BONVIURE
      
      josan aventurs
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Barcelona > Bonviure
20/02/2020 Iniciar sesión Registrarme español ca en

7 de Novembre. Puigsacalm 1514m, un dels millors miradors de Catalunya amb els colors de tardor.
Título: 7 de Novembre. Puigsacalm 1514m, un dels millors miradors de Catalunya amb els colors de tardor.
Tipo de Producto: Excursiones con guía  [?]
Categoría: Excursions de 1 dia 
Idiomas: Catalán, Español
Organización: Guiado [?]
Duración: Un día 
Nivel: Medio  (**)
   Dificultad técnica:   Fácil [?]
   Esfuerzo físico:   Exigente [?]
Destino/zona: GARROTXA-OSONA
Transportes: Coches particulares
Entorno: Media Montaña, Pueblos / ciudades
Interés: Naturaleza, Paisaje, Social
Usuarios: Parejas, Grupo de amigos, Singles, Familias, Senior
Participantes: mínimo=6 máximo=14
Ver imagen mas grande

Info y reservas
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Fechas y precios:
07/11/2015
20 €
Descripción
El Puigsacalm és un d’aquells cims emblemàtics que cal pujar... amb una estratègica ubicació, a cavall de les comarques de La Garrotxa, Osona i el Ripollès, les panoràmiques des del seu cim són magnífiques en totes les direccions. La ruta triada, circular, combina paisatges oberts amb àmplies vistes i camins per boscos de fagedes vestits amb la tardor de la Garrotxa.

Un cim espectacular al qual pujarem seguint una ruta circular, amb inici i fi al poblet de Joanetes, al qual s’arriba amb facilitat i rapidesa pel túnel de Bracons. Hem triat, d’entre les múltiples rutes que hi ha per pujar al Puigsacalm, una que ens agrada especialment, perquè ens ofereix el contrast entre trams solitaris en balcó, oferint-nos amplitud de vistes a la vall als nostres peus, amb el pas per fagedes i boscos de fulla caduca amb un ambient gairebé màgic, vestits amb els colors de la tardor.

DIA A DIA

Dissabte 7 de novembre.

Ens trobarem amb el guia de Bonviure al voltant de les 9h a Joanetes. Pujarem seguint el Camí del Pas dels Burros, camí normalment poc freqüentat, pas original en balcó que ens regala amb vistes àmplies sobre la Vall d’En Bas i passa sota les parets rocalloses del Puig dels Llops i Puigsacalm.
Arribant al Puigsacalm, a 1514m d’alçada, si la meteo ens és favorable, vistes de 360º: del Pirineu Oriental, Puigmal, fins al Canigó; del Berguedà, Cadí i Pedraforca; de La Garrotxa i els seus cims, Comanegra, Bassegoda; del Montseny i la plana de Vic; en dies clars, fins i tot Montserrat i la Badia de Roses...
Baixarem pel camí de les Olletes, per bellíssimes fagedes amb un ambient boscós i humit molt especial.

Desnivells aproximats: +900m / -900m. Unes 6h i mitja de caminada efectiva.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 20€

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 14

INCLOU

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Pícnic del migdia, que haureu de dur de casa.
El transport d´anada i tornada.
Tot allò no esmentat en l´apartat "Inclou".

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable / paravent. Bastons. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

NIVELL

Recorregut per bons camins de muntanya, amb alguns trams pedregosos, alguns corriols més estrets, però sense cap dificultat tècnica. Desnivells aproximats de +900m en ascens acumulat i -900m en descens acumulat. Unes 6 hores i mitja de caminada efectiva (sense comptar aturades).

ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/MUTUA%20GENERAL%20ASSEGURANCES%20POLISSA%20extracte.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés de 20 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Información facilitada por Bonviure Revisado el 09/09/2015Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018