A CAMINAR TRAVEL
    
      VACACIONES DESCONECTA
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Girona > ACAMINAR TRAVEL
19/08/2018 Iniciar sessió Registrar-me es català en

TREKKING AL LADAKH - Rupshu - Llac Tsomoriri (ascensió opcional al Thargang Ri 6106m)
Titol: TREKKING AL LADAKH - Rupshu - Llac Tsomoriri (ascensió opcional al Thargang Ri 6106m)
Tipus de Producte: Viatges i Trekking  [?]
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  19 dies de viatge
Nivell: Mig/Alt  (**/***)
   Dificultat tècnica:   Moderat [?]
   Esforç fisic:   Exigent [?]
Destí/zona: Ladakh
Allotjaments: Camping, Hotel
Transports: Taxi / 4x4, Avió
Entorn: Alta muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Esportiu, Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Aventura
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles, Senior
Participants: mínim=8 màxim=17
Veure imatge més gran

Info i reserves
972528971
636490831
Contactar ACAMINAR TRAVEL
Dates i preus:
03/08/2015-21/08/2015
consultar
Descripció
Del 3 al 21 d´agost de 2015

Un viatge al Ladakh sempre resulta fascinant per el viatger que li agrada l´aventura i si a més el fem caminant encara el plaer és millor, ens anirem impregnant del paisatge i del bon fer d´aquella gent.
El Petit Tibet com també se l´anomena al Ladakh ha conservat els monestirs molt millor que en el Tibet pròpiament dit, encara hi podem trobar pintures del secle X.
En aquesta remota regió de Rupshu hi viuen pastors nòmades que van fugir del Tibet xinès, també hi podrem veure alguns llacs d´un color turquesa preciòs, algun d´ells salat i que són pas obligat d´aus migratories.
El contrast en els paisatges farà d´aquest viatge un record inoblidable.

PUNTS FORTS DEL VIATGE:

Recorregut de trekking en zones remotes del Ladakh, la zona de Rupshu, sense tanta afluencia de turistes
Llacs de color turquesa, el Tso Kar (llac salat) i el Tsomoriri envoltat de muntanyes de més de sis mil metres
Possibilitat d´ascensió a un sis mil molt fàcil, el Thargang Ri de 6106m
Visites als monestirs budistes més importants del Ladakh

Dia 3 d´agost: Sortida del vol de Barcelona cap a Delhi

Dia 4: De bon matí, sortida del vol cap al Ladakh, creuant l’Himalaia de sud a nord per arribar a la capital, Leh a 3500m d’alçada. Trasllat en jeep a l’hotel per descansar i aclimatar-nos a l’alçada.

Dia 5: Després d’esmorzar anirem en jeep a visitar Shankar Gompa, Shanti Stupa, Tsemo Castle i el monestir de Phyang.

Shankar Gompa - és el primer monestir de l’ordre Gelukpa (barrets grocs) que es va establir al Ladakh. Es troba al bell mig de la ciutat de Leh.
Shanti stupa - és una gran stupa visible des de molts punts de la ciutat, es va acabar de construir a l’any 1985 i va ser un llegat del Guru Japonès Fuji.
El castell Tsemo Castle és anomenat la torre de la victoria al Ladakh.

La resta del dia visita dels mercats locals de la ciutat de Leh.

Dia 6: Després d’esmorzar, visita dels monestirs més importants que hi ha al voltant de Leh:

Shey, que va ser l’antiga capital i on estaven establerts els Reis del Ladakh, abans que es traslladessin al Palau de Leh. En el temple principal del monestir hi ha un gran Buda fet per artesans nepalis.
Thiksey – és un gran monestir situat al damunt d’un turò i per sota seu hi ha situat tota la resta de cases del monestir i del poble. Va ser fundat al segle XV pels monjos Gelukpa.
Hemis – és un dels més importants i més grans del Ladakh. El monestir d’Hemis es va establir al 1672 a.C. quan regnava Senge Nampar Gyalva.

Dia 7: Després d´esmorzar, anirem en vehicle fins a l´impressionant monestir de Lamayuru a 3800m, el visitarem i després en el camí de tornada a Leh, visitarem el monestir d´Alchi, molt important, amb pintures del segle IX, i després el de Likir, amb el seu impressionant Buda daurat. Dormir a Leh

Dia 8: LEH / RUMTSE 4200m (4 hores en cotxe) / KYAMAR (Chorten Sumdo) 4520m (4 hores de trekking)

Des de Leh, en un viatge per carretera que travessa la vall de l´Indus i amb diversos monestirs pel camí, s´arriba a Rumtse. D´aquí, començarem el tresc i amb unes 4 hores s´arriba a Kyamar (Chorten Sumdo) 4520m, on acamparem al costat d´una font, en una vall molt verda.

Dia 9: KYAMAR (dia d´aclimatació)

Aquest dia ens ajudarà a aclimatar-nos a alçades de 5 mil metres. Pujarem un cim fàcil de 5 mil i retornarem al campament a 4520m.

Dia 10: KYAMAR / KYAMAR LA / TISALING 4750m (6-7 hores)

Després de l´esmorzar iniciarem l´ascens al coll Kyamar La (5180m), amb vistes espectaculars de la serralada del Changthang i el Kang Yatzé, i baixarem per l´altre costat, on trobarem cabanes de pastors amb ramats de cabres, ovelles i iacs. Després seguirà una baixada còmoda fins al nostre campament a les pastures de Tisaling (4750m).

Dia 11: TISALING / THRATSANG LA / THUGJE 4590m (6-7 hores)

Aquest dia amb una fàcil pujada, pujarem el Thratsang la a 5170m. Des d´aquest coll, hi ha unes vistes increïbles, de les muntanyes dels voltants i també del nostre proper destí: el llac Tsokar, on arribarem en unes 4-5 hores més. El nostre campament el situarem a la part baixa del poble de Thugje. A la part alta hi ha un bonic monestir que podrem visitar.

Dia 12: THUGJE / PHUK 4600 M (5 hores)

Un camí fàcil per una pista al costat del llac Tsokar, on si hi ha sort podrem veure algunes de les aus migratòries que s´aturen cada any. D´aquí agafarem un camí cap a la dreta, arribant a Phuk, bonic poble, on acamparem. A la tarda podem ascendir un petit cim al costat del poble, uns 200m de desnivell, i que ens donarà precioses i increïbles vistes de l´entorn.

Dia 13: PHUK / RAJUN KARU / GYAMA BARMA 5100m (7-8 hores)

Creuarem un rierol gelat i anirem pujant gradualment cap al Horlam Kongka La (4930 m.), On gaudirem de la magnífica visió color turquesa del llac de Tsokar, que ja deixem enrere. Després d´una agradable baixada arribarem a Rajun Karu, on ens trobarem amb alguns grups de nòmades tibetans, que van escapar del seu país en ser ocupat per la Xina, amb els seus ramats de iacs, ovelles i cabres de pashmina. Després de compartir una estona amb ells, continuarem el nostre camí ara de pujada cap al Kyamayuri La (5.430 m). L´esforç de la pujada es veurà recompensada per l´esplèndida vista des del coll. En baixada gradual, arribarem a una vall molt verda. on acamparem, Gyama Barma (5150 m).

Dia 14: GYAMA BARMA / KORZOG Phu 4630m (7-8 hores)

Després d´esmorzar, pujarem el nostre proper coll, el Kostse La (5380 m). Després el camí ens portarà cap al verd vall de Gyama. Ascendirem de forma gradual, seguint l´estreta vall fins a l´últim coll, el Yalung Nyau La (5430 m). Envoltat de muntanyes cobertes de neu, descobrirem el llac Tsomoriri. Baixant en unes 3 hores, arribarem a les pastures d´estiu, anomenades Korzog Phu, on acamparem durant dos dies. Està envoltat de ramats de cabres i iacs, a més d´alguns cims de 6000m.

Dia 15: KORZOG Phu / KORZOG / KORZOG Phu (3-4 hores)

Dia reservat per aclimatació o imprevistos. Anirem en un passeig fins Korzog, bonic poble al costat del llac Tsomoriri. Visitarem el monestir i també farem una passejada al costat del Llac Tsomoriri.

Dia 16: KORZOG Phu / BASE THARGANG LA 5200m (4-5 hores)

Aquest dia des dels prats de Korzog Phu pujarem còmodament, fins als prats que hi ha a la base del coll de Thargang la. Trobarem pastors amb els seus ramats de cabres. També trobarem genets que muntats en els seus cavalls passen a l´altra banda de la vall pel pas del Thargang la, gairebé a sis mil metres. Muntarem el campament a uns 5200m d´altitud.

Dia 17: BASE THARGANG / THARGANG RI 6106m / I RETORN (7-8 hores)

Ens aixecarem molt d´hora, per seguir el camí que condueix al Thargang la, alguns anys a penes hi ha neu en aquest camí. Després per camí fàcil arribarem al pic de Thargang Ri a 6106m. Des del cim la vista és espectacular, amb les muntanyes Chamser 6600m, Lungser 6650m, Chalung 6500m, destacant sobre els bonics prats i el llac Tsomoriri, d´un color blau turquesa que hi ha sota. Després de gaudir de les vistes del cim, baixarem al campament, on passarem la nit.

Dia 18: BASE THARGANG / KORZOK 4500m (4-5 hores)

Baixarem tranquil·lament fins als prats de Korzog Phu i després fins al campament al costat del riu a Korzog. Podrem explorar una altra vegada més el poble i entorn de Korzog, així com el llac Tsomoriri ...

Dia 19: Després d´esmorzar, ens dirigirem en vehicles cap a Leh, sempre al costat del riu Indus, passant per Chhumathang, famós per les seves termes amb propietats medicinals. Allotjament en hotel a Leh.

Dia 20: El tindrem lliure a Leh per poder comprar els últims regals. Allotjament en hotel a Leh.

Dia 21: Després d´esmorzar, trasllat a l´aeroport per volar a Delhi. Trasllat a l´hotel, la resta del dia lliure, fins a la nit que anirem a l´aeroport per als vols de retorn.

Dia 22: Arribada a Barcelona o Madrid.

PREU PER PERSONA: a consultar

INCLOU:

Tourleader d´A Caminar Travel des de Barcelona
Assegurances i despesses del guia i portejadors
Permís d´ascensió al cim
Pensió completa en tendes durant tot el recorregut de senderisme
Trasllats en vehicles privats segons explica el programa
Porteig de tot el material amb mules
5 nits d´hotel a Leh, inclou mitja pensió
1 nit d´hotel a Delhi amb esmorzar
Totes les visites dels monuments mencionats al programa
L´IVA corresponent

NO INCLOU:

Vols internacionals fins a Delhi
Visat d´entrada a la Índia
Assegurança de viatge
Dinars i sopars a Delhi i Leh
Begudes alcohòliques i refrescants durant els dies de trekking
Propines als guies i muleros
Tot el que no estigui en l´apartat Inclou
Qualsevol contratemps que surti del nostre control: carreteres tallades, condicions meteorològiques adverses, accidents, evacuació de ferits, cancel•lació o retards de vols, etc.

* La planificació de l´itinerari es fa sempre de manera estimativa, ja que depèn de les circumstàncies i condicions climatològiques i d´altres. Es podran fer variacions en funció de les necessitats i eventualitats que es puguin presentar.

_____________________________________________________________________
ACAMINAR TRAVEL SL (agència de viatges formada per un grup de guies de muntanya)

Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya: Llicència GC 2584

Reg. Merc. Girona Tom: 2863 Foli: 127 Full: GI-53.283 Inscripciò 1ª

DOMICILI:
c/ Puig Oriol, 31
17730 Llers, GIRONA

Tels. 972 52 89 71, 636 49 08 31
Informació facilitada per ACAMINAR TRAVEL Revisat el 25/01/2015Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018