BONVIURE 
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Magazine > Listing > Article
05/03/2021 Login Register es ca english


   ACAMINAR TRAVEL

Magazine - Proposal (Proposals from companies and clubs)
Avanç viatges de Nadal i destacats de Tardor
EditorVIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS
Date13/10/2020

Les nostres propostes per aquest Nadal!


Et presentem alguns dels nostres viatges actius per aquest NADAL i CAP d´ANY. Hem escollit aquelles destinacions on la incidència del virus ha estat menor, i hem adaptat els viatges per adequar-los als nous estàndards de seguretat (ampliació de les mesures de higiene, desinfecció de vehicles, més temps en la natura, etc). I seguint per suposat amb la nostra filosofia de grups reduïts.

Recorda que pots clicar la fotografia per obtenir tota la informació sobre el viatge (dates de sortida, preus, itinerari detallat, etc).


LÍBAN TREKKING

Fenicis, grecs, bizantins, romans, àrabs … tots ells han deixat part de la seva història i cultura en aquest petit país. Realitzarem caminades per les vessants de les muntanyes cobertes de boscos de cedres i on es troben nombrosos i pintorescs pobles.


JORDÀNIA ACTIVA o TREKKING 8 DIES

Jordània és història: la dels Omeia que ens van deixar els castells del desert, la de l’imperi romà a Jerash, la del cristianisme a Madaba i la dels nabateos a Petra. Però aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir de la natura, com la reserva de Dana o l’imponent desert de Wadi Rum, on podem fer un trekking o gaudir d’una etap en camell i d’un recorregut en 4×4.


JORDÀNIA ACTIVA o TREKKING 10 DIES


OMAN

Un recorregut en 4×4 a través d’Oman que ens porta a conèixer el Desert de Wahiba, la preciosa ciutat costanera de Sur, les boniques platges de sorra blanca de la costa est, i la reserva de Ras al Haddad, on si tenim sort podrem veure com fresen les tortugues.


Última hora sortides de Tardor!

Si estàs buscant un viatge d´última hora per aquesta tardor encara estàs a temps!

PORTUGAL AÇORES

Recorregut pels millors racons de l´illa de Sao Miguel, que destaca per la seva natura (boscos, llacs, cascades i manantials) i per la fauna marina de l´Atlàntic.


ALBÀNIA, KOSOVO I MACEDÒNIA

Proposem una ruta combinant caminades pels parcs naturals de la regió, amb visites a llocs protegits per la UNESCO, rics en cultura i arqueologia. Durant la ruta entrem a Kosovo i explorem la veïna Macedònia.VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS
Avinguda Diagonal 337 - 08037 Barcelona
Telèfon: 93 454 37 03
bcn@viatgesindependents.cat
  Click at the image you want to view
Liban Trek
ALBÀNIA, KOSOVO I MACEDÒNIA
Jordania Activa
Azores senderisme


      ACAMINAR TRAVEL

Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018