PEUDEGAT
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Tarragona > Gubiana dels Ports
19/09/2021 Iniciar sesión Registrarme español ca en


Gubiana dels Ports - Ficha
Nombre
Gubiana dels Ports
Nombre Sociedad
Gubiana dels Ports SL
Tipo
Empresa de Guías
Teléfono
977 47 48 87
Segúndo Teléfono
637 08 50 52
Fax
977 47 48 87
Persona de Contacto
Vicky Carles Hierro
Idiomas
Catalán
agenda de actividades agenda de actividades
Agenda
Eslogan
Desenvolupem les nostres activitats en tres àmbits relacionats entre si : Natura, Turisme i Educació Ambiental en l´entorn del Parc Natural dels Ports i la resta de les Terres de l´Ebre.
Población
Roquetes
E-mail (Dirección electrónica de contacto)
Página web.
www.gubiana.com
Página web. 2
gubianadelsports.blogspot.com.es
Ubicación
España > Cataluña > Tarragona

Ubicaciones relacionadas

Gubiana dels Ports - Presentación

Gubiana dels Ports SL, hem nascut des de la iniciativa privada amb una finalitat i uns objectius que van més enllà dels purament empresarials. Tenim la raó social a Roquetes ( Baix Ebre ) des d'on desenvolupem les nostres activitats en tres àmbits relacionats entre si : Natura, Turisme i Educació Ambiental .

Amb els nostres serveis, pretenem donar a conèixer als escolars, joves, adults i públic en general, les característiques de aquestes terres...incloent-hi els paratges més emblemàtics del Parc Natural dels Ports, del riu Ebre, dels nuclis urbans i rurals de la zona, i també la història de la nostra gent. Es tracta d'aprendre del medi (natural, rural, urbà...), descobrint la seva feblesa i fomentant els hàbits de respecte i les actituds de responsabilitat necessàries per al seu desenvolupament sostenible.

Som empresa col·laboradora del Parc Natural dels Ports. Això representa treballar en la línia de protecció i conservació de les nostres muntanyes , promovent el coneixement i la divulgació de les seves característiques, des del respecte i la preservació de l'entorn. Tenim guies i monitors del Parc Natural dels Ports, formats específicament en el coneixement del patrimoni natural dels Ports i avalats pel propi Parc.

SERVEI DE GUIES DEL PARC NATURAL DELS PORTS

Descobrir les belleses naturals del massís del Port, la seva orografia, la botànica, la fauna, les font i els paisatges, així com retrobar les històries oblidades d'aquells que hi van subsistir per aprofitar-se dels recursos, és ara possible de la mà de GUBIANA, la reina encantada del Port que et convida a conèixer les terres màgiques del sud de Catalunya.

Monitors i guies del Parc Natural dels Ports, especialitzats en el coneixement del "Patrimoni naturals dels Ports", us acompanyaran quan i on volguèssiu.

Rutes a la carta, a peu o amb vehicles tot terreny, condicions a convenir

SENDERISME

Senderisme a mida (mínim 6p)
Senderisme programat
Mitja jornada
Jornada sencera

Senders plens de bellesa i silenci, llum, sons, colors i olors per recrear els sentits... Naturalesa en estat pur, on descobrir el batec del propi cor en harmonia amn tot el que t'envolta.

El senderisme entès com a activitat lúdica-esportiva i cultural et permet descobrir espais naturals i rurals en el marc incomparable del Parc Natural dels Ports.

Tothom es pot iniciar en el coneixement i respecte de la muntanya, per això a part dels itineraris bàsics que us oferim com a productes més genèrics, també us podem preparar sortides més específiques amb nens petits o persones grans, amb més o menys dificultat i durada. Truca'ns, i et muntaren l'excursió a mida.
Si ja saps moure't per la muntanya, també podem preparar-te fermes excursions pels indrets mes feréstecs del Port, que n'hi ha molts.
Totes les nostres sortides contemplem uns "Apunts de natura" petits temes monogràfics per anar aprenent de l'entorn.

Información facilitada por Gubiana dels Ports. Revisado el 01/02/2015

   TEE TRAVEL


      BONVIURE

Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2021