BONVIURE
      
      AMADABLAM AVENTURA
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
26/07/2021 Login Register es ca english

14 - 16 Maig. Pont Segona Pasqua. Buscant el Sol del Sud: Terra Alta i Matarranya.
Title: 14 - 16 Maig. Pont Segona Pasqua. Buscant el Sol del Sud: Terra Alta i Matarranya.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Spring 
Languages: Catalan
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  3 days of travel
  3 days of activity
  2 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
Accomodation: Hostal
Transport: Private cars
Environment: Hills
Interest: Nature, Sightseeing, Cultural
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families
persons: minimum=6 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
14/05/2016-16/05/2016
199 €
, mitja pensió inclosa
Description
Tres dies i tres comarques per descobrir: Priorat, Terra Alta i Matarranya. Itineraris i paisatges ben diferents ens esperen en aquesta descoberta del Sud.
Dia a dia gaudirem de la diversitat d´aquestes contrades: paisatges feréstecs, cingleres, roques de siluetes característiques, laberints d´agulles, barrancs i rius d´aigües cristal·lines, tot participant del despertar de la primavera, els seus colors i la seva força.
Temps també per conèixer una mica més la seva història, cultura, gastronomia...


DIA A DIA

Dia 1 (dissabte 14/05)

Trobada al poblet de Capçanes al voltant de les 10 del matí. Començarem l’estada a la Serra de Llaberia on seguirem els passos del guerriller Carrasclet que ens duran des de les fondalades fins a les carenes. Gaudirem d´espectaculars vistes de la plana agrícola i de les serres que ens envolten.
Trasllat des de Capçanes a l´allotjament de totes les nits.

Desnivells aproximats: + 550 m - 550 m


Dia 2 (diumenge 15/05)

Avui ens enfilarem a les Roques d´en Benet un espectacular conjunt monolític de silueta inconfusible. Farem un itinerari circular que ens durà fins al cim principal la Roca d´en Benet de 1013 m. El camí transcorre per camins i corriols passant per alguns masos i boscos de pi a mesura que va guanyant alçada i s´obre davant nostre una extensa panoràmica de les carenes dels Ports.

Desnivells aproximats: + 550 m - 550 m


Dia 3 (dilluns 16/05)

Final d´estada amb un itinerari per les Gúbies del Parrissal. Remuntarem el riu Matarranya passant molt a prop de la seva llera. A mesura que avancem la vall es va estrenyent i caminarem vorejats de singulars agulles rocoses i pins penjats en mig de les parets. Finalment arribarem a les Gübies on les parets s´apropen més que mai i quasi es toquen en la part superior creant un paisatge espectacular.
Comiat del grup i tornada a casa.

Desnivells aproximats : + 200 m - 200 m


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 199€, inclou mitja pensió.

Nombre màxim de participants: 18

INCLOU

Allotjament, esmorzars i sopars de tots els dies (2 nits).

El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada, amb el nostre estil habitual.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Tastet de productes locals.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Els pícnics, que el podeu comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles. Les begudes que no estiguin incloses en els menús. Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

NIVELL

Desnivells diaris (tant de pujada i de baixada) entre 200m i 550m Recorregut màxim diari: 14 km. Camins fresats per terreny a estones pedregós. Algunes pujades i baixades dretes. Sense dificultat tècnica. Alguns trams poden estar humits (recomanem botes amb sola adherent i de material impermeable). Temps efectiu de caminada (sense comptar aturades) entre 4 i 6 hores diàries.

L’ALLOTJAMENT

En hostal de muntanya familiar i casa rural veïna, al bonic poble d’ Arnes, en habitacions dobles amb bany i calefacció a l´hostal, a la casa rural 2 habitacions que comparteixen un bany. Cuina amb productes naturals i de la terra. Bon tracte, per a sentir-se com a casa...

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE L’ALLOTJAMENT, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Barret i guants. Recomanem bastons de senderisme. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu de material.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/55490927.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació: http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL.LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per consultar-ne la cobertura i condicions: http://www.bonviure.com/documents/63712697.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 90 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul.lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel.lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 25/01/2016Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2021