BONVIURE
      
      josan aventurs
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Barcelona > Bonviure
20/02/2020 Iniciar sesión Registrarme español ca en

11 febrer. SERRA DE L´OBAC. Alzinars, panoràmiques i racons amagats.
Título: 11 febrer. SERRA DE L´OBAC. Alzinars, panoràmiques i racons amagats.
Tipo de Producto: Excursiones con guía  [?]
Categoría: Excursions de 1 dia 
Idiomas: Catalán, Español
Organización: Guiado [?]
Duración: Un día 
Nivel: Medio  (**)
   Dificultad técnica:   Fácil [?]
   Esfuerzo físico:   Exigente [?]
   Km de recorrido:   16 Km
   Desnivel acumulado:   800 m
Destino/zona: PN ST. LLORENÇ DEL MUNT I L´OBAC.
Transportes: Coches particulares
Entorno: Media Montaña
Interés: Deportivo, Naturaleza, Paisaje, Social
Usuarios: Parejas, Grupo de amigos, Singles
Participantes: mínimo=6 máximo=14
Ver imagen mas grande

Info y reservas
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Fechas y precios:
11/02/2017
20 €
Descripción
La Serra de l’Obac és la veïna discreta de la ben coneguda i freqüentada Mola de St. Llorenç del Munt, totes dues dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. A tocar de Terrassa i Matadepera, és un paratge de mitja muntanya molt especial i valuós, amb els seus alzinars frondosos i arbres monumentals, els seus cims i pujols amb grans vistes, els seus masos, pous de glaç, fonts, baumes no fa tant encara habitades,...un entorn que sorprèn i captiva i per on volem tenir el gust de guiar-te en aquesta sortida de dissabte...

Hi ha tants camins i racons a la Serra de l’Obac que és difícil triar un itinerari...per aquesta sortida hem dissenyat una ruta que combina indrets d’interès natural i paisatgístic amb racons a on la presència humana ha deixat empremta...Cims i carenes amb vistes impagables de Montserrat, la veïna serra de St. Llorenç del Munt, els Pirineus en la llunyania...camins que travessen alzinars frondosos...boques d’avencs...baumes amb restes del seu passat habitat...un antic hospital carlí...el camí reial...un itinerari que ens anirà descobrint una part dels encants i racons amagats d’aquest entorn natural tant proper però sovint no prou conegut.

DIA A DIA

Dia 11 de febrer, dissabte.

Trobada al voltant de les 8h30 (punt de trobada entre Terrassa i Matadepera). Petit desplaçament en vehicles fins a l´inici de l´itinerari. Ruta que ens durà al cim del Castellsapera 939m, el Paller de Tot l´any, Font del Lladre, Cami Reial, Turó de l´Espluga, Hospital de Sang, Alzina Bonica,...

Desnivells aproximats, +/- 800m. Uns 16km.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU: 20€

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 14

INCLOU

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Pícnic del migdia, que haureu de dur de casa.

El transport d´anada i tornada.

Tot allò no esmentat en l´apartat "Inclou".

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL

Botes de senderisme d´hivern, vestimenta per capes amb impermeable / paravent. Bastons. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

NIVELL

1 bota i 3/4. Recorregut per bons camins de muntanya i bosc, corriols i algun tram de pista. En general, cap dificultat tècnica, tret d´un tram molt curt de grimpada/desgrimpada per pujar al Castellsapera. Camins en general bons, però a trams pedregosos. Algun tram força dret de pujada i baixada, Desnivells aproximats al voltant de +800m en ascens acumulat i -800 en descens acumulat. Uns 16 km de recorregut. Unes 6 hores de caminada efectiva (sense comptar aturades).

ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/81842021.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés de 20 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Información facilitada por Bonviure Revisado el 22/12/2016Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018