BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
29/05/2020 Login Register es ca english

28 Abril - 1 Maig. PONT 1 DE MAIG. DE L´ALBERA FRANCESA A LA SORRA DEL MEDITERRANI.
Title: 28 Abril - 1 Maig. PONT 1 DE MAIG. DE L´ALBERA FRANCESA A LA SORRA DEL MEDITERRANI.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Spring 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  4 days of travel
  4 days of activity
  3 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: ALBERES I EMPORDÀ
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Environment: Plains, Coast, Hills, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
28/03/2012-31/03/2012
318 €
Description
Sortida combinada de mar i muntanya amb allotjament de qualitat al bell centre històric de la pintoresca població de Cotlliure. Gaudirem de vent salat caminant entre terra i mar en plena ebullició primaveral, de racons verds i vistes d’ocell... Passarem pel sedàs del temps, històries i artistes. I assaborirem el gust Empordanès amb un cremat de rom a la sorra de la platja de Cotlliure... que com diu el refrany; “A Cotlliure fa bon viure. I a Argelers, si tens diners...”

Combinat de rutes mar i muntanya allotjats a la pintoresca població de Cotlliure. Trescarem pels camins de rondes més esclatants de la veïna Francesa mentre fem parada a les cales més belles per refrescar-nos. Sentirem l’energia dels boscos de la Reserva Natural de la Massana, albirarem la costa Catalana i Francesa des de l’atalaia del Sallfort i ens endinsarem a la desconeguda vall de Portbou. Caminar, banyar-se, sentir... captivar-se amb les mil tonalitats del nostre mar i amb les seves postes de sol. I apropiar-se del verd i la floració de la primavera.
Comencem el bon temps amb bon peu! De la manera més marinera i empordanesa, amb un cremat a la platja!


DIA A DIA

Dia 1

Camí de ronda espatarrant entre Port Vendres, Cap Béar, Paulilles, platja Valentí, Cap Castell i Banyuls sur Mer. Un encant d’entorn, platges paradisíaques i història viva. Un dia d’enamorar-se del mar. Sopar a Cotlliure
Desnivell: +450m -440m

Dia 2

Reserva Natural de la Massana. Pic de Salfort-Font de les Culomates-Font d´en Cassanyes-Coll de Ballauri. Espectacular mirador de la Costa Vermella enmig de fagedes i castanyers. Sopar a Cotlliure.
Desnivells: +550m -550m

Dia 3

Vorejarem el mar per on ho vam deixar el primer dia, per continuar resseguint la costa de Nord a Sud. Preciós camí de ronda guarnit amb bones platges. Platja de Tallalauca, Cap Rederís, platja de Perafita, Cap Canadell, Carbere. Imatges de postal d’una costa dentada que queixala el mar. Sopar a Cotlliure
Desnivells: +500m -430m


Dia 4

Tornada a terres catalanes per acabar amb una excursió que anirà de la costa brava més septentrional, trescant pel llom de la carena pirenaica més dolça, per tornar al punt d’inici per la desconeguda vall de Portbou.
Desnivells: +340m -340m

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 318 €


Nombre màxim de participants: 18


INCLOU:

Tres nits d’allotjament amb esmorzar en habitacions dobles amb bany.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Guia de muntanya de Bonviure, com sempre.

Organització i gestió tècnica del viatge.

Cremat de rom i tast de productes locals

L´IVA.


NO INCLOU:

Pícnics del migdia, que podreu comprar als comerços del poble. Els sopars, entre 12 i 18€. El vostre guia us recomanarà cada nit bons llocs amb diversitat gastronòmica... la seva tria personal dels millors indrets per sopar bé i a bon preu! Tot allò no inclòs en l’apartat anterior.


TRANSPORTS:

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


NIVELL:

Desnivell mig de l´estada + 400 m - 400 m. Bons camins de ronda vorejant el mar i excel•lents camins de muntanya a les Alberes.


ALLOTJAMENTS:

Bon i confortable hotel de 3 estrelles al centre històric de Cotlliure, a 100 metres del port, de la famosa platja de Boramar i del Château Royal.
Si voleu més detalls sobre l’allotjament, si us plau, consulteu-nos-ho.


MATERIAL:

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Barret, ulleres de sol. Pals per caminar, si en fas servir habitualment. Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.


ASSEGURANCES:

Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.


RESERVES:

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 150 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “COTLLIURE”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 4

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure OTGC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retrasos, cancelacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

O.T.G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 23/03/2012Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018