TIERRAS POLARES - VERANO
      
      BONVIURE
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Revista > Llistat > Article
20/07/2018 Iniciar sessió Registrar-me es català en


   VIAJAR CON ENCANTO - MENORCA

Revista - Propostes (Propostes d`activitats d`empreses i entitats)
XI CAMINADA “REUS – PRADES – REUS
Editorwebmaster
Data27/05/2007

 

 

XI CAMINADA “REUS – PRADES – REUS”

 

                              R  E  G  L  A  M  E  N  T

 

 

ORGANITZACIÓ:

 

La XI Caminada “REUS – PRADES - REUS“ a celebrar el dia 3 de juny de 2.007, és una prova no competitiva de resistència per muntanya oberta a tothom, que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat.

 

Es prova puntuable per a la X Copa Catalana de Caminades de Resistència 2007 en la que s’estableix una classificació individual i per entitats, basada únicament en la participació.

 

 

INSCRIPCIÓ:

 

El període d’inscripcions començarà el dia 14 de maig i s’acabarà el dia 29 de maig, no obstant l’organització es reserva el dret d’admetre més inscripcions després del dia 29 de maig amb el recàrrec corresponent, i es podran fer de les següents maneres:

-         Al local de l’Associació Excursionista Catalunya de  Reus,   c/. Galanes, 10 –  1er  de Reus, (de dilluns a divendres de 8 a 10 del vespre) en efectiu, o bé portant la copia de l’ingrés (*) a qualsevol dels comptes que s’indiquen.

-          Per fax, fen l’ingrés (*) al comptes que s’indiquen i enviant per fax les fotocopies de la butlleta emplenada, de l’ingrés (*)  i de la tarja federativa si es el cas.

-         Pàgina web, En aquest cas cal emplenar les dades que demana la nostra web, fer l’ingrés  (*) a qualsevol dels comptes esmentats i enviar la fotocopia de la llicencia el que sigui federat.

Fax

977.34.50.40

Pàgina web

www.aecreus.org

Compte Caixa Tarragona

2073.0328.61.0110038488

Compte “La Caixa”

2100.0227.16.0200278648

(*) En tots els casos el pagament ha de ser individualitzat, fent constar: nom i cognoms de la persona que fera la marxa.

 

Els drets d’inscripció inclouen: l’avituallament als diversos punts de l’itinerari, samarreta, medalla commemorativa per a tots els participants i diploma per a tots els classificats.

 

 

           

P R E U S

Del 14 al 29 de maig

A partir del 30 de maig

Federats (**)

15 €

18 €

No federats

22 €

25 €

Socis federats entitat organitzadora

10 €

13 €

Socis no federats entitat organitzadora

16 €

19 €

 

 (**) Es consideren federats tots els que tinguin la llicencia federativa de la FEEC de l’any en curs, i també els que disposin de llicencia d’altres federacions adherides a la U.I.A.A., o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

 

 

ITINERARI:     

 

REUS (Piscines Municipals) < ctra. Riudoms >, carrer Dr. Ferran, carrer Romaní, carrer Argentera, Av. Països Catalans, plaça del Nucli, carrer Jacint Verdaguer, passeig Sunyer, plaça Joan Rebull, passeig Mata, plaça Folch i Torres, Av. Onze de setembre, pont FC, plaça Almoster, carretera Castellvell), Castellvell, urbanització Picarany, coll del Rosic, coll de la Batalla, font del Roure, creu dels Noguers, creu Trencada, coll de Capafonts, PRADES, font del Cap del Pla, La Febró, camí dels Avencs, pla de l’Agustenc, cruïlla ctra. La Mussara, camí de les Tosques, Vilaplana, l’Aleixar, camí del Mig, Cinc camins, REUS  (Passeig Boca de la Mina, avinguda Comerç, túnel FC, Av. Països Catalans, carrer Argentera, carrer Romaní, carrer Dr. Ferran, Piscines Municipals).

 

 

HORARI:

 

La velocitat de la prova i els horaris d’obertura i tancament dels controls seran  segons el detall que s’adjunta al present reglament, sent l’horari de sortida a 2/4 de 7 del matí, i l’hora límit d’arribada les 9 de la nit.

 

 

DESQUALIFICACIONS:

 

Serà motiu de desqualificació:

 

1.- No segellar el dorsal en tots els controls, o passar-los fora de l’horari    establert.

 

2.- No fer la totalitat del recorregut a peu.

 

3.- Superar l’hora límit d’arribada.

 

4.- Embrutar o degradar l’itinerari i la muntanya en general, o contravenir la normativa vigent sobre prevenció d’incendis.

 

 

 

CLASSIFICACIÓ: 

 

Tots els participants que no superin el temps límit en efectuar la caminada i no hagin estat desqualificats tindran la consideració de classificats. No s’establirà cap classificació ordinal basada en el temps esmerçat.

 

 

PARTICIPANTS:

 

Per les característiques de la prova es de aplicació la llicencia esportiva del any en curs o en el seu defecte la temporal amb una validesa únicament per la durada de la prova. Podran participar-hi els socis de les entitats excursionistes afiliades a la FEEC amb la corresponent llicencia esportiva del any en curs, a més dels socis sense llicencia esportiva del any en curs i dels no socis  als quals els hi serà lliurada la llicencia temporal de la FEEC per l’Entitat organitzadora amb una validesa únicament per la durada de la activitat. Aquesta llicència temporal no dona dret a puntuar per la Copa Catalana, i el seu cost està inclòs amb els drets d’inscripció.  Els menors de 18 anys, si participen sense els pares, hauran de presentar una autorització paterna.

 

 

SENYALITZACIÓ, CONTROLS i AVITUALLAMENTS:

 

Al transcorre la caminada per camins generalment senyalitzats, no hi haurà una senyalització específica per la prova.

 

A tots els participants se’ls hi facilitarà un mapa amb la descripció de l’itinerari, on constaran tots els controls de pas i punts d’avituallament i les dades necessàries per poder seguir el camí correcte.

 

 

DISPOSICIONS FINALS:

 

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

 

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant.

 

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt per l’organització o per el Comitè Català de Marxes.

 

Aquest Reglament ha estat aprovat pel Comitè Català de Marxes de la FEEC.

 

  Fes clic en la imatge que vols veure   VIAJAR CON ENCANTO GALICIA

Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018