BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
07/05/2021 Login Register es ca english

2 - 20 d´agost. HIMÀLAIA, ÍNDIA, LADAKH- VALL DE MARKHA. Ascensió opcional al Stok Kangri 6150m.
Title: 2 - 20 d´agost. HIMÀLAIA, ÍNDIA, LADAKH- VALL DE MARKHA. Ascensió opcional al Stok Kangri 6150m.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  19 days of travel
  17 days of activity
  18 accomodation nights
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Demanding [?]
destination: INDIA- LADAKH - ZANSKAR- MARKA
Accomodation: Camping, Hotel
Transport: Private bus, Taxi / 4x4, Airplane
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
persons: minimum=8 maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
02/08/2018-20/08/2018
2129 €
DESCOMPTE fins 14/05 + taxes vols internacionals. Pensió completa al Ladakh.
2199 €
A PARTIR 15/05 + taxes vols internacionals. Pensió completa al Ladakh.
220 €
, suplement individual
55 €
DESCOMPTE si tens l´assegurança de la FEEC modalitat D o similar.
Description
El Ladakh és un racó únic al món, a l´extrem dels Himalaies, una terra budista envoltada d´un paisatge grandiós, amb una cultura pròpia encara preservada. El cor d´aquest viatge és una travessa per les Valls del Parc Nacional de Hemis, com la de Markha. Un trekking assequible però amb caràcter de travessa d´alçada, que transcorre per valls, gorges, poblets autèntics i colls amb vistes corprenedores de cims i glaceres. Amb un cim opcional de 6150m, l´Stok Kangri, el sismils clàssic de la regió. Els primers dies del viatge, bona aclimatació visitant la cultura i monuments del Ladakh.

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

* El Ladakh és una excepció climàtica, una zona que queda preservada dels monsons que afecten la resta de la India gràcies a la barrera naturals de les muntanyes que l’envolten (Himàlaia i Karakourm).

* El paisatge. Es una escena titànica, un caprici dels Déus que han tallat impossibles abismes i creen les llums més pures del planeta enmig de plegaments, colors, textures de la roca de formes cataclismàtiques i monstruosament belles. Valls, muntanyes, glaceres, panoràmiques sobre les muntanyes més altes de la terra.

* Una ascensió OPCIONAL a un dels sismils més fàcils de la zona, el Stok Kangri de 6150m. Una gran muntanya de nivell assequible, és el sismil clàssic de la zona. Cal l´esforç físic que requereix aquesta alçada, i segons l’estat de la neu, fer servir grampons i dur el piolet, però cap tècnica de progressió específica d´escalada.

* Programa amb unes bones etapes d’aclimatació a l’alçada i esforç en augment progressiu que faran que el teu cos s’adapti i pugui assolir les fites d’esforç necessàries.

* Gran trekking en què travessem poblets i zones d’acampada dels nòmades arreu de les muntanyes. Això ens permet fer etapes assequibles immersos en la natura i el paisatge, sense veure ni un cotxe.

* Caminarem per cinc valls diferents, la qual cosa farà que els paisatges siguin més diversos i l´experiència de trekking més enriquidora.

* Hem triat un itinerari original per arribar fins al Stok Kangri, travessant per valls i colls poc freqüentats, no seguirem la travessa clàssica que s’acostuma fer per arribar a l’Stok Kangri -més concorreguda-, tindrem el privilegi d’arribar-hi per un entorn més autèntic.

* Travessa en què caminarem còmodament descarregats de pes, anirem únicament amb la motxilla petita, la resta de l´equipatge els porten els rucs i les someres.

* Sense deixar de banda el contingut cultural i la influència del budisme que fan del Ladakh un indret tan especial i màgic. Preciosa proposta de trekking i alhora un viatge atractiu en la seva vessant cultural. Diferents ètnies, races, idiomes, religions, paisatges, arquitectures. La seducció de la diferència. Vides molt diferents a la nostra...mateixes necessitats. La satisfacció del viatger, del caminador de pas ferm, tranquil, observador que sap que el viatge no només passa per fora sinó també per dins.

Si vols informació addicional sobre aquest viatge, descarrega-te-la a: www.bonviure.com/documents/27912932.pdf

DIA A DIA

DIA 1 (2 agost). Viatge Barcelona-Delhi

Vol de Barcelona a Delhi.

DIA 2 (3 agost). Delhi

Arribada a l’aeroport internacional de Delhi a la matinada, trasllat a l’hotel i allotjament.

Després de descansar fins a l’hora de dinar, anirem a menjar i després recorrerem Delhi amb un un guia local turístic, una passejada pels contrastos d’una ciutat immensa, on el més important serà barrejar-se i assaborir la nova cultura que tindrem davant. Dia per deixar-se sorprendre pel que l’ Índia significa: contrastos, olors i colors, castes i mirades, caos i llum... Dos mons, la Vella i la Nova Delhi, compartint espai en una mateixa ciutat, centre del Govern, porta d’Àsia i de cultures mil.lenàries.
Passeig impactant per la Vella Delhi i per la mesquita Jama Masjid amb vistes al bell Fort Vermell. Com en un viatge en el temps, rickshaws i gentada a la zona medieval, on es troba el mercat més gran de la ciutat. Canvi radical a la Nova Delhi per sorprendre’ns amb la zona presidencial i d’ambaixades, la Porta de l’Índia,...i tot el que ens permeti la jornada.

Allotjament en hotel a Delhi.

DIA 3 (4 agost). Delhi- Leh 3520 m- LADAKH

Al matí trànsfert a l’aeroport per a volar fins a Leh, capital del Ladakh: JULLEY! Un cop allotjats a l’hotel i amb el cos descansat per fer una primera bona aclimatació, ens provarem fent una passejada per la petita ciutat. Leh envoltada de muntanyes te una munió de petits monestirs, xortens, rodes d’oració i indrets per on passejar tot fent una primera aclimatació. Coneixerem el casc antic amb el palau de l’antic regne que no va obrir-se de nou al turisme fins al 1974. Ladakh, actualment, amb Butan i Sikkim, són el baluard de la cultura tibetana budista, sobretot després de la invasió del Tibet per la Xina, en que molts tibetans del nord varen passar les muntanyes per refugiar-se a Ladakh i altres zones budistes de la Índia.

Tarda de passeig pel centre de la ciutat.
Sense desnivell.
Allotjament en hotel a Leh.

DIA 4 (5 agost). Leh - Stok, Matho i Sankar

Primer dia d’activitat tranquil.la al Ladakh per facilitar al nostre cos el procés d’aclimatació per poder gaudir amb plenitud del trekking. Després de l’esmorzar, creuarem el riu Indus per anar fins al poblet de Stok, a la vall que es troba als peus de l’Stok Kangri. Allà visitarem el seu palau reial, encara propietat dels actuals monarques, i el seu museu d’objectes cerimonials, thankas, joies i ornaments reials. Després anirem al veí monestir de Gurpuk, de l’escola Gelukpa, que data del segle XIV. De nou pujarem als vehicles per anar a una vall veïna, per visitar el monestir de Matho, del s. XIII, l’únic de l’escola Saskyapa al Ladakh.
A la tarda, de nou a Leh, farem una caminada curta fins al monestir de Sankar, a prop del centre de la ciutat.

Caminades suaus amb poc desnivell.
Allotjament en hotel a Leh.

DIA 5 (6 agost). Leh - Shey i Thiskey

Continuem l’aclimatació gaudint d’un dels tresors més preuats de Ladakh: els seus monestirs i miradors propers en un radi de 20 Kms a Leh: Shey i Thiksey. En una posició estratègica endinsant-se a la vall de l’Indo, es troba Shey, l’antiga capital, amb les restes del palau més antic del Ladakh. En el temple principal de Shey hi ha una estàtua de Buda amb imprimacions d’or i coure. El monestir de Thiksey és un Gompa (convent i fortificació) i és el monestir més antic dels monjos Gelukpa, on encara hi resideixen uns 80. A part de l’ interès arquitectònic, religiós i cultural és el paisatge el que juga a favor en crear una rara bellesa entre l’austeritat de les muntanyes, el fons de vall verds i els cims nevats.
En tornar a Leh, temps per preparar l’equipatge pels dies de travessa.

Caminades suaus amb poc desnivell.
Allotjament en hotel a Leh.

DIA 6 (7 agost). Leh-(vehicle)- Hemis- Gya Lato 4200 m

Després d’esmorzar ens prepararem per anar en vehicles (en total unes 3 hores) a l’inici de la travessa, a Gya Lato.
De camí farem una aturada per visitar el monestir d’Hemis, el més ric i gran del Ladakh (amb 200 monjos actualment), amb uns frescos bellíssims, un dels més antics de la vall de l’Indus, construït al s. XVI.

Continuarem fins a Gya Lato, petit poblet situat en la carretera que continua fins a Manali, punt d’inici de la travessa, a on passarem la primera nit sota tenda.

Unes 3 hores de vehicle
Pernocta en campament a Gya Lato, a 4200 m.

DIA 7 (8 agost). Gya Lato 4200 m- inici del trekking- Lhato Phu 4750 m

Després d’esmorzar comencem la nostra travessa. El camí remunta una bonica vall que s’acaba engorjant, cap a les terres de pastures d’estiu (“Phu”). Aquesta primera etapa serà curta per acabar d’ ajudar-nos a l’aclimatació.

3-4 hores de marxa efectiva (sense comptar aturades)
Desnivells aproximats: + 550 m
Màxima cota, 4750 m
Pernocta en campament a Latho Phu, a 4750 m.

DIA 8 (9 agost). Lhato Phu 4750 m - Poza La 4950 m – Chakzang La 5200 m - Chakzang 4900 m

Comencem el dia pujant de manera regular cap al primer coll d´avui, el Poza La 4950m. Del del coll, vistes espectaculars de les terres de la regió del Changtang i dels sismils més orientals del massís del Kang Yatze. Tornarem a baixar fins al campament d’estiu de Poza per tornar a remuntar dos petits colls, fins arribar al nostre campament, als camps de pastura estivals de Chakzang a 4900 m

4-5 hores de marxa efectiva (sense comptar aturades)
Desnivells aproximats: + 650 m / - 500 m
Màxima cota, 5200 m
Pernocta en campament a Chakzang, a 4900 m.

DIA 9 (10 agost). Chakzang 4900 m - Lhalung La 5320 m - Nimaling 4850 m

Avui travessarem un altre gran coll, el Lhalung La a 5320m, des del qual gaudirem de vistes magnífiques dels principals cims del Kang Yatze, amb el cim principal a 6400m, i les seves glaceres... més lluny, de l’inici de la vall de Marka. Als nostres peus, ja s’endevina el nostre destí final d’avui, el campament de Nimaling...situat en un altiplà, és un d’aquests indrets inoblidables, encisador i bell, en un entorn magnífic dominat per la presència del Kang Yatze, i a on compartirem espai amb els pastors locals i els seus ramats d’ovelles, iacs, cavalls i cabres.

5-6 hores de marxa efectiva (sense comptar aturades)
Desnivells aproximats: + 450 m / -500 m
Màxima cota, 5320 m
Pernocta en campament a Nimaling, a 4850 m.

DIA 10 (11 agost). Nimaling 4850 m - Kongmaru La 5290m - Chuskirmo 4140 m

Remuntem suaument el coll de Kongmaru La 5290m, des del que tindrem una de les vistes més espectaculars del Kang Yatze. Cap a una banda, l’inici de la Vall de Markha i la Vall de Nymaling, i tot el muntanyam dels Kang Yatze i els sismils que els acompanyen, amb els seus pendents encatifats de glaceres. Cap a l’altra banda, la superposició infinita de valls que menen a la de l’Indus. Després de gaudir d’aquest indret de privilegi, descens per una bonica gorja de parets de roques vermelloses i verdoses que ens durà al nostre campament, a prop de llogaret de Chuskirmo.

5-6 hores de marxa efectiva (sense comptar aturades)
Desnivells aproximats: + 440 m / -1150 m
Màxima cota, 5290 m
Pernocta en campament a Chuskirmo, a 4140 m.

DIA 11 (12 agost). Chuskirmo 4140 m - Gyuncho La 4690 m - Shang Phu 4380 m

Seguim per la mateixa vall, que deixarem a la següent cruïlla, per remuntar cap al NO en direcció al coll que superarem avui, el de Gyuncho La. Caminarem per una vall a on és rar trobar altres grups, gaudirem d’això i de les vistes des del coll a 4690 m. Tornarem a baixar a les pastures d’estiu del poble de Shang, a on acamparem a 4380 m.

6- 7 hores de marxa efectiva (sense comptar aturades)
Desnivells aproximats: + 750 m / -510 m
Màxima cota, 4690 m
Pernocta en campament a Shang Phu, a 4380 m.

DIA 12 (13 agost). Shang Phu 4380 m - Shang La 4940 m - Matho Phu - Gangpoche 4420 m

Continuem pel tram del trekking menys freqüentat pels grups excursionistes...Estem ja situats als contraforts de la cadena muntanyosa del Stok Kangri. Travessarem diferents petits colls amb vistes ocasionals cap a la vall de l’Indus a la llunyania. Remuntarem el coll Shang La a 4940 m i tornarem a baixar, cap al riu Tokpo. Final del dia al nostre campament a les pastures estivals de Matho, a Gangpoche 4420 m.

6 - 7 hores de marxa efectiva (sense comptar aturades)
Desnivells aproximats: + 700 m / -660 m
Màxima cota, 4940 m
Pernocta en campament a Gangpoche, a 4420 m.

DIA 13 (14 agost). Gangpoche 4420 m - Matho La 4930 m - Camp base del Stok Kangri a 4990m

Darrer coll de la travessa abans d’atacar el cim que culmina el nostre trekking, l’Stok Kangri. Comencem el dia pujant al coll de Matho La a 4930m. Des d’aquest coll podrem gaudir d’una visió magnífica del Stok Kangri (6150m), amb les seves glaceres i el muntanyam que l’envolten. També podrem resseguir amb la vista l’itinerari que farem per pujar al cim...Tornarem a baixar cap als camps a on els habitants de la vall de Stok duen a pasturar els seus ramats de iacs. Una darrera pujada ens durà al campament base del Stok Kangri, a 4990.

6 -7 hores de marxa efectiva (sense comptar aturades)
Desnivells aproximats: + 990m / - 420 m
Màxima cota, 4990 m
Pernocta en campament a 4990 m.

DIA 14 (15 agost). Camp base del Stok Kangri 4990 m - Camp d’alçada a 5420 m

Ens aproximem al cim...avui pujarem al camp d’alçada del Stok Kangri, a 5420m, al peu de la glacera. Aquesta aproximació ens facilitarà l’ascensió del cim el dia següent. Jornada més curta per tenir temps per descansar i preparar-nos per l’endemà. Temps per gaudir de l’entorn tan especial a on acabarem el dia...

3 - 4 hores de marxa efectiva (sense comptar aturades)
Desnivells aproximats: + 430 m
Màxima cota, 5420 m
Pernocta en campament a 5420 m.

DIA 15 (16 agost). Ascensió (opcional) a l’Stok Kangri 6150 m i descens al camp base 4990 m.

(aquesta ascensió és opcional: qui riï no fer-la es pot quedar dormint al campament, esmorzar i baixar tranquil.lament al campament base, a on arribarà la resta del grup a mitja tarda).

Ens llevarem de matinada, esmorzarem i començarem l’ascensió al cim. Segons el nivell d’innivació i l’estat de la neu caldrà o no fer servir grampons i piolet, que durem de totes maneres per seguretat. La primera part del recorregut transcorre per terreny pedregós que ens situa al peu de l’aresta sud. A partir d’aquí ens quedaran 200 m de desnivell magnífics que ens ofereixen unes vistes tan corprenedores que gairebé ens faran oblidar l’esforç...I l’arribada al cim és sempre un moment intens d’emoció, alegria i contemplació plena del paisatge que tenim als nostres peus i de la successió infinita de pics i serralades en totes direccions.
Després d’una estona de gaudi, descens al nostre campament base a 4990m.

Desnivells aproximats: + 730 m / - 1160 m
Màxima cota, 6150 m
Pernocta en campament a 4990 m.

DIA 16 (17 agost). Camp base del Stok Kangri 4990m - Stok 3600m. Retorn en vehicle a Leh.

Darrer dia de trekking per baixar fins al poble de Stok, punt final de la nostra travessa. Aquí trobarem els vehicles que en duran al nostre hotel de Leh, a una hora de trajecte aproximadament.

5 hores de marxa efectiva (sense comptar aturades)
Desnivells aproximats: -1390 m
Màxima cota, 4990 m
Allotjament en hotel a Leh.

DIA 17 (18 agost). Leh vol a Delhi. Trànsfert a Agra, Taj Mahal.

Després d’un esmorzar matiner, trànsfert a l’aeroport i vol a Delhi, des d’on anirem per carretera fins a Agra (200 Km. 4 a 5 hores, depenent del trànsit a la sortida de Delhi). En la imaginació col•lectiva, hi ha associat el TAJ MAHAL amb l’Índia. Visitarem, doncs, una de les meravelles del món, curulla de història, de llegendes i de bellesa única. Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. L’emperador Shah Jahan, en memòria de la seva esposa Muntaz Mahal, va fer construir aquesta meravella, una de les obres cimeres de la humanitat.

Nit en hotel a Agra.

DIA 18 (19 agost). Fort vermell d’Agra. Agra-Delhi (vehicle)

Després d’esmorzar, visitarem el Fort Vermell d’Agra, patrimoni de la Humanitat de la Unesco, ciutat emmurallada dels Mogols, per la qual ens passejarem rememorant els temps antics. Coneixerem la seva història i el seu valor de mans d’un guia especialitzat.

Al mig dia, retorn a Delhi, depenent de l’horari d’arribada visitarem altres centres d’interès de la ciutat com un gran temple Sijh.

Nit en hotel a Delhi.

DIA 19 (20 agost). Delhi-Barcelona.

Trànsfert a l’aeroport per a vol de retorn. NAMASTÉ.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU:
DESCOMPTE de 70€ fins al 14/05/2018 (inclòs):
2129 € + taxes vols internacionals. Pensió completa al Ladakh.
DESCOMPTE DE 55€ si tens l´assegurança de la FEEC modalitat D o similar.

A partir del 15/05/2018:
2199 € + taxes vols internacionals. Pensió completa al Ladakh.
DESCOMPTE DE 55€ si tens l´assegurança de la FEEC modalitat D o similar.

Suplement grup de 11 a 13 persones: 75€
Suplement grup de 8 a 10 persones: 160€

Suplement habitació individual als hotels i tenda individual al trekking: 220 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16

INCLOU

Vols internacionals Barcelona- Delhi/ Delhi-Barcelona, sense taxes.

Vols domèstics i taxes incloses Delhi-Leh/Leh-Delhi.

Guia local durant el trekking.

El Coordinador de Bonviure amb titulació de GUIA d´ALTA MUNTANYA durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.

Guia d’alta muntanya per l’ascensió al Stok Kangri.

Guia local a Delhi i Agra –Taj Mahal-.

Assegurança d’accidents a muntanya. Veure més detalls a l´apartat "Assegurances".

Assegurança de viatge i trekking (valorada en 55€) - si tens l´assegurança de la FEEC modalitat D o similar t´ho descomptem del preu del viatge- . Inclou assegurança de cancel·lació fins a 1000€. Veure més detalls a l´apartat "Assegurances".

Pensió completa durant el trekking, al Ladakh.

Allotjament i esmorzar a Delhi i Agra en habitacions dobles.

Tots els allotjaments (18 nits).

Tots els arranjaments de trekking amb tenda de campanya per a dues places amb matalassos, tenda, estris, menjars, cuiner, ajudants, animals d’abast com mules o someres pels bagatges i la tarifa de càmping.

Trasllats a Delhi, trànsferts a l’aeroport i viatge a Agra en mini autobús amb aire condicionat.

Tots els trasllats en vehicle al Ladakh, pel trekking (sense aire condicionat ).

El transport de l’equipatge durant el trekking.

Taxa de Medi Ambient.

Totes les taxes i permisos al Ladakh, excepte la taxa del permís d’ascensió al Stok Kangri.

Les entrades a monestirs i monuments a Ladakh.

Per qui pugi al Stok Kangri els grampons i piolet (si fos necessari emprar-los).

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L’IVA corresponent.

NO INCLOU

Taxes aèries dels vols internacionals (310€ a 6/09/2017), sí que estan incloses les taxes dels vols domèstics.
Visat de l´Índia (uns 65€).
El permís d’ascensió al Stok Kangri (50€).
Dinars i sopars a Delhi i Agra (3 dinars i 3 sopars ).
Entrades i taxa de fotos i vídeo als monuments a Delhi i Agra.
Aigua embotellada o un altre tipus de beguda durant tot el viatge .
Propines.
Despeses imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel.lacions o retards de vols ,carreteres bloquejades , condicions atmosfèriques , desastres naturals.
Tot allò no esmentat en l’apartat inclou.

ALLOTJAMENTS

En hotels de 4*, en habitacions dobles amb bany, a Delhi (3 nits) i Agra (1 nit).
En bon hotel en habitacions dobles amb bany a Leh (4 nits).
En campaments amb tendes de dos places durant el trek (10 nits).

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA´NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

DOCUMENTACIÓ I VACUNES

Per entrar a la India, cal tramitar un visat. Aquets tràmit s’ha de fer per internet. Et donarem més detalls sobre com fer-ho quan reservis el viatge. Per fer aquesta tramitació, el teu passaport haurà de tenir una validesa mínima de 6 mesos respecte a la data de sortida de la Índia.

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment), però sí que n’hi ha de recomanades. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.msc.es/profesionales/saludPaises.do. Us recomanem que programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona per rebre les indicacions d’un professional.

NIVELL

Durant el trekking (10 dies): bons camins amb algun tram pedregós. Desnivells diaris mitjos dels dies que es camina + 550 m – 600 m. Hores diàries de caminada efectiva entre 3h i 7h. Màxims km per dia, 15km. Màxims desnivells de pujada diàries al voltant de +990m (un dia) i de baixada de -1150m / -1390 (dos dies). Mireu el detall diari al Dia a dia.
Durant els 10 dies de trekking, es camina sempre per sobre dels 4000m, 6 dies del trekking es travessen colls de 4690m a 5320m. Campaments per sobre de 4000m, un per sobre de 5000m. Fent el cim, la cota màxima assolida és de 6150m. Per tal de evitar problemes per l’alçada, els primers dies a Leh se segueix estrictament un programa d’aclimatació i els itineraris diaris es fan a un ritme de progressió adequat per continuar amb l’adaptació.
L’ascensió al Stok Kangri no presenta cap dificultat tècnica, tot i que caldrà dur grampons i piolet i emprar-los segons l´estat del terreny (ens els proporcionen a Leh), a partir del campament base avançat. No es necessita cap tècnica d´escalada, primer es progressa per pendent amb glacera i els darrers 200m són per aresta senzilla. Farem l´ascensió amb dos guies d´alta muntanya (guia local i guia de Bonviure).

MATERIAL

Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida de l’India) amb visat tramitat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol... En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking impermeables i mitjons adequats. Paraneus per l´ascensió al Stok Kangri.
Sac de dormir d’hivern.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.
Els grampons i piolet (si fos necessari emprar-los) per l’ascensió (opcional) al Stok Kangri estan inclosos i ens els proporcionaran a Leh.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

LA VOSTRA MOTXILLA

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,...). Per tant, cal que dugueu una motxilla petita-mitjana, d’uns 20 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per mules i rucs.

DOSSIER BONVIURE

Si vols informació addicional sobre aquest viatge, descarrega-te-la a: www.bonviure.com/documents/27912932.pdf

ASSEGURANCES

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 55€. Aquesta pòlissa cobreix tant les malaties o accidents durant l´activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d´aquesta activitat (cobertura sanitària fins a 15.000€ i repatriació inclosa). També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ (és possible ampliar-la, si t´interessa demana´ns informació) i altres conceptes. Es necessari que consulteu la cobertura d’aquesta pòlissa a: http://www.bonviure.com/documents/6029236.pdf
ET DESCOMPTEM DEL PREU AQUESTS 55€ si tens l´assegurança de la FEEC modalitat D o assegurança anàloga.

Bonviure també inclou, en aquest viatge i en tots els viatges, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/54071726.pdf

Podeu consultar les assegurances que us oferim a la nostra pàgina inicial, a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació: http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en ammpliar l’ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 40€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber quina són la seva cobertura i condicions: http://www.bonviure.com/documents/96188738.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 07/05/2018Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018