BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
29/05/2020 Login Register es ca english

22-24 Juny St Joan - SERRA DEL VERD 2283 m- RIERES DEL PRE-PIRINEU en Revetlla-Vall de Gòsol i Sull
Title: 22-24 Juny St Joan - SERRA DEL VERD 2283 m- RIERES DEL PRE-PIRINEU en Revetlla-Vall de Gòsol i Sull
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  3 days of travel
  3 days of activity
  2 accomodation nights
Level: Low  (*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: BERGUEDA- SERRA DEL VERD
Accomodation: Hostal
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Tourism, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=6 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
22/06/2013-24/06/2013
239 €
Description
En la nit més bruixa de l’any, en alguns poblets de l’Alt Berguedà és celebra el ritual del foc a la plaça. Tindrem revetlla amb ball amb música en directe, en exclusiva de Bonviure, coca i cava. Dos dies d’excursions... Un per fer un cim preciós, fàcil, en aquesta època plenament florit i tal com indica el nom: ben Verd, poc conegut però de vistes Espatarrants: El Cap del Verd de 2283 m. L’altre, per resseguir els rius a sota El Sull, on les aigües maragdes captiven i fan irresistible –si voleu- el bany enmig d’una natura luxuriant.

El dissabte 23, nit de Sant Joan: revetlla amb ball, coca i cava. La música, en viu i en directe, també la posem nosaltres, amb un dels nostres col•laboradors habituals, que ens farà ballar i gaudir a ritme de les músiques tradicionals.

Dos dies de camins vora l’aigua, captivats per les seves gorges i amb temptacions constants al bany.

Un cim preciós, verd, boscos de pi negre i avet amb belles vistes panoràmiques.

Bon allotjament en un del pobles més bonics del país a 1450 m.

DIA A DIA

DIA 1.
Serra del Verd 2283 m. Preciosa ascensió a aquesta poc coneguda muntanya. Prats alpins, boscos, nerets florits ... una meravella.

DIA 2. 23 de juny.
Pont Cabradís. Una meravella natural enmig de les gorges i muntanyes, envoltat de frondosa vegetació.

Per la nit, revetlla amb música en viu, foc, coca, cava i alegria!!

DIA 3.
El Sull. Una riera perduda on les piscines naturals s´alternen contínuament jugant entre aigües cristallines i maragdes.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU: 239 €

Suplement per habitació individual : 30€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre màxim de participants: 18


INCLOU


Dues nits en Mitja Pensió (sopar, allotjament i esmorzar) en habitacions dobles amb bany en hostal de muntanya acollidor.

El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.

La coca i el cava de Sant Joan.

La música en directe a ritme de balls tradicionals, especialment contractada per Bonviure per aquesta revetlla.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles. Begudes i cafès extres no inclosos en el menú dels sopars i esmorzars. L’assegurança de cancel•lació del viatge. Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.


NIVELL

Desnivells màxims en un dels dies + 650 m -650 m. Recorregut màxim en un dia 12 km. En general bons camins, en l´accés a les rieres camins rocallosos.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


ALLOTJAMENT

En habitacions dobles amb bany en bon hostal de muntanya. Confort i bona taula.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Bastons de senderisme recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, per tots els viatges i sortides, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i el rescat i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar (cost a partir de XX€): consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.
http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de XX€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 70 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Bonviure Trek, posant el vostre nom i cognom i “REVETLLA SERRA VERD”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.
F
inalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 10/04/2013Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018