BONVIURE
      
      BONVIURE
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Barcelona > Bonviure
23/09/2020 Iniciar sesión Registrarme español ca en

1-6 abril.S.Santa. Travessa de TRAMUNTANA amb suport de bagatges. Mar i muntanya a les BALEARS.
Título: 1-6 abril.S.Santa. Travessa de TRAMUNTANA amb suport de bagatges. Mar i muntanya a les BALEARS.
Tipo de Producto: Estancias con guía  [?]
Categoría: Primavera 
Idiomas: Catalán, Español
Organización: Guiado [?]
Duración: Vacaciones 
  6 días de viaje
  5 días de actividad
  5 noches de alojamiento
Nivel: Medio  (**)
   Dificultad técnica:   Fácil [?]
   Esfuerzo físico:   Moderado [?]
Destino/zona: TRAMUNTANA- MALLORCA
Alojamientos: Refugio, Hostal, Hotel
Transportes: Bus privado, Avión
Entorno: Costa, Media Montaña, Pueblos / ciudades
Interés: Turístico, Naturaleza, Paisaje, Cultural, Gastronomía, Social
Usuarios: Parejas, Grupo de amigos, Singles, Familias, Senior
Participantes: mínimo=8 máximo=14
Ver imagen mas grande

Info y reservas
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Fechas y precios:
01/04/2015-06/04/2015
659 €
, amb vols sense taxes SI RESERVES ABANS DEL 26/02/2014
629 €
, sense vols
719 €
, amb vols i sense taxes, A PARTIR DEL 26/02.
Descripción
La Serra de Tramuntana és la joia senderista de les Balears. Un massís imponent, Patrimoni de la Humanitat, que s’estén tot al llarg de la línia nord-est a sud-oest de l’illa de Mallorca, com una gran muralla calcària a on es troba la major riquesa natural de l’illa. En aquest viatge, caminarem fent travessa (amb suport de bagatges), per la part central de la serra, tant per l’interior com per la costa, amb relleus espectaculars i vistes corprenedores de la costa i del muntanyam circumdant. I visitarem pobles i indrets amb encant, com Valldemossa, Deià, Sóller i el Santuari de Lluc.

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE:

* Travessa pel cor de la Serra de Tramuntana, un tresor natural i etnogràfic de les Balears, un dels destins més preuats pels senderistes de Ses Illes.

* Amb suport de bagatges, caminaràs lleuger/a, només portant a sobre els afers per l’excursió del dia, sense pes a l’esquena.

* Amb una guia de muntanya local, perfecta coneixedora i gran enamorada de la terra.

* Diversitat en la ubicació dels allotjaments: a Palma, a l’interior, a la costa, a l’hostatgeria del Santuari de Lluc.

* Sense deixar de banda la part cultural del viatge: Valldemosa, Sóller, Deià, el Santurari de Lluc...


DIA A DIA

DIA 1, dimecres 1/04.

Vol al vespre a Palma, a on us esperarà la vostra guia de Bonviure. Trasllat a l’hotel a Palma i sopar. Nit a Palma.

DIA 2, dijous 2/04. De Valldemossa a Deià.

Els pobles de Valldemossa i Deià, inici i final d’aquest itinerari, són pobles molt acollidors que mereixen ser visitats. La ruta entre ells ens sorprendrà per les espaioses panoràmiques de Valldemossa, i a mesura que anem guanyant alçada les vistes de na Foradada i la costa nord seran tot un delit. Travessarem pels Camins de l´Arxiduc, tota una obra d´enginyeria i bellesa. Final a Deià, a on recuperarem el nostre equipatge i farem nit.

Desnivell: +530m de pujada i -790m de baixada. Distància de 11.5km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

DIA 3, divendres 3/04. De Deià al Port de Sóller.

Seguirem l’anomenat Camí dels Pintors, una meravellosa senda costanera des de Cala Deià fins Alconàsser, passant pel pintoresc llogaret de Llucalcari. Un itinerari mediterrani per excel•lència. Possibilitat de banys si el temps ho permet i la temperatura de l’aigua et tempta. Espectacular final sobre el Port de Sóller.
Nit al Port de Sóller (a on recuperem les nostre maletes).

Desnivell: +200m de pujada i -300m de baixada. Distància de 11.7km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

DIA 4, dissabte 4/04. De Cúber a Sóller. El barranc de Biniariaix.

Després d’esmorzar, desplaçament en mini bus a Cúber, des d’on començarem a caminar. Itinerari que forma part del antic camí empedrat que comunicava Sóller i Lluc. Començarem al pla de Cúber, una amplia vall rodejada de les més altes muntanyes de Mallorca, son Torrella, Massanella, Tossals, l’Ofre... i a la vall una alqueria musulmana que a dia d’avui es troba submergida per les aigües de l’embassament. Seguirem el nostre itinerari per la pista i baixarem fins a Biniariaix per els 1.932 graons que ens esperen pel camí del barranc de Biniaraix. Passant per Sóller, és obligada una visita del poble... Final al Port de Sóller.
Segona nit al Port de Sóller.

Desnivell: +150m de pujada i -850m de baixada. Distància de 11.5km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

DIA 5, diumenge 5/04. Del Port de Sóller al Santuari de Lluc.

Desplaçament en mini bus a Cúber, a on comença l’itinerari. Etapa molt interessant a nivell naturalístic: passarem per zones boscoses, frondosos alzinars, arbres caducifolis pertanyents a èpoques més fredes i espècies rares com el boix o el teix. Estarem envoltats dels grans cims mallorquines i pel camí anirem descobrint les construccions de pedra seca relacionades amb l´obtenció de carbó vegetal i també les neveres.
Final de l´etapa al Santuari de Lluc, el centre de peregrinació més important de l´illa.
Nit a l’hostatgeria del Santuari, a on trobarem de nou el nostre equipatge.

Desnivell: +570m de pujada i -715m de baixada. Distància de 14.5km. Unes 4h40’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

DIA 6, dilluns 6/04. Al voltant del Santuari. El Camell.

El darrer dia, farem un itinerari més curt abans d’anar a l’aeroport. Situat al bell mig de la serra, aquest itinerari ens permetrà conèixer l´entorn més proper al monestir de Lluc i les fantàstiques formacions de relleu de la zona. Visitarem el "Camell", singular formació rocosa modelada per l´aigua sobre el terreny calcari.
Cap al migdia, trànsfert a l’aeroport de Palma i vol de tornada a Barcelona.

Desnivell: +300m de pujada i -300m de baixada. Distància de 10.2km. Unes 3h’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU:

DESCOMPTE de 60€!!
Si reserves fins al 25 de febrer (inclòs):
659€ amb vols i sense taxes
(oferta vàlida únicament pel viatge amb vols, si confirmes fent la bestreta abans del 26 de febrer)

Si reserves a partir del 26 de febrer:
629€ sense vols
719€ amb vols i sense taxes

Suplement per habitació individual (totes les nits menys la segona nit): 80€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre màxim de participants: 16

INCLOU

Els vols d’anada i tornada directes entre Barcelona i Palma de Mallorca, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

L’allotjament de totes les nits i els esmorzars corresponents (5 nits, 5 esmorzars).

El sopar de la segona i de la cinquena nits.

Tots els desplaçaments per carretera necessaris segons el programa, especificats en el Dia a Dia. En mini bus privat.

El transport dels equipatges.

El guia professional de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança en viatges bàsica (per malaltia comuna).

Tastet de productes locals.

Direcció i gestió del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Les taxes aèries, 61€ a 29/10/14. Un sopar a Palma i 2 sopars al Port de Sóller. Els pícnics, que podreu comprar als establiments de les poblacions. Les begudes que no estiguin incloses als menús. El tramvia (opcional) de Sóller a Port de Sóller. Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

NIVELL

Camins sense dificultat tècnica, a estones pedregosos. Desnivells en mitjana de + 350 m - 600 m diaris. Màxims desnivells de pujada els Dies 2 i 5 (al voltant dels 550m); màxim desnivell de baixada el Dia 4, -850 m. Veure detall al Dia a dia. Recorreguts entre 10 i 15km. Unes 4h30 de caminada diàries, sense comptar aturades.

ELS ALLOTJAMENTS

Una nit a Palma de Mallorca, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany.

Una nit a refugi a Deià, en habitacions de grup i serveis compartits.

Dues nits al Port de Sóller, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany. Al costat del mar (la Badia de Sóller).

Una nit a l’hostatgeria del Santuari de Lluc, en habitacions dobles amb bany de categoria superior.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/MUTUA%20GENERAL%20ASSEGURANCES%20POLISSA%20extracte.pdf

En aquest viatge també està inclosa una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/16041149.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar (cost a partir de 25€): consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació: http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 25€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL·LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent, folre polar, guants. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanables. Sac prim o sac-llençol i tovallola pel refugi. Banyador i tovallola. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL·LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 250 € per persona al nº de " La Caixa ": IBAN ES97 2100 3076 1522 0036 1367, titular BONVIURE TREK, posant el vostre nom i cognom i “MALLORCA”.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 8

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul·lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel·lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Información facilitada por Bonviure Revisado el 13/02/2015Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018