A CAMINAR TRAVEL
    
      CORDADA
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Girona > ACAMINAR TRAVEL
20/06/2021 Iniciar sessió Registrar-me es català en

SENDERISME AL NORD DE VIETNAM
Titol: SENDERISME AL NORD DE VIETNAM
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  16 dies de viatge
Nivell: Mig  (**)
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Moderat [?]
Destí/zona: VIETNAM
Allotjaments: Hotel, Casa familiar
Transports: Bus privat, Avió
Entorn: Mitja muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Turístic, Natura, Cultural, Salut
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles, Senior
Participants: mínim=8 màxim=16
Veure imatge més gran

Info i reserves
972528971
636490831
Contactar ACAMINAR TRAVEL
Dates i preus:
27/09/2019-12/10/2019
(vols inclosos des de BCN)
1985 €
hab.doble i pensió completa
405 €
hab.individual en hotels
Descripció
La bellesa natural del Vietnam és innegable. La capacitat de recuperació del Vietnam davant la invasió estrangera, el govern colonial i la guerra civil és evident en el bon humor de la seva gent i en l´herència permanent dels seus antics monuments i temples. Passejant pels mercats del Barri Vell de Hanoi és on capturem l´energia de Vietnam, però una vegada fora de les ciutats, els pobles rurals tradicionals i els boscos de muntanya, és on hi trobarem la veritable ànima d´aquest país.

Aquest viatge l´hem dissenyat especialment per poder caminar per zones remotes i allunyades del turisme normal, on hi podrem trobar diferents ètnies que ja fa anys es van refugiar en aquestes valls. També anirem a la zona més amagada de Halong Bay, per fugir de la multitud de creuers turístics que la invaeixen, i així podrem gaudir de la bellesa exòtica d´aquesta badia plena de més mil illots calcaris característics i peculiars, que hem vist en tantes fotografies.

PUNTS FORTS:

- Caminar per paratges remots, amb uns colors i una bellesa excepcionals
- Conviure amb diferents ètnies
- La vibrant ciutat de Hanoi
- La desconeguda Illa de Cat Ba al costat de Halong Bay

ITINERARI:

Dia 1: Barcelona-Hanoi

Sortida del vol de Turkish, que ens portarà fins a Hanoi, amb una sola escala a Estambul

Dia 2: Arribada a Hanoi

Arribada a les 16:00 a Hanoi, trasllat a l´hotel i resta de la tarda lliure per passejar pels seus fascinants carrers.

Dia 3: Hanoi - Hoang Su Phi.

Després d´esmorzar, trasllat en vehicle privat fins a Hoang Su Phi, zona rural de la provincia de Ha Giang, va ser una de les darreres províncies en obrir-se al turisme. Gaudirem d´un bonic paisatge al llarg del recorregut amb possibilitat de trobar diferents pobles de minories ètniques que s´han instal·lat a la zona i que són mestres dels arrossars que han estat reconeguts com a patrimoni nacional pel Ministeri de Cultura. Arribarem al poble on dormirem a la tarda. Aquest allotjament sostenible està situat al cor de les muntanyes de Song Chay, al costat de Yunnan. Aquesta fortalesa natural ha estat un refugi per a molts grups ètnics. Resta de la tarda per passejar i descansar, abans de la caminada que començarà demà al matí. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distancia: 310 km 7 hores trànsfer.

Dia 4: Hoang Su Phi - Nam Khoa - Nam Son.

Comencem el nostre trekking de 6 dies. Aquest dia sortirem a les muntanyes properes pel mig de boscos tropicals i terrasses d´arròs. Al migdia pararem en un poblet dels Red Dao per dinar en una casa familiar. A la tarda continuarem per més terrasses on l´abundància de l´aigua ha permés el creixement de exuberants arbres de te. Arribarem a un altre poble dels Red Dao després d´un recorregut de dues hores que ens permetrà descobrir la vegetació local, reunir-nos amb la població local i observar-los en les seves activitats diàries. Més tard arribarem a un poble de l´ètnia Tai. Una família ens esperarà per sopar i per allotjar-nos. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 15 km, 5-6 hores.

Dia 5: Nam Son - Chien Than

Caminarem per la vall de Piao Tung passant per algunes granges, a la muntanya i sempre prop de l´aigua, a través d´un paisatge d´arrossars. La muntanya on s´aixeca el Tu Kiu Liu Song Chay està poblada principalment amb Hmong Hoa Man Ta Pa, Taysir, Yao túnica llarga i Nung Inh. Aquesta nit estarem amb una família Yao de túnica llarga a Nam Ai. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 15 km, 5-6 hores.

Dia 6: Chien Thang - Trung Thanh

Creuarem el riu Nam Bac. Dirigint-nos cap al nord-oest a Ho Thau. El camí passa per terrasses d´arròs i bambús, vorejant rierols, mentre que les cases es dispersen per tot el paisatge. Entrarem al bosc i arribarem al cor del massís. L´àrea de la Muntanya Ki Liou Tu és la font del riu Song Chay, els habitants principals són majoritàriament Hmong Hoa, Man Ta Pa i Nung. Passarem la tarda amb la família local, menjarem amb ells i també hi passarem la nit. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 15 km, 5-6 hores.

Dia 8: Dang Dien - Bang Ngo

El camí baixa fins a la vall entre terrasses conreades. Arribada a la tarda al llogaret de Na Chen. Estem a menys de 10 quilòmetres de Yunnan, en ple territori Nung. Els Nungs són un dels grups ètnics de l´antiga nació tailandesa. Les seves cases són sòbries, tenen poc mobiliari fora del teler i unes quantes cistelles. D´altra banda, les dones Nung són sens dubte les més coquetes de Tonkin. Vestides amb un "sampot", pantalons drapejats, una armilla ajustada i amb un color lluent i un turbant cordat amb un monyo de plata. Nit en una casa H´mong. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. 5 hores, -300m

Dia 9: Ban Ngo - Ta Cu Ty - Bac Ha.

Últim dia de caminar en aquestes muntanyes del nord, prop de les fronteres de Yunnan. Després d´arribar a la vall i creuar el riu Song Amb, la nostra caminada acaba en el llogaret Tay de Nam Louo. A la tarda, anirem a descobrir el palau de H´mong King (antic edifici construït per francesos i xinesos). També farem una caminada lleugera per visitar Ban Pho, el poble és la llar d´una minoria florent. Estarem convidats a entrar a diverses cases locals per prendre una mica de te verd, vi de blat de moro, escoltar l´amfitrió parlant sobre la seva família, parlar amb ells ... Nit a Hotel 3 *. Distància: 6 hores, + 200m / -100m

Dia 10: : Bac Ha - Haiphong - Cat Ba Island

D´hora al matí anirem a visitar el mercat de Bac Ha que ens queda a prop de l´hotel i que ho fan només els diumenges (coincidim aquest dia en el programa en diumenge). A aquest mercat dominical al qual assisteixen molts grups ètnics diferents, com les minories Flower Hmong, Phu la, Black Dao, Tay i Nung, es reuneixen per comprar i vendre productes locals que no es poden trobar en altres llocs. El mercat sempre està molt ple, els productes locals per a la venda o la barata es duen a cavall: porcs, vaques, pollastres, ànecs, gossos i altres animals. Seguidament ens traslladarem a la ciutat de Hanoi i després a Haiphong. Seguidament amb el ferri local ràpid arribarem a l´illa Cat Ba. Arribarem a l´hotel davant del mar en una illa davant de Cat Ba. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 450 km, 7 hores.

Dia 11: Cat Ba National Park - Viet Hai

Al matí, trasllat al Parc Nacional Cat Ba. Començarem a caminar per una cova que durant la guerra era un Hospital molt ben camuflat. D´aquí passant per selva, boscos, el llac de la Granota, creuarem quasi tota l´illa fins arribar al remot poblet de Viet Hai al migdia. Aquí hi farem un bon dinar casolà amb una família local. A la tarda agafarem unes bicicletes i per valls i camps d´arrós arribarem fins al port on agafarem un petit ferri que ens retornarà molt a prop de l´hotel, tot passant per uns paisatges increïbles al mig d´aquestes peculiars illes petites, però altes i punxegudes. Nit a l´hotel. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància caminant: 10 km 4 hores.

Dia 12: Lan Ha Bay - Ha Long Bay

Aquest dia tornarem agafar el vaixell i creuarem a Lan Ha Bay, visitarem els pobles pesquers flotants on es pot veure la vida quotidiana del pescador durant tot l´any. Seguirem navegant per anar fins a la badia de l´Ha Long. Dinarem al vaixell. A la tarda, seguirem creuant fins a Hang Ca, possibilitat d´anar amb kayak per diferents coves que ens portaran a llacs dintre aquest laberint d´illes calcàries. Després de practicar el kaiak, el vaixell ens portarà a la platja dels Tres Préssecs (Ba Trai Dao) per poder nedar. Després tornarem al moll de Beo, trasllat de tornada a l´hotel. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar.

Dia 13: Illa De Cat Ba - Hai Phong - Hanoi.

Al matí podrem fer relax a la platja de l´hotel i després ja anirem cap a Hai Phong i Hanoi. Resta del dia lliure per passejar per la part antiga de la ciutat. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 120 km 2 hores trànsfer.

Dia 14: Hanoi - Visita de la ciutat

Després d´esmorzar, explorarem la ciutat amb els seus monuments més emblemàtics. El dia s´acaba amb un espectacle de titelles d´aigua, amb esbossos sobre la vida quotidiana i les creences de la gent rural. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar.

Dia 15: Hanoi

Dia lliure a Hanoi, fins a l´hora d´agafar el vol de retorn a les 22:20. Nit a l´avió.

Dia 16: Arribada a Barcelona.

A QUI VA DIRIGIT: Aquelles persones acostumades a caminar per la muntanya i que vulguin conéixer aquesta zona d´una forma diferent, caminant i gaudint de l´entorn.

DIFICULTAT: Moderada, entre 4 i 6 hores de marxa a ritme lent.

ALLOTJAMENT: A les ciutats en hotels, en habitacions dobles. A les zones rurals en les cases locals de les diferents ètnies (allotjaments molt bàsics). En aquestes zones rurals, els sopars són compartits amb les famílies locals, per a ells és una festa que nosaltres estem a casa seva i solen convidar als veïns també a sopar.

GRUP: De 8 a 16 persones inclòs el guia

PREU PER PERSONA:

1985 euros en habitació doble en els hotels.
405 euros de suplement per habitació individual en els hotels de les ciutats (consulteu disponibilitat)

INCLOU:

Guia d’ACAMINAR TRAVEL durant tot el recorregut, des de Barcelona.
Guia local de parla castellana a cada part d´aquest programa.
Vols internacionals Barcelona - Hanoi, amb escala a Estambul. Anada i tornada.
Tots els trasllats de carretera esmentats en el programa, en vehicles privats amb AC.
Guia local a la zona de Hoang Su Phi amb porteig del material.
Allotjament:
- Hotel de 4* a Hanoi. 2 nits
- Hotel de 3* a Cat Ba. 3 nits
- Hotel de 3* a Bac Ha. 1 nit
- Allotjament sostenible a Hoang Su Phi. 1 nit
- Cases de les diferents ètnies locals a la zona de Hoang Su Phi. 6 nits
Tots els àpats mencionats al programa
Totes les visites guiades segons el programa. Inclou les entrades als monuments.
Aigua mineral: 2 ampolles de 0.5 litre/persona/dia
Assesorament en el material necessari recomanat.
Assegurances de viatge: assistència en viatge, accidents a la muntanya i la cancel·lació del viatge per motius justificats.
L´IVA corresponent.

NO INCLOU:

Taxes dels vols, a data de febrer tenen un cost aproximat de 405 euros.
Els àpats no mencionats al programa (només a Hanoi).
Les begudes i demés despeses personals.
Propines.
Tot allò no especificat a l´apartat inclou.
Qualsevol contratemps que surti del nostre control: carreteres tallades, condicions meteorològiques adverses, accidents, evacuació de ferits, cancel·lació o retards en vols, etc.

*La planificació de l´horari es fa sempre de manera estimativa, ja que depèn de les circumstàncies i condicions meteorològiques i d´altres. Es podran fer variacions en funció de les necessitats i eventualitats que es puguin presentar.

INSCRIPCIÓ: Trucant als tels 972 528 971, 636490831 o escribint un correu a info@acaminartravel.com

---------------------------------------------------------------------------------------

ACAMINAR TRAVEL SL (agència de viatges formada per guies de muntanya)
Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya: Llicència GC 2584
DOMICILI:
c/ Puig Oriol, 31
17730 Llers, GIRONA
Tels. 972 52 89 71, 636 49 08 31
Informació facilitada per ACAMINAR TRAVEL Revisat el 14/03/2019Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018