GIROGUIES
    
      BONVIURE
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Gerona > Giroguies Senderisme
19/09/2018 Iniciar sesión Registrarme español ca en

TESOROS DE ARMENIA
Título: TESOROS DE ARMENIA
Tipo de Producto: Viajes y Trekking  [?]
Idiomas: Catalán, Español
Organización: Guiado [?]
Duración: Vacaciones 
  11 días de viaje
Nivel: Medio  (**)
   Dificultad técnica:   Moderado [?]
   Esfuerzo físico:   Moderado [?]
Destino/zona: Armènia
Alojamientos: Hotel
Entorno: Llano, Media Montaña, Pueblos / ciudades
Interés: Deportivo, Turístico, Naturaleza, Paisaje, Cultural, Aventura, Gastronomía, Social, Salud, Otros
Usuarios: Parejas, Grupo de amigos, Singles, Familias
Ver imagen mas grande

Info y reservas
972303886
636490830
Contactar Giroguies Senderisme
Fechas y precios:
31/10/2018-10/11/2018
1095 €
Per a grups de 10 a 15 persones
1145 €
Per a grups de 6 a 9 persones
1225 €
per a grups de 4 a 5 persones
1350 €
Per a grups de 2 a 3 persones
Descripción
Armènia és una antiga república soviètica que té les seves arrels en una de les més antigues civilitzacions del món. Cultural, històricament i políticament, Armènia es considera com a part d´Europa, però, la seva localització en el Caucas meridional la situa en una suposada frontera imaginària entre Europa i Àsia: La Transcaucàsia, zona al sud-oest de Rússia, entre el mar Negre i el mar Caspi. L´Armènia moderna ocupa part de l´Armènia històrica, el centre estava a la vall del riu Araks i la regió al voltant del llac Van a Turquia. El terreny armeni és principalment muntanyós. Cap punt del país està per sota dels 400 metres per sobre del nivell del mar.

Itinerari:

Dia 1: Sortida del vol cap a Armènia.
Dia 2: Arribada / passeig caminant per la ciutat / Etchmiadzín / Zvarnots
Recollida a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
Començarem passejant per Erevan explorant els racons amagats d´aquesta ciutat meravellosa. Edificis espectaculars, cuidades places, amples avingudes plenes de cafès, restaurants i botigues. Després visitarem la Santa Seu d´Echmiadzín, seu de l’església apostòlica armènia. La catedral d´Echmiadzín, l’edifici cristià més antic d’Armènia, va ser construïda l’any 303 i és arquitectònicament parlant un dels edificis més excepcionals del segle IV.
Dinar en un restaurant local. A continuació visitarem el temple de Zvartnots, construït el segle VII. Els dos monuments són Patrimoni Mundial de la UNESCO.
Nit en hotel a Erevan. MP (esmorzar i dinar).
Dia 3: Erevan / Khor Virap / Noravank / Areni / Goris
En aquesta jornada descobrirem tresors històrics a la regió de l’Ararat, visitant el monestir de Khor Virap (s. VII). Aquest monestir està situat molt a prop de la muntanya bíblica de l’Ararat i al costat de Turquia. Aquest és un punt de confluència entre dues religions, Cristianisme i Islam. Grans extensions muntanyoses, valls exuberants, gorges impressionants i coves misterioses. És la província de Vayots Dzor, que descobrirem en aquesta jornada. La nostra travessa entre muntanyes ens portarà al poble d´Areni on visitarem un celler de vi armeni i, a través d´una petita serralada, fins al congost d´Amaghu. Visitarem l´espectacular complex monàstic de Noravank, construït durant els segles XII-XIV, envoltat de muntanyes rogenques. Deixant la província de Vayots Dzor, ens dirigirem cap a Goris, "ciutat dels vents".
Nit en hotel a Goris. PC
Dia 4: Goris / Khndzoresk / Monestir de Tatev / Goris
La regió de Siunia ofereix unes rutes de senderisme fantàstiques. Camins dins un congost ple de coves excavades a la roca en el poble de Khndzoresk. Seguirem cap al complex monàstic de Tatev, on hi arribarem pujant a un telefèric que travessa la vall. Des d´aquí ens espera una bonica caminada cap al pont natural anomenat "del diable", passant pels fascinants camins del congost de Vorotán.
Nit en hotel a Goris. MP (esmorzar i dinar) - 5 h de senderisme. +100 m, -680 m de desnivell.
Dia 5: Goris / Karahunj / cascada de Shaki / pas de Selim / llac Sevan / Dilijan
Després d’esmorzar anirem cap a Karahunj, considerat l´Stonehenge armeni. Considerat l’observatori astronòmic més antic del món (IV mil·lenni AC) i on es feien servir forats a les pedres per l´observació dels astres. Des d’aquest lloc anirem cap a la cascada de Shaki (la més gran i alta d´Armènia, uns 18 m). La ruta d’avui segueix cap al coll de Selim on s’hi troba un sòlid i ben conservat caravanserrall construït el 1332 i que va servir de refugi i descans per als comerciants de l´antiga Ruta de la Seda. Finalment passant pel llac Sevan, el llac d’aigua dolça d’origen alpí més gran del Caucas, arribarem a ciutat de Dilijan que rep el sobrenom de la “Petita Suïssa”.
Nit en hotel a Dilijan. PC - 2 h de senderisme. -200 m de desnivell.
Dia 6: Dilijan / llacs Parz i Gosh / Goshavank / Dilijan
Armènia ha estat beneïda per la naturalesa amb densos boscos, un dels quals és el Parc Nacional de Dilijan. Avui caminarem per un paisatge agrícola i forestal molt harmònic i ben conservat, un sender des del Llac Parz cap al llac Gosh i que continua en mig de boscos caducifolis i clarianes conreades per arribar al complex monàstic de Goshavank. Es troba al cor del bosc de Dilijan i va ser fundat en el segle XII per l’acadèmic, legislador, clergue i mestre armeni Mkhitar Gosh.
Nit en hotel a Dilijan. PC - 5 h de senderisme. +350 m, -200 m de desnivell.
Dia 7: Dilijan / Khachardzan / Erevan
Després d’esmorzar avui farem una travessa a peu pel Parc Nacional de Dilijan, començarem al poble de Khachardzan per un camí de pujada que ens endinsa en els paisatges rurals i boscosos del parc. De baixada arribarem al poble de Gosh, on ens esperarà el bus per anar fins a Erevan.
Nit en hotel a Erevan. MP (esmorzar i dinar) – 4,5 h de senderisme, +700 m, -700 m de desnivell.
Dia 8: Erevan / Memorial del genocidi / Vernisage / Bodegues de conyac armeni
Visita al Memorial de Tsitsernakaberd per conèixer la història d´Armènia i visita al museu del Genocidi construït en memòria de les víctimes del Genocidi Armeni. Després visitarem un mercat d´art a l´aire lliure conegut com a "Vernisage".
Dinar en restaurant local. Continuarem cap a una de les bodegues de conyac armeni que va ser fundada el 1887 per Shustov. La destil·leria i celler ofereix degustació exclusiva de brandi armeni. Temps lliure.
Nit en hotel a Erevan. MP (esmorzar i dinar)
Dia 9: Erevan / pic sud d’Aragats o fortalesa d’Amberd / Erevan
Transport fins al llac Kari (3.200 m), on començarem la nostra caminada que, depenent de la climatologia que hi trobem, podrem escollir entre aquestes dues opcions:
a) Pujar al pic sud del mont Aragats (3.888 m). Aquesta muntanya, amb els seus 4 cims, té un cràter de profunditat de 400 m, un dels més grans del món. 6 h de senderisme. +700 m, -700 m de desnivell.
b) Baixar cap a la fortalesa medieval d’Amberd que data del segle X i està situada a 2.300 m. A amb la seva posició natural i les seves estructures defensives tenia reputació d’inexpugnable. 5 h de senderisme. -900 m de desnivell.
Nit en hotel a Erevan. MP (esmorzar i sopar).
Dia 10: Erevan / Gueghard / Garni / Erevan
Després d’esmorzar anirem fins al monestir de Gueghard, un dels monuments més famosos d´Armènia. Es coneix també com "Ayrivank" que significa "església llaurada a la roca". El monestir de Gueghard és Patrimoni Mundial de la UNESCO. Començarem la nostra caminada per la vall de riu Azat, pujarem fins a les ruïnes del monestir d’Havuts Tar i ja de baixada arribarem a l’anomenada ‘simfonia de pedres’ una colada basàltica amb espectaculars columnes que semblen tubs d’òrgue.
Dinar en un restaurant local. Acabarem la jornada visitant el temple pagà de Garni (segle I AC) que va ser dedicat al déu del sol Mihr i és l’únic temple pagà conservat a la regió del Caucas.
Sopar de comiat en un restaurant on podrem gaudir de cants i balls folklòrics.
Nit en hotel a Erevan. PC – 4 h de senderisme, +400 m, -400 m de desnivell.
Dia 11: Trasllat a l´aeroport per embarcar en el vol de tornada.


Preus:
Per a grups de 16 a 20 persones: 1.045 €
Per a grups de 10 a 15 persones: 1.095 €
Per a grups de 6 a 9 persones: 1.145 €
per a grups de 4 a 5 persones: 1.225 €
Per a grups de 2 a 3 persones: 1.350 €

Suplement habitació individual: 185 €

Què inclou:
- Guia de Giroguies des de Barcelona si el grup arriba a les 15 persones.
- Guia local de parla castellana durant tot el programa.
- Allotjaments en hotels amb habitacions dobles amb bany: 6 nits a Erevan, 2 nits a Goris i 2 nits a Dilijan.
- Àpats especificats en el programa: tots els esmorzars, 8 dinars i 5 sopars.
- Tast de vi armeni a Areni.
- Tast de conyac a Erevan.
- Trasllats interiors segons el programa en vehicle còmode.
- Entrades als llocs i monuments especificats en el programa.
- Totes les taxes.
- 2 ampolles d´aigua mineral cada dia per persona.

No inclou:
- Vols (preu a data 10/07/2018: 378 euros amb maleta 23kg )
- Begudes alcohòliques.
- Assegurança de viatge.
- Propines.

A tenir en compte:
És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d´assistència en viatge, tipus RACC o d´altres companyies que ofereixen aquest servei. No n´hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s´hagués de quedar més dies allà, o bé s´ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s´ha de tenir aquest risc cobert.
Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.
Información facilitada por Giroguies Senderisme Revisado el 21/08/2018Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018