BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
25/05/2020 Login Register es ca english

2-8 SETEMBRE:MENORCA Reserva de la biosfera: CoSenderisme, les millors platges i el Camí de Cavalls
Title: 2-8 SETEMBRE:MENORCA Reserva de la biosfera: CoSenderisme, les millors platges i el Camí de Cavalls
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  7 days of travel
  7 days of activity
  6 accomodation nights
Level: Low  (*)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Low [?]
destination: MENORCA
Accomodation: Hostal, Hotel
Transport: Private bus, Airplane
Environment: Coast, Hills, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Adventure, Food, Social, Health, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
02/09/2012-08/09/2012
499 €
Preu: 499 € sense vols//560€ amb vols*
Description
Un sender preciós que voreja tota l´illa, enfilant cales turquesa, penya-segats espectaculars, boscos perfumats i platges cristal·lines. Ens donarem una setmana de regal per fer de Menorca un paradís pels sentits. Caminades i banys gustosos. Cada dia una invitació optativa i gratuïta al Bonviure: estiraments, massatges, ioga, txi kung, marxa nòrdica, etc. Una proposta irresistible !! Bons i senzills allotjaments, hotels petits amb piscina, habitacions dobles al poblet de Fornells, davant del mar amb una excel·lent gastronomia.I a Ciutadella entre sopars, terrasses i bona companyia.

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE


Senders ESPATARRANTS que porten a cales MERAVELLOSES i solitàries en aquesta deliciosa illa de la Mediterrània Reserva de la Biosfera.

Dos bons i senzills allotjaments amb piscina i excel·lent menjar ubicats o bé al davant del mar o bé en el casc antic de Ciutadella.

Bon equilibri entre senderisme+banys a la platja+descans+activitats optatives+festes i noves amistats+allotjament i menjars que fan d’aquest viatge unes gustoses vacances.

Activitats optatives a part del senderisme que podràs realitzar gratuïtament o bé descansar:

ioga+txi kung
taller massatges
snorkel
marxa nòrdica
etc...

El viatge s´estructura entre 3-4 h de caminada al dia amb menys de 11 km de recorregut i la resta de temps es disposa per afegir-se, o no, a les activitats complementàries optatives i gratuites o bé descansar, llegir, banyar-se, etc


Guia bon coneixedor de l’illa -aquest és el seu setè viatge com a guia a l’illa, no es cansaria de tornar-hi mai- que us farà les delícies en les activitats optatives i en el guiatge de muntanya.

Preu econòmicEL COSENDERISME és la combinació del senderisme de baixa o moderada intensitat amb d’altres activitats optatives, gratuïtes i de lliure elecció com poden ser el ioga, el tai txi, el massatge, la sensopercepció, el ball, etc. Tot plegat ens permet a gaudir del nostre viatge d’una manera més conscient, gustosa i harmònica amb el nostre cos i l’entorn i facilita i millora la relació entre els companys de viatge.


Totes les activitats són gratuïtes i optatives i és desenvolupen durant o fora del temps de l’excursió. Els viatges de coSenderisme resulten una bona elecció pels que ens agrada caminar i alhora gaudir del benestar i dels espais de relaxació en grup.


Dia 1.

Arribada a l´illa. Trobada a l’hotel de Fornells –s’organitza el trànsfert amb els participants des de l’aeroport fins a Fornells. També podeu arribar amb ferry. Queda garantida la informació -per part nostra- sobre la gestió pel trasllat fins a l’hotel-. Un cop a l’hotel, RECEPCIÓ A LES 18.45 h, ens podrem banyar en la piscina o en el mar durant el passeig de tarda. Posta de sol i sopar degustació de productes i gastronomia de l’illa.


Dia 2.

Excel·lent començament d’estada. Etapa des Camí des Cavalls entre Fornells i Punta de Pregondó. Caminada d’uns 11 km seguint el preciós camí. Serem feliços en les platges i penya-segats de Punta Negra, Macar Gran, Ferragut, cala Mica, Binimel.là, Cavalleria, un reguitzell d’ocasions pels bany ens temptaran a cada cala. Opcionalment visita a la cala de Pregonda.

Dia 3.

10 km de costa i interior verge entre Cala Pilar i Algaiarens sense cases, urbanitzacions, ni asfalt. Només mar, pins, camps i amb la complicitat d´aquestes joies: Pla de Mar, Fontetes i l’alzinar centenari de Dalt. Un dia que gravarem en el record com una lligall de joia.

Dia 4.

Polinèssiques d´un blanc turquesa que fereixen els ulls, una lluminositat tropical en mig del Mediterrani. Caminant per Talaier, Macarelleta i Macarella i acabant a Son Saura des d’on un curt trànsfert ens portarà de nou a Ciutadella. Passeig de tarda, posta de sol i sopar a Ciutadella

Dia 5.


Preciós Dia, començarem a bonic poble de Es Migjorn Gran i passant per la impressionant cova des Tudosn gaudirem de les espatarrants cales de Trebaluger, Fustam, Escorxada i final a la delícia de Binigaus. Abans en el trànsfert del matí haurem visitat la Naveta des Tudons, una cita inal·ludible amb el passat de l’illa. Aquest dia ens espera un preciós paisatge per practicar l’snorkel entre cales turquesa, i afegir-se si vols a les invitacions de massatge i estiraments entre bosc i platges espatarrants.

Dia 6.

Dia lliure, en que pots escollir descansar, banyar-te, anar de compres o fer segons el teu lliure albir. Tanmateix pels qui vulguin fer alguna activitat us proposem la invitació de la Marxa Nòrdica que està inclosa en el preu. Per la tarda s’obren dues possibilitats que cada any han tingut molt èxit. Per fer-les possibles s’ha organitzat un trànsfert espessament per poder realitzar-les: és tracte de la visita guiada al Talatí de dalt o Torralba uns dels jaciments arqueològics més importants de l’illa i aprofitant que a Maó fan festa grossa el dia 7 al vespre amb Es Cavalls al Carrer es un excel·lent final per acabar el viatge.


Dia 7.

Dia de tornada. Bonviure, si us és necessari, us organitzarà els trànsferts de sortida cap a l’aeroport de Maó o bé el moll de Ciutadella. Pels qui ens quedem fins a última hora a l’illa el guia us proposa anar fins al far de Favaritx i les seves precioses platges de cala Presili i Tortuga i d’allà a l’aeroport per acabar el viatge amb una gustosa caminada i bany.

Preu: 499 € sense vols//560€ amb vols*

Nombre màxim de participants: 16


INCLOU:
L’allotjament i esmorzar tant a Ciutadella com a Fornells en bons i senzills hotels amb piscina, l’un en el casc antic i l’altre davant del mar. En habitacions dobles amb
bany.

Sopar gustós amb gastronomia de l´illa a Fornells

Guia de muntanya

Monitor d’activitats de Cosenderisme, Marxa Nòrdica, Massatge, Txi Kung, etc

Assegurança d’Accidents en Muntanya

L’IVA

Els trànsferts:

De Benimel·la a Fornells

De Fornells a Cala Pilar

De Binigaus a Ciutadella


NO INCLOU*:

Les taxes aèries (59€ a 09/07/12). Picnics, els podrem comprar fàcilment al poble amb un cost mig de 4 EUR al dia. Els sopars -llevat d´un a Fornells que si que està inclòs- els podrem triar entre diferents restaurants amb preus de 13 -17 EUR. Els trànsferts en transport públic i/o privat –preu total aproximat : 59 €

ASSEGURANCES:

Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya primers auxilis i rescat –obligatòria- i una ASSEGURANÇA DE VIATGES –que oferim gratuïtament- per malaltia i repatriació. Podeu veure els conceptes inclosos en aquesta darrera assegurança en el nostre apartat del Racó de Bonvivant, per si us interessés ampliar-la .
Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no és fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE. Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD.

ALLOJAMENT

Al poble de Fornells en un petit hotel amb piscina. Situat davant del mar. Habitacions dobles amb bany, aire condicionat i terrassa. A Ciutadella en allotjament en habitacions dobles i terrassa amb piscina.


AVIÓ o FERRY

L´arribada i sortida degut a la gran quantitat d´ofertes de vols i ferry amb diferents preus i horaris la deixem a la vostra lliure elecció.

El trànsferts entre aeroport i el punt de trobada així com entre l´hotel i l´aeroport el darrer dia el podeu fer amb transport públic. Demaneu-nos la informació.

Els horaris d´anada i tornada podeu triar-los segons els vostres interessos: preus, horaris, etc. La trobada del 1er dia amb el grup és a Fornells a les 18.45 h, dies abans del viatge us passarem les infos i emails dels participants per si desitgeu poder compartir taxi des de l´aeroport fins a Ciuatdella.

Per la sortida també facilitarem la sortida del grup agrupant els participants en minibús privat.


RESERVES:
Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 100 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i MENORCA

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


"En interès i profit dels participants de Bonviure, estem obligats a aplicar els beneficis de l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007, pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris. Dit article esmentat diu que: els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat"

Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 6 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

O.T.G.C.-1829

Veure condicions generals de contractació
Information updated by Bonviure at 09/07/2012Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018