BONVIURE
      
      BONVIURE
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
20/09/2018 Iniciar sessió Registrar-me es català en

9 - 20 d´agost. KIRGUISTAN-ÀSIA CENTRAL: Trek al TIAN SHAN les muntanyes celestials.
Titol: 9 - 20 d´agost. KIRGUISTAN-ÀSIA CENTRAL: Trek al TIAN SHAN les muntanyes celestials.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Categoria: Estiu 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  12 dies de viatge
  10 dies d'activitat
  11 nits d'allotjament
Nivell: Mig  (**)
   Dificultat tècnica:   Moderat [?]
   Esforç fisic:   Moderat [?]
Destí/zona: Kirguistan
Allotjaments: Camping, Hotel
Transports: Bus privat, Taxi / 4x4, Avió
Entorn: Mitja muntanya, Alta muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Esportiu, Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Gastronomia, Social, Salut
Participants: mínim=8 màxim=16
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
09/08/2018-20/08/2018
1579 €
, amb vols i sense taxes, tot inclòs menys 3 àpats.
1494 €
, amb vols i sense taxes, DESCOMPTE DE 85€ si tens l´assegurança de la FEEC modalitat D o similar.
35 €
, suplement si el grup és de 12 o 13 persones
85 €
, suplement si el grup és de 8 a 11 persones
Descripció
Caminarem un meravellós viatge amb les joies més buscades de l’Àsia Central. Espatarrant trek per les tres valls –Oguz Bashi, Telety, Altyn-Arasan- de la serralada del Ala Too dins les Muntanyes Celestials com l’Oguz Bashi 5165m i el Pic Karakol 5216 m enmig de muntanyams de glaceres estintolades, els avets blaus o la meravella del llac Ala Kul…final de la travessa en les aigües termals... Un viatge de somni fet realitat...

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

L’espectacle continu del paisatge: praderies immenses, avets blaus gegants, glaceres i cims bellíssims i estanys amb tots els maragdes i turqueses.

Un dels Grans Viatges tant per cultura com per paisatge. Senderisme d’alta muntanya a l’Àsia i a l’estiu sense problemes d’alçada –cota màxima 3.900 m- i sense l’efecte dels monsons.

La vida nòmada dels pastors kirguís ben adaptada i equilibrada amb la natura que s’agermana amb la gran cultura mongol de iurtes.

La màgia oriental que és desprèn de l’antiga Ruta de la Seda i de les tradicions relacionades amb l’antiga cultura túrcica.

El preu amb els vols i la majoria de despeses incloses en un total de 12 dies de viatge. En una destinació que es compara amb la Patagònia per paisatge però amb l’avantatge d’un preu més econòmic i que és pot fer en el període de vacances d’estiu.

El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge. El guia de muntanya local i l´equip kirguís de portejadors, cuiners, etc.

DIA A DIA

DIA 1 (dijous 09/08) Vol a Bishkek
Sortida de Barcelona. Arribem a Bishkek l´endemà de matinada, transfert a l’hotel per descansar i dormir unes hores.


DIA 2 (divendres 10/08) Bishkek.
Arribada de matinada Bishkek i trasllat al nostre hotel per instal.lar-nos i descansar durant el matí. Per la tarda visita guiada a Bishkek per conèixer la capital del país.
Bishkek, la capital i el centre industrial de Kirguistan, és una ciutat amb amplies avingudes i elegants residencies heretades del passat soviètic. En la nostra visita al centre de la ciutat passarem per la plaça Ala Too, la Plaça de la Victoria i el Basar d´Osh entre altres.

Nit en hotel


DIA 3 (dissabte 11/08) Bishkek - Karakol
Transfer de Bishkek cap a Karakol, ciutat situada als peus de les muntanyes del Tien Shan. A mig camí visita als petroglifs Cholpon Ata.
Arribada a Karakol al vespre.

Nit a hotel.


DIA 4 (diumenge 12/08) Jety Oguz
Després d´esmorzar, trànsfert d´aproximadament 1 hora fins a la Vall de Jety Oguz, punt d´inici de la nostra travessa. Primer contacte amb la Vall de les Flors i les seves famoses formacions de roca vermellosa anomenades “Els Set Braus”. Itinerari panoràmic per boscos i planures a on s’instal•len els pastors kirguis en època de pastures. Arribarem a peu al nostre campament de iurtes a prop del riu, a 2250m.

Desnivell: +750 m, - 550 m. Uns 13.5km de distància.

Allotjament : campament de iurtes a 2.250 metres.


DIA 5 (dilluns 13/08) Vall de Telety
Avui seguirem el curs del riu per la Vall de Telety fins al nostre campament situat a 3.000 m. Caminarem per un camí al costat del riu que poc a poc ens portarà des dels boscos de coníferes fins a les vall alpines , valls glaciars magnífiques i al fons de la vall, el nostre campament al peu d’un cim amb una gran glacera. Vistes espatarrants i respirar l´aire a 3000 m en un campament ubicat a un indret preciós.

Desnivell: +800 m. Uns 14km de distància.

Allotjament: campament a 3000 m.


DIA 6 (dimarts 14/08) Telety Pass
Continuem amb la nostra travessa. Seguirem pujant per la vall de Telety fins arribar al seu punt més alt, el Telety Pass ( 3780 m ). Espatarrants vistes de la vall del Telety que hem deixat al darrera, dels cims de les muntanyes que ens envolten i de la baixada que ens espera cap a la vall de Karakol.

Desnivell: +850 m, -1250 m. Uns 13km de distància.

Allotjament: campament a 2550 m.


DIA 7 (dimecres 15/08) Al peu del Pic Karakol
Avui farem una excursió seguint el riu Uyuntor i arribant fins al peu del cim del Karakol (gegant de 5.216 m ). Dia per gaudir del paisatge de les valls i dels cims propers, dels boscos d´avets, de la vista de la magnífica glacera del Karakol i de tota la immensitat d´aquestes muntanyes del Kirguistan. Tornarem a dormir en el mateix campament de la nit anterior.

Fins al peu de la glacera (cota 3250m): Desnivell: +750 m, -750 m. Uns 26km de distància.
Si es vol escurçar la caminada, sense arribar al peu de la glacera del Karakol, l’itinerari té uns desnivells aprox. +600m/ -600m i una distància d´uns 20km.

Allotjament: campament a 2550 m.


DIA 8 (dijous 16/08) Vall del Karakol i Llac Ala-Kol
Continuem la nostra travessa per la Vall de Karakol i ens desviarem cap a la Vall del Kurgak-Ter, cap a la cabana-refugi de Sirota. El paisatge va canviant, des dels boscos de les cotes inferiors fins als rocams impressionants del punts més elevats. A mesura que anem pujant, se´ns obre el paisatge i podem contemplar la bellesa de les valls que hem deixat enrera. Final espectacular en arribar al Llac Ala-Kol ( 3.600 m ), a on acamparem.
Ala-Kol significa "llac de colors". Depenent de l´hora del dia i de la llum, les aigües del Ala-Kol tenen colors verds, blau turquesa, gris o negre. Un entorn magnífic per gaudir de la resta de la tarda, sens dubte un dels paisatges més bells d’aquestes muntanyes, amb el gran llac als nostres peus i envoltats de cims i glaceres.

Desnivell: +1150 m, -100m. Uns 10km de distància.

Allotjament: campament a 3600 m.


DIA 9 (divendres 17/08) Ala Kol Pass
Continuem pujant fins a trobar el Ala-Kol Pass ( 3900 m ) des d´on hi ha unes vistes espatarrants dels nombrosos pics de la zona com el Karakol (5216m) o el Jigit (5200m).
Des d´aquest punt, el nostre camí baixa seguint les valls de Keldike i Arashan. A mesura que anem baixant el paisatge canvia i apareixen els boscos i també els ramats d´ovelles. Arribada a la Vall d’Altyn-Arashan, a on podrem gaudir del plaer d’un bany en aigües termals tan conegudes d´aquesta zona. Ens relaxarem en els banys on hi ha fonts que arriben als 50º de temperatura.

Desnivell: +350 m , -1450 m. Uns 13.5km de distància.

Allotjament: casa d´hostes a Altyn-Arashan a cota 2500


DIA 10 (dissabte 18/08) Karakol
Pel matí,entre 2 i 3 hores de trànsfert ens portaran fins a Karakol. El que ens queda del dia serà per visitar aquesta petita ciutat de les muntanyes. Va ser construïda pels Cosacs a mitjans del segle XIX com a fortalesa militar de gran importància estratègica. Aprofitarem per a fer-hi una visita guiada on podrem veure la Mesquita de Dungan o la Catedral Ortodoxa.

Allotjament en el nostre hotel.


DIA 11 (diumenge 19/08) Karakol - Bishkek
Després d´esmorzar deixarem la ciutat de Karakol i direm adéu a aquestes muntanyes del Tien Shan per dirigir-nos cap a Bishkek. Durant el trajecte, ens aturarem a la riva del llac Issyk Kul, per fer una banyada i a la Torre de Buraná, un vell minaret que va ser construït a l´antiga ciutat de Balasagún, una de las capitals de l´Estat Qarajanido dels segles XI y XII d.C. Explorarem les ruïnes del que va ser, en el seu temps, un important centre comercial en la Ruta de la Seda.
En arribar a Bishkek, temps per instal•lar-nos al nostre hotel abans d´anar a sopar.

Nit en hotel.


DIA 12 (dilluns 20/08) Vol de tornada
Trànsfert a l´aeroport i tornada cap a casa.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÉCNICA

PREUS:
1579€ amb vols i sense taxes, tot inclòs menys 3 àpats.
DESCOMPTE DE 85€ si tens l´assegurança de la FEEC modalitat D o similar.

Suplement si el grup és de 12 o 13 persones: 35€
Suplement si el grup és de 8 a 11 persones: 85 €

Suplement per habitació individual als hotels (total, 5 nits): 100 €.

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16


INCLOU

Vols internacionals Barcelona- Bishkek/ Bishkek-Barcelona, sense taxes.

El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.

Guia de muntanya local durant tot el viatge al Kirguistan.

Cuiner i portejadors.

Tots els àpats excepte 2 sopars i 1 dinar a Bishkek.

Allotjament per totes les nits (11 nits). En hotels, campaments, guesthouses i iurtes (veure apartat “Allotjaments”).

Material d’acampada: tenda de campanya àmplia de dues places amb màrfega; estris de cuina i vaixella; tenda-menjador per fer-hi els àpats; tenda WC.

Tots els trànsferts per terra necessaris per seguir el programa descrit en el Dia a dia. En mini bus privat amb aire condicionat pels trasllats llargs, en vehicle 4x4 quan sigui necessari.

El transport de l’equipatge durant el trekking. Atenció!! Limitat a 7.5kg per persona.

Les taxes d’acampada. Totes les taxes i permisos per fer el trekking.

Assegurança de viatge i trekking amb la cobertura que exigeixen els serveis de rescat del país (valorada en 85€) - si tens l´assegurança de la FEEC modalitat D o similar t´ho descomptem del preu del viatge- . Inclou assegurança de cancel·lació fins a 2000€. Veure més detalls a l´apartat "Assegurances".

Assegurança d’accidents a muntanya. Veure més detalls a l´apartat "Assegurances".

Les entrades als monuments i museus inclosos en el programa (torre de Burana, petroglifs de Cholpon Ata, monuments a Karakol)

Entrada als banys termals d´Altyn-Arashan.

La direcció i gestió tècnica del viatge.

L’IVA corresponent.


NO INCLOU

Taxes aèries, 309 a 06/09/2017.
1 dinar i 2 sopars a Bishkek. Cost per àpat 15-20€. Begudes que no estiguin incloses en els àpats.
Les propines.
Despeses imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel.lacions o retards de vols, carreteres bloquejades , condicions atmosfèriques, desastres naturals.
Tot allò no esmentat en l’apartat Inclou.


ALLOTJAMENTS

En hotels de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany, 3 nits a Bishkek i 2 nits a Karakol.
Una nit en Guesthouse. Habitacions de 2 a 4 persones, es comparteix WC i es pot anar als banys termals.
En campaments amb tendes de dos places durant el trek, 4 nits. Amb tenda WC i tenda menjador.
Una nit en iurtes (de 4 a 6 persones per iurta). Amb WC i dutxa compartits.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA´NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


NIVELL

Durant els dies de trekking, desnivells diaris mitjos d´uns +800m/ -700m. Només superem un dia els + 1000m i dos dies de descens de 1250m- 1450m. Recorregut diaris al voltant dels 14km tret d´un dia en que se superen els 20km. Horari màxim 8h de marxa al dia, horari mig 6-7h de marxa al dia. En general, senders còmodes i fressats, sense dificultat tècnica. Alguns trams pedregosos i de tartera.
Altura màxima: 3900 m. 1 dia es dorm a 3000m i un altre a 3600m.


DOCUMENTACIÓ I VACUNES

No cal tramitar cap visat. Per entrar al país, cal tenir passaport en vigor amb un període de validesa d’almenys 6 mesos posteriors a la data de sortida del Kirguiztan.

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.msssi.gob.es/profesionales/saludPaises.do o programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona.


ASSEGURANCES

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 85€. Aquesta assegurança té la cobertura mínima que exigeixen els serveis de rescat del país abans d´efectuar qualsevol rescat, 30.000€. Aquesta pòlissa cobreix tant les malaties o accidents durant l´activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d´aquesta activitat. També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 2000€ i altres conceptes. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/45381770.pdf
ET DESCOMPTEM DEL PREU AQUESTS 85€ si tens l´assegurança de la FEEC modalitat D o assegurança anàloga.

Bonviure també inclou, en aquest viatge i en tots els viatges, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/54071726.pdf

Podeu consultar les assegurances que us oferim a la nostra pàgina inicial, a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació: http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.


MATERIAL

Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida del Kirguiztan). No cal visat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol... En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking i mitjons adequats.
Sac de dormir d’hivern.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

LA VOSTRA MOTXILLA

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,...). Per tant, cal que dugueu una motxilla mitjana, d’uns 25 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per portejadors. Atenció!! Pes màxim limitat a 7.5kg per persona.


DOSSIER BONVIURE

Si vols informació addicional sobre aquest viatge, descarrega-te-la clicant aquí

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 22/03/2018Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018