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018