BONVIURE ESTIU
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Revista > Listado > Artículo
26/05/2019 Iniciar sesión Registrarme español ca en


   TIERRAS POLARES - LOS MEJORES TREKKINGS DEL ARTICO

Revista - Propuestas (Propuestas de actividades de empresas y entidades)
TREKKING NEPAL Annapurna + LIDERATGE i INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL
EditorPablo Lapuente / LIFE Leadership School
Fecha05/03/2018
Una aventura de cos, ment i ànima desenvolupant habilitats de Autolideratge i Intel·ligència Emocional, desconnectant per tornar connectat i amb piles noves.

Pensem que les grans fites en la vida només estan a l´abast d´alguns, però amb voluntat i preparació tots podem afrontar els reptes amb els que inicialment gairebé ni ens atrevim a somiar.

Fer front a un viatge al Nepal fins al Santuari de l´Annapurna pot abrumar: l´esforç; explorar l´Himàlaia -la serralada més alta del planeta-, en un país llunyà de costums, cultura i idioma molt diferents als nostres; o viatjar en equip més que en grup pot donar-nos massa sensació d´aventura. Però si pica la curiositat o el somni ja existeix, és el moment de definir els passos que ens poden apropar a ell.

L´experiència d´un viatge de trekking al Nepal és molt enriquidora! Els que l´experimenten solen voler repetir-la, ens brinda tant que ens deixa amb ganes de més. A més, tal com l´entenem en LIFE, és una excel·lent oportunitat per dedicar atenció a un mateix, és un entorn que convida a conèixer més i a connectar amb allò que és íntimament important a la vida. Per això el nostre és un viatge formatiu, desenvolupant habilitats de autolideratge, eines per donar el millor d´un mateix en el dia a dia.

Després d´aterrar a Kathmandu tenim la nostra primera presa de contacte amb algunes de les realitats del Nepal. Olors especiats, molta gent, soroll, costums, arquitectura, creences ..., és un clima de novetat i ritme molt diferent al que estem habituats. Aviat comença l´adaptació, aviat ens adonem que que no estem sols i que cada membre de l´equip és una part fonamental per a sí mateix, per a la resta de components i per al propi equip com un tot. Des de les seves inquietuds i fortaleses, des del seu suport i les seves necessitats aviat es comença a forjar un ambient excitant d´equip, que des de motivacions diferents comparteix una visió comú.

La visió del viatge contempla 3 focus principals: progressar amb seguretat fins al Camp Base de l´Annapurna i els seus 4.130m, passar-ho bé junts (ja que conviurem i compartirem moments inoblidables) i aprendre des d´on es trobi cadascú sobre qui som i què podem canviar per millorar.

Aviat emprenem el trekking amb la motxilla a l´esquena, d´uns 12 kg, que ens acompanyarà en els 9 dies que estarem sense trepitjar asfalt. 9 dies de recorregut en què caminarem unes 5 hores de mitjana, superant colls, coneixent els diferents estrats de vegetació des de la selva tropical fins a les glaceres i els vuit mils de l´alta muntanya. Acompanyats també per un guia local aquest viatge de trekking al Nepal es centra en conèixer en profunditat al poble nepalès i la seva multitud de matisos.

Cada dia dedicarem espais en els que posar en pràctica habilitats com l´escolta, l´autogestió, la definició de valors, la meditació, la definició de properes metes, connectant amb parts de nosaltres que en el dia a dia guardem i compartint posades en comú que faciliten no tan sols l´aprenentatge col·lectiu sinó també que funcionem com un equip conscient, íntegre i efectiu.

La sensació de realitzar el trekking al Camp Base de l´Annapurna, o el Santuari de l´Annapurna, és increible. Es tenen en compte els mesos de preparació física, del material, i de les sensacions que ens han portat fins aquí pas a pas. L´espectacle al nostre voltant ens deixa bocabadats: parets de gel i roca, glaceres i prats que centren la mirada sobre un 14 dels vuit mils del planeta, el cim que corona l´el trekking al Camp Base de l´Annapurna.

La tornada a Pokhara ens serveix per celebrar l´alegria de la gesta, per a deixar lliure el cor a la Pagoda Budista de la Pau Mundial, recórrer a rem al llac Phewa i tornar a Kathmandú amb una motxilla més lleugera, visitar el Patrimoni de la Pau mundial de Bakthapur, l´estupa budista de Boudhanath o el temple hinduista de Pashupatinath.

El viatge de trekking a Nepal és una experiència única, per ser-hi, per emprar els peus per recórrer-lo i per dedicar-se temps a l´important en un mateix, aquell que tantes vegades oblidem.

Aquí tens un vídeo amb testimonis i imatges dels nostres últims viatges allà: https://youtu.be/ZGX2EUa_hCc
  Haz clic en la imagen que quieres ver


      PEUDEGAT

Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018