BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
25/05/2020 Login Register es ca english

22- 23 març. TRAVESSA AMB RAQUETES a LES BULLOSES, CERDANYA NORD.
Title: 22- 23 març. TRAVESSA AMB RAQUETES a LES BULLOSES, CERDANYA NORD.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Winter 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Weekend 
  2 days of travel
  2 days of activity
  1 accomodation nights
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: CAPCIR- BULLOSES
Accomodation: Mountain Hut
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains
Interest: Nature, Sightseeing, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=6 maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
22/03/2014-23/03/2014
115 €
, inclou mitja pensió, raquetes i bastons // 110€ amb tarja federativa (amb reciprocitat-FEDME)
Description
A la Cerdanya Nord cada hivern se’ns ofereix una cita amb les raquetes a l´espatarrant espectacle de les Bulloses. Immensos paisatges plens de estanys glaçats i neu fan d´aquest indret l´espai ideal per gaudir de l´hivern. I en format travessa, per tenir aquelles sensacions úniques que ofereix la muntanya, especialment amb els paisatges nevats. Allotjament en el còmode refugi del CAF de les Bouillouses.


Les raquetes és l´estri més fàcil d´utilitzar per gaudir de l´hivern . No cal cap tècnica prèvia, simplement anar equipat i cordar-se-les correctament -per això tindreu al guia-. El nivell físic depèn de cada excursió -en aquest cas mig- no pas del fet d´utilitzar les raquetes, res a veure amb l´esquí a on l´aprenentatge és més lent i complex. Els beneficis que obtindrem són molt grans: poder gaudir d´un paisatge bellíssim sense complicacions tècniques.

S´inclou la mitja pensió, les raquetes, bastons, guia de muntanya, assegurances d´accidents,...


DIA A DIA

DIA 1, dissabte.

Dies abans de la trobada coordinem els cotxes i els participants. Punt de trobada a les 10 h a Mont-Louis (Cerdanya Francesa). Curt trasllat a l’inici de l’itinerari del primer dia. Preciosa excursió entre llacs i boscos de pi negre fins el refugi de les Bulloses. Vistes espatarrants del Carlit ben nevat. Allotjament en el còmode refugi de muntanya i sopar. Una experiència inoblidable en un paisatge grandiós.

Desnivells aproximats: + 450 m - 450 m


Dia 2, diumenge.

Viurem un dia preciós de muntanya raquetejant fins els estanys de l´Esparver i la Llosa i travessant l´estany de les Bulloses (si és segur fer-ho!). Neu pols, vistes panoràmiques, jugant a ser exploradors, descobrint i gaudint i seguint el rastre dels animals salvatges. Tornada als cotxes seguint un bonic senders dins el bosc.

Desnivells aproximats: + 400 m - 350 m


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY, EL GRAU D’INNIVACIÓ,... O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 115€ , inclou mitja pensió, raquetes i bastons // 110€ amb tarja federativa (amb reciprocitat-FEDME)

Nombre màxim de participants del grup: 16


INCLOU

Allotjament, esmorzar i sopar.

El guia titulat de muntanya de Bonviure, amb el nostre estil habitual.

Les raquetes de neu i els bastons.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o portar de casa. L’assegurança de viatges (per malaltia comuna) i la de cancel•lació del viatge. Tot el no especificat en l’apartat “Inclòs”.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


NIVELL

Travessa d´alta muntanya de nivell mig, assequible a tots aquells/es que tinguin una condició física avesada a caminar per la muntanya amb la càrrega d´una motxilla mitjana o a fer esports de resistència. Desnivells màxims: + 500 m - 500 m. Distància màxima: 14 km. Terreny nevat de bosc i pendents moderats.


ALLOTJAMENT

Al refugi del CAF de les Bulloses, en habitacions de grup amb bany compartit. Refugi de muntanya a cota 2005m, a tocar del llac de les Bulloses, i a on a aquesta època només s´hi arriba esquiant o amb raquetes. Amb dutxes d’aigua calenta i WC dins el refugi.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE L´ ALLOTJAMENT, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.


MATERIAL

Botes de senderisme de canya alta, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Barret i guants. Paraneus o polaines. Les raquetes de neu i els bastons les posem nosaltres, inclosos en el preu. Motxilla mitjana de travessa. Sac prim de dormir pel refugi (al refugi hi ha mantes i calefacció). Tovallola i xancletes.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i el rescat i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura al nostre web www.bonviure.com.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d´assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d´uns dies). Aquí en teniu l´enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar, consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 15€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 70 € per persona al nº de " La Caixa ": IBAN ES97 2100-3076-15-2200361367, titular Bonviure Trek, posant el vostre nom i cognom i “BULLOSES RAQUETES”.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 03/02/2014Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018