GIROGUIES
    
     VIAJAR CON ENCANTO
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Gerona > GIROGUIES SENDERISME
06/08/2021 Login Register es ca english

ELS PORTS DE BESEIT: TO DISCOVER THIS NATURAL PARK!
Title: ELS PORTS DE BESEIT: TO DISCOVER THIS NATURAL PARK!
Type of Product: Guided stays  [?]
Languages: Catalan, Spanish, English
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  7 days of travel
  6 days of activity
  6 accomodation nights
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: ARNES
Accomodation: Hotel
Transport: Train, Private cars
Environment: Plains, Hills, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Adventure, Food, Social, Health, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=4 maximum=10
Enlarge image

Info and bookings
972 303 886
665 033 983
Contact GIROGUIES SENDERISME
Dates and prices:
29/03/2021-04/04/2021
755 €
Grup d´11 a 14 persones
850 €
Grup de 7 a 10 persones
970 €
Grup de 4 a 6 persones
156 €
(supplement) Habitació individual
Description
El Parc Natural dels Ports, és un massís que sobrepassa els límits de les Terres de l´Ebre i s´endinsa a les províncies de Terol (Aragó) i Castelló (País Valencià), és un refugi d´una fauna i flora molt riques. Ens allotjarem en ple cor del Matarranya i farem unes excursions per llocs frescos i vora del riu. Visitarem també el mas Bunyol, un lloc únic a Europa on podrem veure els voltors molt a prop. Tota una experiència i un espectacle de la natura!

Dia 1: Trobada a les 19 h a l´allotjament de Matarranya
Una estona per conèixer el grup, explicar com funcionaran les sortides, aclarir dubtes i després anar a sopar.

Dia 2: Estrets d’Arnes, un bonic, variat i complet recorregut pels rius dels Estrets i de les Valls i retornant a Arnes pel corriol que forma part dels Estels del Sud; Distància 15,2 km - Desnivell de pujada 450 m i de baixada 450 m – 5 h 30 min.

Dia 3: Mas Bunyol - Beseit, en aquesta jornada visitarem el mas Bunyol on veurem un lloc únic a Europa on tindrem els voltors molt a prop. Tota una experiència i un espectacle de la natura!; Distància 7,5 km - Desnivell de pujada 305 m i de baixada 235 m – 4 h.

Dia 4: Una excursió que visita el naixement del riu Matarranya. Comencem els primers 800 metres per una pista forestal antiga que es va fer servir per extreure carbó. Després comença un sender per passarel·les de fusta que passen els estrets del riu i al tram final comença un antic sender de ròssec fins a arribar als Estrets del Parrissal. Durant tot el recorregut podem veure les agulles del fantàstic Carst que engalanen la capçalera del riu Matarranya. Distància 14,8 km - Desnivell de pujada 235 m i de baixada 325 m – 6 h.

Dia 5: Comencem per un antic camí de bestiar fins al cim de les Escales, després baixem fins al riu Ulldemó, i al toll de Pablet podem fer un bany. També visitarem el Toll de l´Olla, on la barreja dels colors blaus i ocres és una meravella. Llavors el sender en portarà a la carena dels Comellars amb vistes panoràmiques del poble de Beseit. Distància 9,8 km - Desnivell de pujada 270 m i de baixada 270 m – 5 h 30 min.

Dia 6: Arranquem des de Beseit i fem una pujada forta per la solana de la Caixa fins a un indret on tenim una vista fantàstica dels Ports de Beseit, continuem la pujada fins a arribar a la cresta de la serra de la Caixa i Periganyol (1.033 m), ara crestejarem de pujada fins a arribar al cim del Periganyol, anirem fins a la Caixa (1.000 m) i podem contemplar tota la comarca del Matarranya i l´embassament de Pena, tornarem a Beseit fent la baixada fins a arribar al camí de l´embassament que ens portarà a la població de Beseit. Distància 11 km - Desnivell de pujada 620 m i de baixada 450 m – 5 h 30 min.

Dia 7: Després d´esmorzar tenim temps lliure, podem anar a visitar l´Horta de Sant Joan i així acabem aquesta estada fantàstica coneixent un dels pobles més bonics de la nostra terra.

Suplement habitació individual: 156 €

Què inclou:
- Guia de Giroguies durant totes les excursions
- 6 nits d´allotjaments al Matarranya en hostal familiar en habitacions dobles amb bany
- 6 esmorzars
- 6 sopars
- Entrada a la finca del mas Bunyol
- Assessorament en temes de muntanya i material necessari
- Organització tècnica GC 1695
- L´IVA corresponent

No inclou:
- Pícnics per les excursions
- Assegurança d´accidents, us la podem fer si no en teniu
- Tot el no especificat a l´apartat anterior.

A tenir en compte:
COVID-19: Donada la situació actual, volem fer-vos més fàcil la reserva d´aquest viatge, perquè us apunteu amb tranquilitat. En cas que des de Giroguies haguéssim d’anul·lar el viatge per causa de força major, ens comprometem a tornar l´import pagat del programa.

És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d´assistència en viatge, tipus RACC o d´altres companyies que ofereixen aquest servei. No n´hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s´hagués de quedar més dies allà, o bé s´ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s´ha de tenir aquest risc cobert.

Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.
Information updated by GIROGUIES SENDERISME at 16/04/2021Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2021