BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Barcelona > Bonviure
23/10/2017 Iniciar sesión Registrarme español ca en

28 de Març - 2 d´Abril. Setmana Santa. Travessa de TRAMUNTANA amb suport de bagatges
Título: 28 de Març - 2 d´Abril. Setmana Santa. Travessa de TRAMUNTANA amb suport de bagatges
Tipo de Producto: Estancias con guía  [?]
Categoría: Primavera 
Idiomas: Catalán, Español
Organización: Guiado [?]
Duración: Vacaciones 
  6 días de viaje
  6 días de actividad
  5 noches de alojamiento
Nivel: Medio/Bajo  (**/*)
   Dificultad técnica:   Fácil [?]
   Esfuerzo físico:   Moderado [?]
Destino/zona: Mallorca
Alojamientos: Hotel
Transportes: Bus privado, Avión
Entorno: Costa, Media Montaña
Interés: Deportivo, Turístico, Naturaleza, Cultural, Gastronomía, Social, Salud
Participantes: mínimo=8 máximo=16
Ver imagen mas grande

Info y reservas
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Fechas y precios:
28/03/2018-02/04/2018
consultar
Descripción
La Serra de Tramuntana és la joia senderista de les Balears. Un massís imponent, Patrimoni de la Humanitat, que s’estén tot al llarg de la línia nord-est a sud-oest de l´illa de Mallorca, com una gran muralla calcària a on es troba la major riquesa natural de l’illa. En aquest viatge, caminarem fent travessa (amb suport de bagatges), per la part central de la serra, tant per l’interior com per la costa, amb relleus espectaculars i vistes corprenedores de la costa i del muntanyam circumdant. I visitarem pobles i indrets amb encant, com Valldemossa, Deià, Sóller i el Santuari de Lluc.

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE:

* Travessa pel cor de la Serra de Tramuntana, un tresor natural i etnogràfic de les Balears, un dels destins més preuats pels senderistes de Ses Illes.

* Amb suport de bagatges, caminaràs lleuger/a, només portant a sobre els afers per l’excursió del dia, sense pes a l’esquena.

* Amb una guia de muntanya local, perfecta coneixedora i gran enamorada de la terra.

* Sense deixar de banda la part cultural del viatge: Valldemosa, Sóller, Deià, el Santurari de Lluc...


DIA A DIA
DIA 1, dimecres 28/03. Barcelona – Palma - Marina de Valldemossa
Arribada a Palma pel matí i ens disposarem a fer el nostre primer itinerari, una antiga via de comunicació entre el port de Valldemossa, també anomenat Sa Marina, i les possessions de Son Ferrandell i Son Olesa. Espectacular baixada que continuarem vorejant la costa fins arribar al caló d’estaca, sols en queda gaudir del miradors i camins del l´Arxiduc Lluís Salvador d´Àustria amb un gran afegit cultural i històric. Trasllat a l’hotel a Palma.

Desnivell: +550m de pujada i -550m de baixada. Distància de 11 km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).


DIA 2, dijous 29/03. De Valldemossa a Deià.
Els pobles de Valldemossa i Deià, inici i final d’aquest itinerari, són pobles molt acollidors que mereixen ser visitats. La ruta entre ells ens sorprendrà per les espaioses panoràmiques de Valldemossa, i a mesura que anem guanyant alçada les vistes de na Foradada i la costa nord seran tot un delit. Travessarem pels Camins de l´Arxiduc, tota una obra d´enginyeria i bellesa. Des de Deià transfert fins al Port de Sóller on ens allotjarem les 3 properes nits

Desnivell: +530m de pujada i -790m de baixada. Distància de 11.5km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).


DIA 3, divendres 30/03. De Deià al Port de Sóller.
Després d´esmorzar, transfert fins a Deià, inici del nostre itinerari d´avui. Seguirem l’anomenat Camí dels Pintors, una meravellosa senda costanera des de Cala Deià fins Alconàsser, passant pel pintoresc llogaret de Llucalcari. Un itinerari mediterrani per excel•lència. Possibilitat de banys si el temps ho permet i la temperatura de l’aigua et tempta. Espectacular final sobre el Port de Sóller. Segona nit al Port de Sóller.

Desnivell: +200m de pujada i -300m de baixada. Distància de 11.7km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).


DIA 4, dissabte 31/03. De Cúber a Sóller. El barranc de Biniariaix.
Després d’esmorzar, desplaçament en mini bus a Cúber, des d’on començarem a caminar. Itinerari que forma part del antic camí empedrat que comunicava Sóller i Lluc. Començarem al pla de Cúber, una amplia vall rodejada de les més altes muntanyes de Mallorca, son Torrella, Massanella, Tossals, l’Ofre... i a la vall una alqueria musulmana que a dia d’avui es troba submergida per les aigües de l’embassament. Seguirem el nostre itinerari per la pista i baixarem fins a Biniariaix per els 1.932 graons que ens esperen pel camí del barranc de Biniaraix. Passant per Sóller, és obligada una visita del poble... Final al Port de Sóller. Tercera nit al Port de Sóller.

Desnivell: +150m de pujada i -850m de baixada. Distància de 11.5km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).


DIA 5, diumenge 01/04. Del Port de Sóller al Santuari de Lluc.
Desplaçament en mini bus a Cúber, a on comença l’itinerari. Etapa molt interessant a nivell naturalístic: passarem per zones boscoses, frondosos alzinars, arbres caducifolis pertanyents a èpoques més fredes i espècies rares com el boix o el teix. Estarem envoltats dels grans cims mallorquines i pel camí anirem descobrint les construccions de pedra seca relacionades amb l´obtenció de carbó vegetal i també les neveres. Final de l´etapa al Santuari de Lluc, el centre de peregrinació més important de l´illa. Nit a l’hostatgeria del Santuari, a on trobarem de nou el nostre equipatge.

Desnivell: +570m de pujada i -715m de baixada. Distància de 14.5km. Unes 4h40’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).


DIA 6, dilluns 02/04. Al voltant del Santuari. El Camell.
El darrer dia, farem un itinerari més curt abans d’anar a l’aeroport. Situat al bell mig de la serra, aquest itinerari ens permetrà conèixer l´entorn més proper al monestir de Lluc i les fantàstiques formacions de relleu de la zona. Visitarem el "Camell", singular formació rocosa modelada per l´aigua sobre el terreny calcari. Al migdia, trànsfert a l’aeroport de Palma i vol de tornada a Barcelona.

Desnivell: +300m de pujada i -300m de baixada. Distància de 10.2km. Unes 3h’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.
Información facilitada por Bonviure Revisado el 10/10/2017Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM 2016