BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
29/09/2020 Login Register es ca english

1- 3 Novembre- Pt. de Tots Sants. Valls de Cardós i Tavascan.
Title: 1- 3 Novembre- Pt. de Tots Sants. Valls de Cardós i Tavascan.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Autumn 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  3 days of travel
  3 days of activity
  2 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: Valls de Cardós i Tavascan
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
persons: minimum=6 maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
01/11/2019-03/11/2019
219 €
, mitja pensió inclosa tots els dies.
30 €
, suplement individual
Description
Les Valls de Cardós i Tavascan, al Pallars Sobirà, és un paisatge pirinenc de grans alçades i valls profundes, amb bonics poblets rics en patrimoni històric i humà, art romànic i bona gastronomia.

Boscos caducifolis de tardor i de coníferes, bordes testimoni de la vida rural, esglésies, creus i ermites romàniques, valls bellíssimes que amaguen estanys i estanyols, colls i planures panoràmiques.

I …per acabar el dia, la bona taula pallaresa.

Punts Forts

Hem fet una tria d’itineraris ben diversos per les Valls de Cardós i Tavascan per oferir-te una degustació d’aquesta part del Pallars que de ben segur t’encisarà
-un passeig per les bordes, els paisatges rurals i els antics camins que unien els poblets
– boscos de pins, avets i caducifolis tenyits amb els colors de la tardor
– colls i prats amb vistes espectaculars; paisatges pirinencs de llacs i valls glacials dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu
– pobles pintorescos rics en art romànic en les seves esglésies, ponts i ermites.
En un bon hotel de tres estrelles a Tavascan, un bon allotjament per acabar el dia en un ambient relaxat i una bona taula!

Dia a Dia

DIA 1, 01/11. Les bordes de Cardedo.

Punt de trobada del grup al voltant de les 11h a Llavorsí. Des d’allà, desplaçament en vehicles fins al poblet d’Estaon. Ruta tranquil•la per les bordes que esquitxen l’entorn natural d’aquest poblet, un passeig per la antiga vida rural lligada a la muntanya. En acabar, trasllat al nostre allotjament de les 3 nits, a Tavascan.

Desnivells aproximats: +350m, -350m. Uns 7 km.

DIA 2, 02/11. Bordes de Noarre i Estany de Port.

Anem més amunt, al fons de la vall de Tavascan, a un paisatge pirinenc de valls glaciars i bells estanys a peu del port transfronterer. Anirem fins a l’Estany del Port, a 2035m. Ruta entre bordes, rius, muntanyes, valls, estanys i estanyets.

Desnivells aproximats: +700m, -700m. Uns 16km.

DIA 3. 03/11. Ruta romànica de poble a poble.

Deixem pel darrer dia aquesta ruta que ens porta de poblet a poblet, del romànic d’una església a l’altra, per ponts, boscos i antigues vies entre pobles: Tavascan, Aineto, Lleret i Lladorre. Un bon comiat de la natura i la història d’aquestes bellíssimes valls pallareses.

Desnivells aproximats: +400m, -400m. Uns 8km

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Fitxa Tècnica

Nivell

Un dia de desnivells de 700m (tant de pujada com de baixada) i uns 15km de distància i dos dies de 400m (pujada i baixada) i uns 7km de distància .

Generalment per bons senders de boscos i muntanya, ben perfilats i sense cap dificultat tècnica. Alguns trams pedregosos de muntanya.

Cal tenir hàbit senderista i forma física suficient per assolir els desnivells indicats amb facilitat, recordeu que estem en una època en què tenim poques hores de llum diàries.

Material

Botes de senderisme.
Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
Barret, ulleres de sol.
Pals per caminar, recomanats.
Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.
Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

219 €, inclou mitja pensió.

Suplement habitació individual: 30€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

Allotjament, esmorzars i sopars de tots els dies (2 nits).
El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
Assegurança d’accidents a muntanya.
Tastet de productes locals.
Direcció i gestió tècnica del viatge.
L’IVA.

No Inclou

Els pícnics, que podeu comprar al mateix allotjament, a les botigues del poble o dur des de casa.
El transport d’anada i tornada.
Les begudes no incloses en els menús.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.


Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En hotel de muntanya, en habitacions dobles amb bany. Bon establiment de tres estrelles, familiar, amb bona cuina. Esmorzar tipus buffet dolç i salat i sopar de menú a triar entre dues opcions.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a https://bonviure.com/wp-content/uploads/2019/04/MUTUA-GENERAL-ASSEGURANCES-POLISSA-extracte-09_09_2019.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 90 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. ”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829
Information updated by Bonviure at 09/09/2019Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018