BONVIURE
      
      BONVIURE
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Barcelona > Bonviure
29/09/2020 Iniciar sesión Registrarme español ca en

28 Abril - 1 Maig. Pont de Maig. Camins i racons de SIURANA i la SERRA DEL MONTSANT.
Título: 28 Abril - 1 Maig. Pont de Maig. Camins i racons de SIURANA i la SERRA DEL MONTSANT.
Tipo de Producto: Estancias con guía  [?]
Categoría: Primavera 
Idiomas: Catalán, Español
Organización: Guiado [?]
Duración: Puente 
  4 días de viaje
  4 días de actividad
  3 noches de alojamiento
Nivel: Medio  (**)
   Dificultad técnica:   Moderado [?]
   Esfuerzo físico:   Moderado [?]
Destino/zona: Montsant
Alojamientos: Apartamento, Aloj. Rural
Transportes: Coches particulares
Entorno: Media Montaña, Pueblos / ciudades
Interés: Deportivo, Turístico, Naturaleza, Paisaje, Cultural, Gastronomía, Social, Salud
Participantes: mínimo=6 máximo=16
Ver imagen mas grande

Info y reservas
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Fechas y precios:
28/04/2018-01/05/2018
280 €
, mitja pensió inclosa
45 €
, suplement individual
Descripción
Caminarem pel Montsant majestuós seduïts pels seus espectaculars camins de cingleres, altiplans i fondalades. Descobrirem que són “els graus”, anirem fins al punt més alt de la Serra Major, baixarem fins als gorgs de Siurana, .... tot descobrint racons i pobles amb encant del Priorat.

Dies de primavera al Priorat que ens permeten gaudir a peu dels seus racons. Siurana i el Montsant en són uns dels més bells i no podem deixar passar la oportunitat de caminar-hi. Uns proposem quatre itineraris molt diferents per descobrir en aquest pont una terra d’ermitans, llops, bandolers, costers, gorgs i graus, que ara, gràcies als prioratins, gaudeix també d’un prestigi mundial pel treball fet a les vinyes al aconseguir uns vins...com ho diríem...espatarrants!!

DIA A DIA

DIA 1, dissabte 28 d´Abril
Al nord del massís, el riu Montsant s’escola serpentejant entre les formacions capritxoses del conglomerat: La cadira, los tres jurats, lo camell... tots resten pacients la nostra visita. Des del congost de Fragerau enfilarem cap a trescar per l’impressionant camí dels Ventadors que us deixarà sense oxigen per les espectaculars vistes. Després suau tornada per la Punta dels Pins Carrassers, el Pi de la Carabasseta i avall pel grau fins a l’ermita de Santa Magdalena.

Desnivells aproximats: +800m /-800m. Unes 4 hores i mitja de caminada efectiva. El camí dels Ventadors transcorre per una aresta rocallosa i aèria, no apte per a persones amb vertigen.

DIA 2, diumenge 29 d´Abril
La cara sud de la Serra del Montsant sembla infranquejable des de la distancia però no ho és. Petits senders ressegueixen pacients els “graus” que ens deixen accedir a la part alta per continuar meravellant-nos del paisatge del Priorat i d’uns racons que ens sorprendran. Des de la Morera, camí entre el Grau de l’Agnet, el clot del Cirer, el Racó del Teix i el Grau de Salfores.
Desnivells aproximats: +750m /-750m. Unes 4 hores i mitja de caminada efectiva. Algun pas aeri al camí de baixada pel Grau de Salfores.

DIA 3, dilluns 30 d´Abril
Trasllat en vehicles al poble de Siurana, des del qual farem una ruta circular. Passarem per ambients i paisatges ben diferents: el poble abandonat de Gallicant i el seu mirador excepcional de Siurana, damunt la seva cinglera, el barranc de la Font de Verdú amb el Gorguet, el Gorg i la Gorguina, molins, alguna ermita, masets, boscos... ambients humits i frescals i miradors des dels altiplans... Acabarem el dia fent una visita al bonic poble de Siurana.

Desnivells aproximats de pujada +850m, de baixada -850m. Unes 5 hores de caminada efectiva.

DIA 4, dimarts 1 de Maig
Avui pujarem des de Cornudella de Montsant al punt més alt de la Serra Major del Montsant, la Roca Corbatera 1163m. Al nostre itinerari d’avui, més tranquil i curt que el dels dies anteriors, tindrem la sorpresa amagada de la Cova Santa, de la qual podrem recórrer un tram a peu (recorda agafar el frontal!). El nostre itinerari ens portarà fins a Albarca per tornar cap a l’inici pel camí de la Llisera amb molt bones vistes de la vall cap a Cornudella i Siurana.

Desnivells aproximats: +550m /-550m. Unes 3 hores i mitja de caminada efectiva.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU: 280€, inclou mitja pensió.

Suplement individual: 45€ (places limitades, si us plau, consulta´ns disponibilitat).

Nombre màxim de participants: 16

INCLOU

Allotjament, esmorzars i sopars de tots els dies (3 nits).

El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada, amb el nostre estil habitual.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Tastet de productes locals.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Els pícnics, que el podeu comprar a les botigues del poble.
Les begudes que no estiguin incloses en els menús.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

NIVELL

Desnivell màxim + 850 m - 850 m. Entre 12 i 15 km de recorregut diaris. Terreny sempre seguint senders i camins existents, de vegades per bon camí, a voltes pedregós i amb trams de pendent pronunciat. Presència d’alguns trams aeris, curts pel l’itinerari del Dia2, més mantinguts en el Dia1 (Camí dels Ventadors, no apte per persones amb vertigen). Durada màxima segons topo guia 4h, a aquest temps cal sumar-hi les parades.

L’ALLOTJAMENT

A Cornudella de Montsant, en habitacions dobles amb bany a casa rural i en apartaments. Dins de cada apartament, en habitacions dobles ( per als apartaments, es comparteix un bany cada dues habitacions). Els sopars i esmorzars es fan també a Cornudella, molt a prop dels apartaments.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE L’ALLOTJAMENT, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Barret i guants. Frontal. Recomanem bastons de senderisme. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu de material.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/54071726.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació: http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL.LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per consultar-ne la cobertura i condicions: http://www.bonviure.com/documents/53423508.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 100 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul.lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel.lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Información facilitada por Bonviure Revisado el 06/04/2018Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018