Viatges Independents & Trekkings
    
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Magazine > Listing > Article
18/11/2017 Login Register es ca english

Magazine - Proposal (Proposals from companies and clubs)
Senderisme i Trekking - Nadal 2017
EditorVIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS
Date07/10/2017

Nepal Actiu. Rafting i trekking

En aquest viatge, el Nepal ens ofereix una visió de l’Himàlaia amb un petit trekking de 3 dies i la possibilitat de realitzar un ràfting entre Fishling i Kuringhat. A més podrem conèixer Kathmandú i la seva vall al nostre ritme.

SORTIDA: 26 DESEMBRE 2017

Nepal. Trekking Santuari dels Annapurnes

Gaudirem dels paisatges dels Annapurnes amb un dels millors trekkings que es poden fer al Nepal. Observarem boscos de bambú, rius i cascades, mentre ens envoltem dels gegants de l’Himàlaia.

SORTIDA: 26 DESEMBRE 2017

Tanzània. Trekking Kilimanjaro Rongai

Tercera ruta més popular del Kilimanjaro, que inicia l’ascensió pel vessant nord, que ens permetrà tenir unes excel·lents vistes de Kenya durant la primera etapa. L’allotjament és en tenda de campanya.

SORTIDA: 26 DESEMBRE 217

Jordània. Trekking al Desert del Wadi Rum


Et proposem conèixer Jordània d’una manera diferent, on la seva naturalesa tingui un paper protagonista. Jordània és història: la dels Omeia que ens van deixar els castells del desert, la de l’imperi romà a Jerash o la dels nabateus en la ciutat tallada a la pedra de Petra. Però aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura com les reserva de Dana i l’imponent desert de Wadi Rum, que recorrerem a peu durant uns dies.

SORTIDA: 27 DESEMBRE 2017

Líban. Trekking en el país dels cedres


A les costes de la Mediterrània han crescut des de temps immemorials ciutats que com Beirut han sabut rebre i comerciar amb tot tipus de visitants. Fenicis, grecs, bizantins, romans, àrabs … tots han deixat part de la seva història i cultura en aquest petit país. A diferència d´altres països del seu entorn, al Líban s’aixeca una cadena muntanyosa amb cims de més de tres mil metres d’altura i sovint coberts de neu. Les seves pendents estan cobertes de boscos de cedres, a més de nombrosos i pintorescs pobles.

SORTIDA: 28 DESEMBRE 2017  Click at the image you want to viewHome | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM 2016