BONVIURE
      
      BONVIURE
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Barcelona > Bonviure
23/09/2020 Iniciar sesión Registrarme español ca en

1 de Juliol. Les TERRES ALTES DEL BERGUEDÀ, Parc Natural del CADÍ. Pic de COSTA CABIROLERA 2605m.
Título: 1 de Juliol. Les TERRES ALTES DEL BERGUEDÀ, Parc Natural del CADÍ. Pic de COSTA CABIROLERA 2605m.
Tipo de Producto: Excursiones con guía  [?]
Categoría: Verano 
Idiomas: Catalán, Español
Organización: Guiado [?]
Duración: Un día 
Nivel: Medio  (**)
   Dificultad técnica:   Moderado [?]
   Esfuerzo físico:   Exigente [?]
   Desnivel acumulado:   1200 m
Destino/zona: PN CADÍ- MOIXERÒ
Transportes: Coches particulares
Entorno: Media Montaña, Alta Montaña, Pueblos / ciudades
Interés: Deportivo, Naturaleza, Paisaje, Social, Salud
Participantes: mínimo=6 máximo=14
Ver imagen mas grande

Info y reservas
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Fechas y precios:
01/07/2017
20 €
Descripción
Pujarem a un dels millors miradors del PN Cadí, el Pic de Costa Cabirolera 2605m. Durant tota la caminada ens envolta un paisatge embadalidor, amb la cara nord del Pedraforca com a protagonista. Des del cim, vistes espectaculars de les dues comarques límits: l’Alt Berguedà i la Cerdanya. Enfilats damunt d’un cim, veiem les dues cares de la serralada del Cadí: suau cap al Berguedà, vertical cap a la Cerdanya. Cims amb el seu caràcter, com ens agraden...

Un dels millors miradors del PN Cadí és el Pic de Costa Cabirolera 2605m. Vistes panoràmiques espatarrants i als nostres peus, els pendents penjats de la cara Nord del Cadí. Durant tota la caminada ens envolta un paisatge embadalidor, amb la cara nord del Pedraforca com a protagonista. Una ruta sense dificultats tècniques però amb l´ambient d´alta muntanya que ens ofereixen les parts altes del PN del Cadí.

DIA A DIA

Dissabte 1 de juliol. Pic de Costa Cabirolera 2605m

Ens trobarem amb el guia de Bonviure al voltant de les 8h - 8h30 a Gósol. Després d’un curt trasllat en vehicles a Font Terrers, iniciarem el nostre itinerari pujant a les Bassotes per bosquet que de seguida donarà pas als prats d´alta muntanya. A mesura que anem pujant ens quedarem bocabadats amb l’espectacularitat de la cara Nord del Pedraforca. A la part superior de l´itinerari, per carenes panoràmiquea, seguirem un circuit en bucle que ens permetrà gaudir de la grandiositat de les parets de la cara Nord del Cadí. I des del Pic del Costa Cabirolera, a 2605m, panoràmiques espectaculars de la Cerdanya, la Serra del Cadí, les serralades de l’Alt Berguedà...

Desnivells aproximats: +1200m / -1200m. Unes 6h-7h de caminada efectiva.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU: 20€

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 14

INCLOU

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Pícnic del migdia, que haureu de dur de casa.

El transport d´anada i tornada.

Tot allò no esmentat en l´apartat "Inclou".

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.

NIVELL

Recorregut per bons camins i corriols de muntanya, alguns trams més perdedors i pedregosos. Sense dificultat tècnica. Desnivells aproximats de +1200m en ascens acumulat i -1200m en descens acumulat. Unes 6-7 hores de caminada efectiva.Cal tenir bona forma física i hàbit de caminar per terreny de muntanya.

MATERIAL

Botes de senderisme d´hivern, vestimenta per capes amb impermeable / paravent. Bastons. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/81842021.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés de 20 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Información facilitada por Bonviure Revisado el 25/04/2017Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018