A CAMINAR TRAVEL
    
      PEU DE GAT
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Girona > ACAMINAR TRAVEL
22/06/2021 Iniciar sessió Registrar-me es català en

Trekking Serralada Blanca i Camí de l´Inca
Titol: Trekking Serralada Blanca i Camí de l´Inca
Tipus de Producte: Viatges i Trekking  [?]
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  17 dies de viatge
Destí/zona: Perú
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles, Families, Senior
Veure imatge més gran

Info i reserves
972528971
636490831
Contactar ACAMINAR TRAVEL
Dates i preus:
estiu, tardor
(SORTIDA CONFIRMADA)
consultar
Descripció
Dates: Setembre - Octubre SORTIDES CONFIRMADES

La ruta més emblemàtica i sol·licitada pels amants del trekking que en la seva primera etapa recorre gran part de la serralada tropical més alta del planeta, "La Serralada Blanca", entre pics nevats, llacs i llacunes, camins zigzaguejants, fauna única i exòtica vegetació . La segona etapa ens porta a Cuzco travessant segles d´història, on hi haurà temps de visitar els emblemes del poderós imperi Incaico i les belleses de l´art colonial, abans d´iniciar el mític recorregut pel Camí Inca cap Machu Picchu.

PUNTS FORTS DE LA RUTA:

Recorregut per les valls més emblemàtics de la Serralada Blanca
Arribar fins Machu Picchu, la meta del Camí de l´Inca, que emana una meravellosa harmonia entre l´arquitectura i el paisatge
Cuzco, ciutat plena d´història

ITINERARI:

Dia 01 BARCELONA / LIMA Vol a Lima. Recepció a l´Aeroport Internacional Jorge Chávez i trasllat a l´hotel seleccionat. Allotjament.

Dia 02 LIMA / Huaraz Esmorzar. Trasllat a l´estació de bus. Bus de línia a Huaraz, punt de partida per a les principals excursions per aquest important enclavament andí. Allotjament.

Dia 03 HUARAZ: Lliure Esmorzar. Dia lliure a Huaraz.

Dia 04 TREK SERRALADA BLANCA: Huaraz - Cashapampa - Llamacorral Esmorzar. Partint de la ciutat de Huaraz a el nord del Carreró d´Huaylas descendim per una autopista fins a la ciutat de Caraz (2,300 m), 1 h des d´on vam començar a ascendir cap a la Serralada Blanca per una carretera de terra afirmada fins al petit poblat de Cashapampa ( 2,900 m) 2h, on prenem contacte amb el nostre personal de muntanya: guies, cuiners, traginers i altres components de l´expedició per donar inici a la caminada. Iniciem el trek internant per la fallta Santa Creu per muntar el nostre primer campament a Llamacorral (3,650 m) 4h. Pensió completa. Nit en tendes.

Dia 05 TREK SERRALADA BLANCA: Llamacorral - Taullipampa Esmorzar. Seguim el trek per l´àmplia i plana trencada de Santa Creu, creuant les llacunes de Ichiccocha i Jatuncocha i s´arriba a Quisuar on vam iniciar una caminada lateral cap al camp base de l´Alpamayo per la fallida Arhuaycocha des d´on es té esplèndides vistes del Quitaraju (6,040 m ), Alpamayo (5,947 m), Artesonraju (6,025 m) i altres, per després creuar cap al nostre campament a Taullipampa (4.000 m) al peu de l´impressionant Taulliraju (5,830 m). Pensió completa. Nit en tendes.

Dia 06 TREK SERRALADA BLANCA: Taullipampa - Huaripampa Esmorzar. Aquest serà un dia llarg i fatigós. Pujant per un escarpat i zigzaguejant camí entre l´impressionant Taulliraju i flanquejats per la llacuna de color turquesa de Taullicocha arribem a Punta Unió (4,750 m) 3h des d´on es veu el Chacraraju (6,112 m), Artesonraju (6,025 m), Piràmide (5,885 m), Huandoy (6,395 m), Alpamayo (5,940 m), Santa Creu (6,259 m), Rinrihirca (5,810 m), Taulliraju (5,830 m) i altres; cap al flanc oriental de la Serralada Blanca comencem a baixar per les llacunes de Morococha a l´àmplia i llarga trencada de Huaripampa creuant boscos de quenuales i agradables prats andins. Ens acostem al nostre campament a Huaripampa (3,600 m) 4h. Pensió completa. Nit en tendes.

Dia 07 TREK SERRALADA BLANCA: Huaripampa - Vaquería - Huaraz Esmorzar. Seguim descendint fins al petit poble andí de Colcabamba (3,350 m) 1h i després vam començar a ascendir cap Vaqueria (3,700 m) 2h a on vindrà a buscar nostre vehicle per ascendir cap Portachuelo de Llanganuco (4,765 m) 2h des d´on es té esplèndides vistes del Huascarán nord (6,768 m), Huascarán sud (6,650 m), Chopicalqui (6,354 m), Huandoy (6,395 m), Pisco (5,752 m). Dinar. Després baixem per la trencada de Llanganuco visitant les llacunes del mateix nom, anomenades també: Orkon-cocha i Chinan-cocha, després tornem a la ciutat de Huaraz. Allotjament.

Dia 08 HUARAZ / LIMA Esmorzar. Matí lliure per visitar el mercat o passejar per la ciutat. A mig matí, trasllat a l´estació. Bus a Lima. Recepció i trasllat a l´hotel seleccionat. Allotjament. Nota: Si es desitja es pot dedicar el dia sencer per prendre l´excursió opcional al temple arqueològic de Chavín de Huantar o a la Glacera Pastorury i tornar a Lima en la freqüència nocturna fent nit a bord.

Dia 09 LIMA / CUZCO Esmorzar. Trasllat a l´aeroport per agafar el vol que ens portarà a Cuzco, l´antiga capital de l´imperi. Assistència i trasllat a l´hotel seleccionat. Lliure per poder iniciar el contacte amb l´antiga ciutat imperial. Allotjament.

Dia 10 CUZCO: Lliure Esmorzar. Dia lliure per activitats personals i gaudir d´aquesta acollidora ciutat visitant antics palaus Inques, belles esglésies, museus i monuments, entre altres atractius. Allotjament.

Dia 11 TREK CAMÍ INCA: Cusco - Huayllabamba Esmorzar. Recullo l´hotel en bus privat, ens dirigim a Ollantaytambo a la trobada dels nostres portadors, continuació fins Chilca a 75 km de Cuzco per donar inici a la nostra expedició de 6 a 7 hores fins al poble andí de Huayllabamba. Dinar i sopar inclosos. Nit en tendes.

Dia 12 TREK CAMÍ INCA: Huayllabamba - Pacaymayu Esmorzar. Després de l´esmorzar s´inicia la segona jornada (la més difícil del circuit), per assolir el pas de Warmihuañusca a 4,200 m des d´on s´aprecien espectaculars vistes de les muntanyes, valls i nevats. Dinar i sopar inclosos. Nit en tendes.

Dia 13 TREK CAMÍ INCA: Pacaymayu - Wiñayhuayna Esmorzar. Aquest dia ens trobem amb el més espectacular del Camí Inca, destacant l´impressionant grup arqueològic de Wiñayhuayna, a més de Phuyupatamarca i les seves fonts d´aigua encara en ple funcionament. Dinar i sopar inclosos. Nit en tendes.

Dia 14 TREK CAMÍ INCA: Wiñayhuayna - Machu Picchu / Cuzco Esmorzar. El dia més esperat, l´esforç serà recompensat, després de dues hores de caminada, quan s´arriba a la porta del sol des d´on ens delectarem amb una impressionant vista de Machu Picchu, Huayna Picchu i de les muntanyes que envolten la ciutadella. Podeu seleccionar per pujar a la muntanya jove (Huayna Picchu) i acostar-se al Pont Inca. Visita del complex arqueològic, punt final de la nostra expedició. Dinar fred inclòs. Tren de tornada a Cuzco. Trasllat a l´hotel. Allotjament.

Dia 15 CUZCO: Lliure Esmorzar. Un altre dia lliure per poder continuar amb les visites i activitats personals en aquesta acollidora ciutat. Allotjament.

Dia 16 CUZCO / LIMA / CIUTAT D´ORIGEN Esmorzar. Trasllat a l´aeroport per prendre el vol de retorn a Lima. Arribada a l´aeroport de la capital per enllaçar amb el vol internacional de tornada a Origen. Nit a bord.

Dia 17 CIUTAT D´ORIGEN Esmorzar a bord. Arribada a destí.

PREU PER PERSONA: a consultar. SORTIDES CONFIRMADES. QUEDEN PLACES

IMPORTANT: Per poder fer les reserves del Camí de l´Inca s´han de fer amb una antelació mínima de 60 dies.

INCLOU:

Tots els trasllats aeroport / hotel / estació i viceversa.
Totes les excursions detallades a l´itinerari.
Bus de freqüència regular Lima / Huaraz / Lima.
Trekking per la Serralada Blanca 4 dies / 3 nits i 4 dies / 3 nits per el Camí Inca, ambdós en pensió completa i amb tota la infraestructura per al desenvolupament de les activitats.
Entrades al Parc Nacional Huascarán i al Camí Inca.
Tren Machu Picchu / Cusco segons la categoria d´hotel escollit (per a la categoria Turista Estàndard és Tren Expedition del Perú Rail o Turista d´Inca Rail.
Allotjaments segons categoria triada amb esmorzars, en botigues durant els treks.
Guies locals durant les excursions i assistència del nostre corresponsal a Perú durant tot el circuit.
NO INCLOU:

Vol internacional fins a Lima
Vols interiors entre Lima / Cusco / Lima, depenent de la companyia escollida.
LAN: 454 Dòlars
TACA: 379 Dòlars
STAR: 315 Dòlars
Els menjars, excepte les assenyalades en l´itinerari.
Sac de dormir.
Excursions no esmentades, entrades a parcs naturals, arqueològics (excepte a la Serralada Blanca i Camí Inca), museus, monuments i altres com taxes aeroportuàries i impost de sortida del país.
Propines als guies i muleros
Tot el que no estigui en l´apartat Inclou
Qualsevol contratemps que surti del nostre control: carreteres tallades, condicions meteorològiques adverses, accidents, evacuació de ferits, cancel•lació o retards de vols, etc.
* La planificació de l´itinerari es fa sempre de manera estimativa, ja que depèn de les circumstàncies i condicions climatològiques i d´altres. Es podran fer variacions en funció de les necessitats i eventualitats que es puguin presentar.

DEMANEU PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS, DISPOSEM D´ALTRES DATES PER AQUEST TREKKING
_____________________________________________________________________

ACAMINAR TRAVEL SL (agència de viatges formada per un grup de guies de muntanya)

Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya: Llicència GC 2584

Reg. Merc. Girona Tom: 2863 Foli: 127 Full: GI-53.283 Inscripciò 1ª

DOMICILI:
c/ Puig Oriol, 31
17730 Llers, GIRONA

Tels. 972 52 89 71, 636 49 08 31
Informació facilitada per ACAMINAR TRAVEL Revisat el 27/07/2013Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018