BONVIURE
      
      BONVIURE
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Barcelona > Bonviure
23/09/2020 Iniciar sesión Registrarme español ca en

(2)-3- 9 agost- LA VOLTA AL MONT BLANC SENSE BAGATGES -amb el suport d´una mula !!
Título: (2)-3- 9 agost- LA VOLTA AL MONT BLANC SENSE BAGATGES -amb el suport d´una mula !!
Tipo de Producto: Estancias con guía  [?]
Categoría: Verano 
Idiomas: Catalán, Español, Otros idiomes
Organización: Guiado [?]
Duración: Vacaciones 
  8 días de viaje
  7 días de actividad
  7 noches de alojamiento
Nivel: Medio  (**)
   Dificultad técnica:   Fácil [?]
   Esfuerzo físico:   Exigente [?]
Destino/zona: MASSIS DEL MONT BLANC- Itàlia/Suïssa/França
Alojamientos: Refugio, Albergue, Aloj. Rural
Transportes: Bus privado, Avión
Entorno: Media Montaña, Alta Montaña, Pueblos / ciudades
Interés: Turístico, Naturaleza, Paisaje, Cultural, Aventura, Gastronomía, Social
Usuarios: Parejas, Grupo de amigos, Singles, Familias, Senior
Participantes: mínimo=3 máximo=12
Ver imagen mas grande

Info y reservas
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Fechas y precios:
02/08/2014-09/08/2014
799 €
pensió completa per la travessa.
40 €
suplement primera nit a Xamonix, en mitja pensió
25,50 €
suplement primera nit a Xamonix, allotjament i esmorzar
15 €
bus Xamonix-Courmayeur
Descripción
Viuràs un autèntic luxe: donar la Volta al Mont Blanc només amb la motxilla petita, mentre el teu equipatge viatja al llom d´una mula portada pel seu traginer. Com en el Marroc, Perú, Nepal !!! Però ara travessant els Alps d´ Itàlia, Suïssa i França Una ocasió que no pots deixar escapar. Caminarem al voltant de les muntanyes més altes d´Europa per camins preciosos en un paisatge excepcional, a l´ombra i al sol de les muntanyes més boniques: Mont Blanc, Drus, Aiguille du Midi, Dent de Géant, Aiguille Verte i de les seves glaceres immenses.

Gaudirem cada dia d´una vall diferent assaborint cada petit detall d´aquesta meravella que és la Volta al Mont Blanc. Etapes precioses als estanys, als miradors de les glaceres immenses, dins els boscos de làrix i avets, seguint camins tipus balcó amb bones vistes. Gaudirem agradablement dels millors recorreguts sense l´esforç esportiu excessiu de l´alpinista, sense pes extra, sense escalar ni grimpar: simple i gustosament caminant. Allotjaments en refugis i gîtes de muntanya. Un plaer pels rodamóns, seguint la Transalpina fareu amics trescant al voltant del Mont Blanc!

I a més, el 6è dia pots canviar les botes pel neoprè i fer una part del descens en ràfting (activitat opcional i gratuïta).


DIA A DIA

DIA 1, dissabte 02/08.

Arribada a Xamonix, amb el transport que hagis triat. Temps per passejar per la capital dels Alps i preparar les bosses amb calma.
Si vols fer nit a Xamonix, et podem oferir lloc a una gîte (opcional, més informació a la fitxa tècnica).

La trobada amb el guia local serà l’endemà (diumenge) al matí, a les 10h30 a Courmayeur, a l’estació d’autobusos (Piazzale Monte Bianco). Per anar-hi des de Xamonix, l’endemà (diumnge) pots agafar un autobús que fa aquest recorregut, tens més informació a la fitxa tècnica.


DIA 2, diumenge 03/08. Trasllat a Courmayeur. Arp Nouva – Col Ferret - La Peule

Des de Xamonix, trànsfert a Courmayeur, la capital alpina d’Itàlia. A les 10h30, trobada amb el vostre guia-muler. Petit trajecte a Arp Nouva, a la Vall Ferret italiana. Des d’aquí, carregarem la mula amb els bagatges i començarem la travessa, primer cap al Gran Col Ferret (2537m), frontera entre França i Suïssa, just a sota la Tête de Ferret. Panorama excepcional amb un primer plànol dels grans cims de les Grans Jorasses, el Mont Dolent... al peu del qual s’estenen les seves magnífiques glaceres... paisatge de grans valls i muntanyes glaciars, un inici de la travessa apustuflant! Vistes espatarrants del Mont Blanc, les Grandes Jorasses, el Mont Dolent, les glaceres de Pré de Bar i de Triolet, els Grands Combins i el Vélan. Des del Col Ferret, baixem per territori suïs fins a la granja-refugi de La Peule, a on es pot visitar la fàbrica artesana de formatge de muntanya.
Nit a refugi- granja a La Peule, a 2071m, un indret de privilegi.

Desnivells aproximats : +770 m. de pujada i -470m de baixada. Distància de 9km. Temps efectiu de marxa de 4h.


DIA 3, dilluns 04/08. La Peule- Vall Ferret – La Fouly – Les Arlaches – Issert – Champex.

Dia per gaudir dels itineraris per prats, boscos i poblets de la Vall Ferret suïssa amb la seva antiga arquitectura notable (amb algunes construccions del 1723) a La Fouly. Vistes espectaculars del Mont Dolent i l’A Neuve i les seves glaceres, de la montaña de Catogne, la montaña de Ferret y la montaña de La Fouly. Ens deixarem encisar per un recorregut preciós i que ens convida a contemplar la bellesa bucòlica helvètica fins a el boscós poblet de Champex...
Nit a Gîte d’Étape a Champex.

Desnivells aproximats : +400 m. de pujada i -1000m de baixada. Distància de 21km. Temps efectiu de marxa de 7h.


DIA 4, dimarts 05/08. Champex – Bovine - Col de la Forclaz - Trient

Avui recorrerem un camí que és una balconada sobre les valls als nostres peus... vistes sobre la Vall del Rhône suïssa, els Grands Combins i les Dents du Midi i la glacera de Trient. En mig del camí, aturada gustosa a la granja de Bovine... qui es podrà resistir a l’olor de la pastisseria acabada de fer?? Descens per boscos fins al Col de la Forclaz i d’allà fins al poble de muntanya de Trient, envoltat per muntanyes.
Nit a Gîte d’Étape a Trient.

Desnivells aproximats : +615 m. de pujada i -750m de baixada. Distància de 18km. Temps efectiu de marxa de 6h.


DIA 5, dimecres 06/08. Trient – Col de Balme – Mont-Roc- Argentières

Des de Trient, pujada fins al Col de Balme (2191m), a on deixarem Suïssa i entrarem a França. Vistes embadalidores des del coll, sobre la Vall de Chamonix al peu d’una desfilada de muntanyes que saturen la imaginació dels muntanyencs i muntanyenques: el Brévent i les Aiguilles Rouges, l’Aiguille du Chardonnet, la Verte et Els Drus, les Aiguilles de Chamonix, l’Aiguille du Midi, la Blanche de Peuterey, el Mont Blanc du Tacul, el Mont Maudit, el Mont Blanc, la Dôme i Aiguille du Goûter... cims imposants i crestes i moles de granet i glaceres... sense paraules!!
Descens suau fins a Mont-Roc, al final de la Vall de Xamonix i d’allà al veí Argentières.
Nit a Gîte d’Étape a Argentière (1200m).

Desnivells aproximats : +900 m de pujada i -1020m de baixada. Distància de 17km. Temps efectiu de marxa de 6h.


DIA 6, dijous 08/08. Argentières – vall de Chamonix – Les Houches- Col de Voza (1653m)- Bionassay

Camí seguint la Vall de Chamonix amb vistes espectaculars al llarg de tota la jornada del Mont Blanc, el Dôme du Goûter, l’Aiguille du Goûter, el Mont Maudit, el Mont Blanc du Tacul, l’Aiguille du Midi, les aiguilles de Chamonix, els Drus i l’Aiguille Verte et les Aiguilles Rouges (entre altres). Per la tarda, a més, vistes de la glacera de Bionnassay, l’Aiguille de Bionnassay, els Monts Joly, Vorassey i Tricot.
Un dia amb vistes amb final a d’allà al granja-refugi de Fioux, a Bionassay, a cota 1315m, a un indret corprenedor.
Aquest dia pots optar per fer un tram de l’itinerari en ràfting en lloc de caminar! Aquesta activitat, dirigida pels guies oficials de Xamonix, té una durada aproximada d’1 hora (i a més, el temps per preparar-se i atendre les explicacions dels guies). Aquesta activitat és opcional (si vols, pots seguir el tram a peu) i gratuïta (no t’oblidis el banyador!!)
Al punt a on s’acaba l’activitat de ràfting es tornarà a trobar tot el grup i continuarem plegats fins al Col de Voza i d’allà al refugi de Bionassay.

Desnivells aproximats : +700 m de pujada i -450m de baixada. Distància de 20km. Temps efectiu de marxa de 6h.


DIA 7, divendres 09/08. Bionassay – Le Champel- Val Montjoie

Camí per boscos, prats alpins i granges de muntanya. Vistes sobre els Dômes de Miage , l’Aiguille de Bionnassay i el Rocher du Bonhomme.
Nit a l’alpage de Miage 1560m.

Desnivells aproximats : +460 m de pujada i -480m de baixada. Distància de 17km. Temps efectiu de marxa de 6h.


DIA 8, dissabte 10/08. Val de Montjoie- Les Contamines. Final de travessa

Darrera etapa de retorn... baixada panoràmica fins al poble de Les Contamines-Montjoie. Darreres vistes del Mont Blanc, Dômes de Goûter i Miage, la Bérengère, l’Aiguille de Bionnassay , de Tré la Tête, le Buet i les Aiguilles de Warens
Comiat del grup i final de travessa. Si vols et podem organitzar el trasllat fins a l’aeroport de Ginebra o fins a Xamonix (més informació a la fitxa tècnica).

Desnivells aproximats : +400 m de pujada i -710m de baixada. Distància de 4km. Temps efectiu de marxa de 4h.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 799€, pensió completa per la travessa.

Suplements:
Primera nit a Xamonix, en mitja pensió, 40€ / allotjament i esmorzar, 25.5€
Bus Chamonix-Courmayeur: 15€

Nombre màxim de participants: 12


INCLOU

La Pensió Completa durant la Volta al Mont Blanc (tots els àpats i allotjaments compresos entre el pícnic del Dia2 i l’esmorzar del Dia8, ambdós inclosos)

Guia local acompanyador de muntanya professional - traginer per la mula-, a partir de la trobada amb ell el Dia2 a les 10h30 i fins al comiat el Dia8 en acabar la travessa. Aquest guia parla castellà.

Assegurança d’accidents, de primers auxilis i rescat a muntanya. És important que llegiu amb atenció l´apartat "Assegurances".

Assegurança en viatges bàsica (per malaltia comuna o pèrdua o deteriorament dels equipatges). És important que llegiu amb atenció l´apartat "Assegurances".

La direcció i gestió tècnica del viatge.

L’IVA.


NO INCLOU

El transports d´anada/tornada entre la teva residència i el punt d’origen/ final de la travessa (segons per on arribis i el medi que triïs, si vols viatjar en avió llegeix l’apartat “Com arribar amb avió”).
Si arribes en avió, els dos trànsferts entre l´aeroport de Ginebra i la Vall de Xamonix, 65 € aproximadament en total, us els podem organitzar si ens ho demaneu.
Els àpats i allotjament del Dia1 i l’esmorzar del Dia2. El pícnic del Dia 8 un cop acabeu la travessa.
El trànsfert entre Chamonix i Courmayer. Es pot fer en un servei d’autobús públic, uns 14€ (vegeu l’apartat “Bus entre Xamonix i Courmayeur”).
L’assegurança d’accidents de muntanya complementària pels dies de travessa, no obligatòria però si molt recomanada (llegeix l’apartat “Assegurances”), 40€. No cal si ets federat/da modalitat D o superior.
Totes les consumicions extres no incloses als menús dels allotjaments.
Tot allò no esmentat en l’apartat “Inclou”.


NIVELL

Camins de muntanya alpina, ben traçats, còmodes i segurs. Sense cap dificultat tècnica. Entre 3h i 7 h hores de marxa efectiva diàries (sense comptar les aturades). Desnivells mitjans de +600m de pujada i-700m de baixada (veure el Dia a Dia). En cap dels dies se superen els 1000m d’ascens, i en 2 dies desnivells de baixada al voltant dels 1000m.
Travessa a on només cal portar la motxilla petita, la resta del teu equipatge el porta la mula.


EL DIA, LLOC I HORA DE TROBADA AMB EL GUIA LOCAL

Us trobareu amb el guia local el diumenge 3 d’agost a les 10h30, a l’estació de busos de Courmayeur.
El darrer dia acabeu la travessa a Les Contamines, a la Vall de Chamonix.
La nostra recomanació és que arribeu el dia abans a Chamonix (dissabte 2 d’agost) i hi feu nit. L’endemà al matí podeu agafar un bus públic que us deixarà al punt de trobada esmentat a les 9h15.
Llegiu els apartats següents si voleu més informació al respecte.


COM ARRIBAR A CHAMONIX AMB AVIÓ + TRÀNSFERT

OPCIÓ AVIÓ

Si trieu l’avió com a mitjà de transport, el viatge s’organitza amb arribada i sortida de l’aeroport de GINEBRA.

Per aquest viatge, NO us oferim la possibilitat de contractar els vols amb nosaltres.
A Ginebra hi volen actualment 2 companyies aèries des de Barcelona que ofereixen bons preus: Swiss (www.swiss.com) i EasyJet (www.easyjet.com).

Tanmateix, estem a la vostra disposició per resoldre tots els dubtes que tingueu a l´hora de comprar els vostres bitllets d´avió. Si voleu que nosaltres us fem la compra del vol, el cost d’aquesta gestió serà de 10€.

Un cop a l’aeroport de Ginebra, el desplaçament del primer dia entre l’aeroport i Chamonix el podeu fer amb diferents companyies de trànsfert que ofereixen aquest servei. Nosaltres un podem recomanar la següent: https://www.mountaindropoffs.com/ (preu del trajecte d’anada i tornada entre l’aeroport i Chamonix, 65€).
Si voleu que nosaltres us gestionem aquest trànsfert, demaneu-nos-ho. El cost d’aquesta gestió serà de 5€.


ALLOTJAMENT DE LA PRIMERA NIT A CHAMONIX

Si trieu dormir la primera nit a Chamonix i voleu que us proporcionem nosaltres l’allotjament, us podem oferir les places que tenim reservades al chalet-gîte “Le Chamoniard Volant”. Disposem de 10 places en habitacions de 4 i 2 places en habitació de 18.
Si voleu reservar-nos la vostra plaça, si us plau, indiqueu-nos-ho en fer la reserva i si la voleu amb el sopar o només amb l’esmorzar de l’endemà.

Web: http://www.chamoniard.com/
Preus: dormir i esmorzar: 25.5€ en habitació de 4 ; 22.5€ en habitació de 18 / Sopar, 14.5€


BUS ENTRE CHAMONIX I COURMAYEUR

Hi ha un servei públic d’autobús entre Chamonix i Courmayeur. El bus surt de la parada que hi ha al costat de l’estació de tren de la SNCF de Chamonix-Mt.Blanc.
El preu del bitllet és de 14€.
És necessari i obligatori fer la compra anticipada d’aquest bitllet (MOLT IMPORTANT!!... ja que els bitllets poden estar exhaurits en dates properes al dia del servei) a: http://www.savda.it/
Si voleu que nosaltres us gestionem aquest trànsfert, demaneu-nos-ho. Cost de la gestió, 1€.


TORNADA DEL FINAL DE LA TRAVESSA A XAMONIX O A L’AEROPORT DE GINEBRA

La travessa s’acaba a Les Contamines. D’allà, segons et convingui, pots:
* tornar a Xamonix: el guia et demanarà un taxi (preu per persona, uns 20€).
* tornar a l’aeroport de Ginebra: en aquest cas, només caldrà, en el moment de reservar el trànsfert, fer constar que el vols d’anada i tornada, tornada des de Les Contamines.


EL GUIA

Guia local professional titulat, especialista del Tour del Mont Blanc, que és també el traginer de la mula i que parla castellà.


ASSEGURANCES


Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/7266901885.pdf

En aquest viatge també està inclosa una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, o per pèrdua o deteriorament de l’equipatge, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/628736066.pdf

Aquesta pòlissa no cobreix les despeses posteriors al rescat i primers auxilis de l’hospitalització (és a dir, no cobreix operacions, repatriació, presència d’un acompanyant,...); ni el rescat i hospitalització en el cas de malaltia comuna (no associada a l’excursionisme) sobrevinguda durant el desenvolupament de l’activitat de trekking.

Si voleu ampliar l’assegurança d’accidents en muntanya, nosaltres us la podem gestionar (cost a partir de 40€). No us podem obligar a fer-ho, però considerem imprescindible que (si no en teniu ja una d’equivalent) ens contracteu aquesta assegurança, que cobreix les despeses posteriors al rescat i primers auxilis de l’hospitalització així com el rescat i hospitalització per malaltia comuna sobrevinguda durant l’activitat de trekking i que, a més, no és de reemborsament (no cal avançar els diners). Consulteu-ne la cobertura clicant aquí: http://www.bonviure.com/documents/278059196.pdf

Si tens llicència federativa de muntanya, modalitat D o superior, també tindries cobertes totes aquestes despeses, excepte les derivades del rescat i hospitalització per malaltia comuna sobrevinguda durant l’activitat de trekking: https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/feec-llicencies-2014.pdf

Podeu consultar les assegurances que us oferim a la nostra pàgina inicial, a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació, http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d´assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d´uns dies). Aquí en teniu l´enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Us recordem que França i Itàlia formen part de la U.E. i la tarja sanitària europea les inclou però no és així amb Suïssa.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura, http://www.bonviure.com/documents/3819039343.pdf


ALLOTJAMENTS

En xalets-refugis de muntaya, gîtes d’étape i granges-refugi de muntanya. Habitacions de grup i serveis compartits. Possibilitat de dutxa calenta tots els dies.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.


EQUIPATGE I MATERIAL

Motxilla petita que durem a sobre i motxilla més gran on portarem l’equipatge que durà la mula (ja se us proporcionaran sacs estancs pel transport dels bagatges, pes màxim de 7kg). Sac de dormir d’estiu o sac-llençol; tovallola i xancletes pels allotjaments. Roba de muntanya per capes d’entretemps, tant per estiu com per hivern. Important dur bona capa impermeable (xaqueta i pantalons, o capelina i polaines). Botes de senderisme amb sola adherent i ja estrenades, de material impermeable o goretex. Bastons de senderisme. Guants, barret, pel fred. Ulleres de sol, gorra, cremes pel sol. Banyador si vols fer l’activitat de ràfting. Setmanes abans del viatge us informarem de manera exhaustiva de tot el material necessari.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 200 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Bonviure Trek, posant el vostre nom i cognom i “MONT BLANC AGOST”.


Nombre mínim de participants: 3


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"En interès i profit dels participants de Bonviure, estem obligats a aplicar els beneficis de l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007, pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris. Dit article esmentat diu que: els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat"

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."


G.C.-1829
Información facilitada por Bonviure Revisado el 29/03/2014Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018