BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
27/02/2021 Login Register es ca english

5 - 9 abril. Setmana Santa. PARCS NATURALS: RIO LOBOS I LAGUNAS GLACIARES DE URBION: Soria, Burgos
Title: 5 - 9 abril. Setmana Santa. PARCS NATURALS: RIO LOBOS I LAGUNAS GLACIARES DE URBION: Soria, Burgos
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Spring 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  5 days of travel
  5 days of activity
  4 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: PICOS DE URBION I CAÑON RIO LOBOS
Accomodation: Hotel
Transport: Private bus, Private cars
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Seniors
persons: minimum=4 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
05/04/2012-09/04/2012
459 €
Queda 1 plaça!!!
Description
Gaudirem caminant dels dos parc castellans amb més solera. Ens espera: la muntanya amb estanys i cims espatarrants a més de 2000 metres; pinedes immenses amb arbres centenaris; el naixement del Duero; poblets amb caràcter, captivadors, amb bona gastronomia i unes gorges roges i profundes famoses arreu on ser feliços caminant per terres de Castella.

Machado no s’hi va poder resistir... va ser captivat... com ho serem nosaltres per les fagedes, els estanys, els boscos, els poblets i els cimals!! El Duero hi neix, com també ho fa un caràcter: el castellà. Vine a conèixer els veïns! Soria, Burgos i Rioja, una desfilada de joies naturals de natura i cultura.


DIA A DIA


DIA 1 (dijous 5/4).

Viatge en cotxes des de Barcelona al cor de la Sierra de Urbión, a Soria, a on quedarem cap a l’hora de dinar. Després de compartir plegats el primer àpat al mig de la natura soriana, farem una caminada senzilla el que queda de tarda. Seguirem un encisador camí al costat del Duero, que serà com passejar-nos per la història de la comarca: ponts, calçades romanes, necròpolis medievals, murs ciclopis...
Nit al nostre allotjament a Duruelo de la Sierra.
Desnivells aproximats: +50 m / -50 m.


DIA 2 (divendres 6/4). Picos de Urbión (*)

En aquesta jornada, gaudirem d’un dels paisatges més grandiosos del Parc Natural. Les acollidores pinedes ens faran descobrir el naixement del riu Duero. Més amunt, el paisatge donarà pas a l’alta muntanya soriana. Ens deixarem captivar per la immensitat del paisatge modelat pels gels del quaternari i de les vistes des del cim del Pico de Urbión.
Nit a Duruelo.
Desnivells aproximats: +500m / -500m fins al naixement del Duero // +150m /-150m si es fa el cim.


(*) Aquest itinerari podria modificar-se si les condicions meteorològiques i el grau d’innivació del terreny no garantissin la seguretat del grup.


DIA 3 (dissabte 7/4). Paratge de Castroviejo y Laguna Negra.

Sortirem a peu des de Duruelo per anar a visitar l’insòlit paratge de Castroviejo, a on el temps i la natura han esculpit el rocam donant com a resultat erosions espectaculars. Retrobarem el contrast de colors entre roques, cel i pins que admirà Gerardo Diego. Ens passejarem per camins amables entre pinedes centenàries, gaudint de les sensacions que ens regala una de les masses forestals més grans de la Península Ibèrica.
De tornada a Duruelo, agafarem els cotxes per anar a gaudir d’un dels indrets més encisadors de la contrada: el paratge de la Laguna Negra. Un paisatge bellíssim, de llacs i valls glacials envoltades de boscos de pins i fajos... de circs amb parets vertiginoses... que encisà els sentits d’Antonio Machado i que també encisarà els nostres...
Nit a Duruelo.
Desnivells aproximats: excursió de Castroviejo +350m / -350m // excursió a la Laguna Negra: +150m/ -150m..


DIA 4 (diumenge 8/4). Cañón del Río Lobos.

San Leonardo de Yagüe, serà el nostre camp base perfecte per fer els dos itineraris al Cañón (que farem sencer, en dues etapes). En el primer, coneixerem la part més coneguda del Cañón, entre el Puente de los Siete Ojos i Ucero. Quedarem embadalits per la verticalitat dels penya-segats que ens envoltaran. L’efecte de l’erosió tossuda del riu sobre la roca calcària ha acabat per generar formacions de tons multicolors i formes fantàstiques que conviden a somiar en un espectacle superb. I al mig del Cañón, com sorgida d’una llegenda, l’ermita romànica de San Bartolomé, hereva dels templers.
Nit a San Leonardo de Yagüe.
Desnivells aproximats: +100m / -100m.


DIA 5 (dilluns 9/4). Cañón del Río Lobos.

El segon itinerari al Cañón comença a Hontoria del Pinar i acaba al Puente de los Siete Ojos. Si ens pensàvem que el Río Lobos ja ens havia ensenyat la seva obra d’art, anàvem errats! Continuarem caminant entre penya-segats, envoltats de pins, savines, alzines, teixos... observats per voltors, àguiles i altres aus de rapinya que habiten les parets rocoses. Comiat del grup i retorn a Barcelona.
Desnivells aproximats: +100m / -100m.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA


PREU: 459 €

Nombre màxim de participants: 18

INCLOU:

La mitja pensió (allotjament, esmorzar i sopar) dels dies 5,6,7 i 8 d´abril, en hotels en habitacions dobles amb bany. Tres nits a Duruelo de la Sierra i una nit a San Leonardo de Yagüe. Els allotjaments estan situats al nucli urbà de les poblacions i ofereixen cuina local en un ambient acollidor.

Els desplaçaments en transport privat per fer els itineraris (no circulars) del Cañón del Río Lobos. En total són 4 trànsferts, els 2 darrers dies.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Guia de muntanya de Bonviure , com sempre.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU:
Pícnic del migdia que podreu comprar als pobles o al mateix allotjament. Cafès i resta de begudes no incloses en els menús de la mitja pensió.

TRANSPORTS:
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat (excepte pels itineraris del Río Lobos, en què tenim transport privat ja inclòs en el preu del viatge).

NIVELL:
Recorreguts fàcils i assequibles en tots els dies per a tots els caminadors amb condicions físiques normals. Desnivells, en un dels itineraris, al voltant del + 500 m - 500 m; la resta de dies, mitjana de desnivells de +150m -150m.

ASSEGURANCES:
Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.


RESERVES:
Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 150 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i "URBION".

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 4

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 4 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul·lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure OTGC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retrasos, cancelacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

O.T.G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 28/03/2012Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018