BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
29/05/2020 Login Register es ca english

14 -15 juliol. COMABONA 2554m–PN Cadí i SERRAT VOLTOR- S.Ensija 2279m.Trobada Acordionista Massaners
Title: 14 -15 juliol. COMABONA 2554m–PN Cadí i SERRAT VOLTOR- S.Ensija 2279m.Trobada Acordionista Massaners
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Weekend 
  2 days of travel
  2 days of activity
  1 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: PN CADI I SERRA D´ENSIJA
Accomodation: Hostal
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=4 maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
14/07/2012-15/07/2012
109 €
Description
Excel•lent combinació de senderisme i festa. Dos miradors privilegiats de la comarca: el Comabona, que és com un balcó a la Cerdanya i l’Alt Berguedà; i el Serrat Voltor, punt de vista privilegiat de l’Alt Berguedà. Dos cims amb vistes i caràcter diferents i complementaris, que contemplen les dues cares del senyor de la contrada, el Pedraforca. I per arrodonir la jugada, nit de festa amb balls tradicionals al poblet de Massaners, a la Trobada dels Acordionistes que ja compleix 28 anys...

Després de la satisfacció del cim i d’un sopar en bon hostal, tindrem la possibilitat de divertir-nos en la trobada internacional d’acordionistes de Massaners. El diumenge un preciosa excursió a Ensija ens farà assaborir els colors dels nerets ara ben florits i dels seus prats verdíssims amb vistes espatarrants.
El festival d’acordions que se celebra des de fa gairebé tres dècades enfront de la muntanya del Pedraforca és el marc de les músiques tradicionals dels dos costats del Pirineu. Acull els sons de Catalunya, del País Basc i d’Occitània, gràcies als encants de violins, acordions, sacs de gemecs, txalapartes, albocs i violes de roda.

DIA A DIA

DIA 1

Comabona 2554m – Serra del Cadí
La ruta més còmode i plaent per pujar a un dels millors miradors del PN Cadí, el Comabona. Durant tota la caminada ens envolta un paisatge embadalidor, amb la cara nord del Pedraforca com a protagonista. Des del cim, vistes espectaculars de les dues comarques límits: l’Alt Berguedà i la Cerdanya. Enfilats damunt d’un cim, veiem les dues cares de la serralada del Cadí: suau cap al Berguedà, vertical cap a la Cerdanya. Cims amb el seu caràcter, com ens agraden...
Pel vespre i nit possibilitat de gaudir de concerts i balls en la trobada internacional d’acordionistes de Massaners, un regal perfecte per una nit d’estiu.

Desnivells: +700m / -700m

DIA 2

Serrat Voltor 2279 m - Serra d’Ensija
Espatarrant excursió a un dels cims emblemàtics de la comarca. Passarem pel barranc de les Llobateres i entre mig de pins centenaris contemplarem els nerets ara ben florits d’un fúcsia intens. Vistes excel•lents dalt del cim i en el Pla de les Tores, ens esperen catifes verdíssimes al Pla d’Ensija.

Desnivells: + 600 m – 600 m


FITXA TÈCNICA


PREU: 109 €


Nombre màxim de participants: 16


INCLOU:

Una nit en Mitja Pensió (sopar, allotjament i esmorzar) en habitacions dobles amb bany en hostal de muntanya acollidor.

Guia de muntanya de Bonviure -com sempre- durant tot el cap de setmana.

Tastet de productes comarcals.

Assegurança d’accidents i rescat en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

Pícnic del migdia que podeu comprar-lo a l´allotjament o a les botigues del poble. Begudes i cafès fora del menú del sopar. L´entrada a un dels concerts, uns 6€ (la resta d´activitats son gratuïtes).


NIVELL

Desnivells de +700m / -700m. En general bons camins de muntanya, fresats i sense cap dificultat tècnica.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.


ALLOTJAMENT

En habitacions dobles amb bany en bon hostal de muntanya. Confort i bona taula.
Si voleu més informació sobre l´allotjament, si us plau, consulteu-nos-ho.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Barret, ulleres de sol. Pals per caminar, si en fas servir habitualment. Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

ASSEGURANCES

Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.

Si voleu contractar una pòlissa d´assegurances de viatge addicional, si no en disposeu, us la podem tramitar, amb un preu a partir de 5 €. Podeu trobar-ne més informació al nostre apartat del Racó del Bonvivant.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 50 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “MASSANERS”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.
Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 4

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”
"Bonviure OTGC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retrasos, cancelacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

O.T.G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 01/06/2012Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018