BONVIURE
      
      CORDADA
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
21/08/2018 Login Register es ca english

7 Octubre. SERRA D’ENSIJA. Sota la ROCA DE’N FERRÚS fins al capdamunt, SERRAT VOLTOR. CAP DE LLITZET
Title: 7 Octubre. SERRA D’ENSIJA. Sota la ROCA DE’N FERRÚS fins al capdamunt, SERRAT VOLTOR. CAP DE LLITZET
Type of Product: Guided walks  [?]
Category: SOSTRES COMARCALS  [?]
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: One day 
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Demanding [?]
destination: SERRA D´ENSIJA
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Sporting, Nature, Sightseeing, Cultural, Social, Health
persons: minimum=6 maximum=14
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
07/10/2017
20 €
Description
La Serra d’Ensija, al Prepirineu de l’Alt Berguedà, és una serra d’alçada modesta però amb vistes impressionants, i el seu punt culminant, el Cap de Llitzet, un mirador espectacular dels Prepirineus i Pirineus més propers i de l’emblemàtic Pedraforca. Et proposem una ascensió original al capdamunt de la Serra d’Ensija, un itinerari circular en què enllaçarem els seus cims.

Hem triat una de les serres més atractives, per les seves panoràmiques privilegiades i la combinació de paisatges que ens ofereix, de l’Alt Berguedà, la Serra d’Ensija. I d’entre els itineraris que assoleixen les seves alçades, un dels més solitaris i espectaculars. La magnífica paret de la Roca del Ferrús, els boscos i les carenes amb vistes panoràmiques... Una ruta que sorprèn i compensa amb escreix l’esforç dels seus pendents.

DIA A DIA

Dissabte 7 d´octubre.

Trobada al matí a Fígols. Uns minuts de trasllat en vehicles i comencem a caminar cap a la base de la impressionant paret de la Roca del Ferrús. Seguirem pujant , primer a la Roca Blanca 2289m, fins a assolir l’alçada màxima de la Serra d’Ensija, el Cap de Llitzet o la Gallina Pelada a 2317m. Vistes de 360º de les serralades prepirinenques veïnes, la cara sud del Cadí, els Pirineus, Montserrat... i la magnífica presència del Pedraforca. Abans de baixar, gaudirem encara una bona estona de les panoràmiques que ens ofereix Ensija, carenejant per la Creu de Ferro 2294m i el Serrat Voltor 2279m. Baixarem per un camí diferent pel que hem pujant, per tancar una ruta circular en que haurem recorregut les alçades de la Serra d’Ensija.

Desnivells aprox.: +950m / -950m. Uns 17km de distància.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 20€

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 14

INCLOU

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Pícnic del migdia, que haureu de dur de casa.

El transport d´anada i tornada.

Tot allò no esmentat en l´apartat "Inclou".

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.

NIVELL

La major part del recorregut és per bons camins de muntanya, amb alguns trams pedregosos. Un tram és per pendents verticals de roca amb camí poc definit, però sense dificultat tècnica. Desnivells aproximats de +950m en ascens acumulat i -950m en descens acumulat. Uns 17km de distància. Unes 7 hores de caminada efectiva.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable/paravent. Frontal. Bastons recomanats. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/81842021.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés de 20 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 04/07/2017Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018