BONVIURE
      
      AMADABLAM AVENTURA
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
09/07/2020 Login Register es ca english

6 - 9 abril Setmana Santa. CASTELLS CÀTARS DEL PREPIRINEU FRANCÈS - LLENGUADOC. Senderisme i Festa.
Title: 6 - 9 abril Setmana Santa. CASTELLS CÀTARS DEL PREPIRINEU FRANCÈS - LLENGUADOC. Senderisme i Festa.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Spring 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  4 days of travel
  4 days of activity
  3 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: LLENGUADOC- PREPIRINEU FRANCÈS
Accomodation: Hostal
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Seniors
persons: minimum=4 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
06/04/2012-09/04/2012
339 €
Description
Una barreja espectacular de senderisme, paisatge, història i festa. Els castells de Puillorenç, Puivert, Montsegur i Rocafixada seran el centre de preciosos recorreguts entre majestuoses fagedes i avetoses, guarnides amb un Pirineu nevat sempre al fons. Una clàssica de Bonviure que t´encantarà.

Tota una clàssica del Bonviure...l´escenografia d´aquesta trobada està feta de castells misteriosos, que emergeixen de boscos tan obscurs com la història dels mateixos protagonistes. Introducció al catarisme i al món dels trobadors. A la nit, amb la comoditat d’un bon allotjament molt acollidor, farem tertúlia amb la història dels bons-homes, i animació amb la poesia dels trobadors i els balls de l´època . Reconstrucció d´una vetllada medieval amb gastronomia i ball. Occitània, Sud de França, a només 3 hores i mitja de Barcelona.

DIA A DIA

Dia 1 (divendres 6/4).

Trobada al voltant de les 12h al poble de Rocafixada. Excursió a peu al Castell de Rocafixada i Bosc de Bac d´en Bas.
Farem un camí circular des d´aquest típic i bonic poblet, i recorrent prats amb vistes i fagedes monumentals, arribarem al seu castell. Aquest és un dels castells càtars amb millors vists del Pirineu, una gran panoràmica de les serralades amb els seus cims encara nevats. Una preciositat d´itinerari per començar!
Desnivells aproximats: +450m / -450m

Dia 2 (dissabte 7/4).

Castell de Puivert i Bosc de Nébias.
El Castell de Puivert és potser el millor conservat de la ruta càtara, i segurament d´això li ve la seva faceta cinematogràfica... Fou residència estiuenca dels Comtes de Foix i punt de reunió de la noblesa amb més prestigi de la zona, que crearen el seu ambient cultural i donaren renom al seus trobadors. Ens passejarem per un bosc que és com una joia inesperada, un bosc de conte, humit i màgic, a dins del qual s’amaga un la presència original d’un laberint calcari natural.
Desnivells aproximats: + 350m / -350m

Dia 3 (diumenge 8/4).

Castell de Montsegur i Serrallonga.
Des del poble de Serrallonga s’eleva, de manera espectacular, el més emblemàtic dels castells càtars, el de Montsegur, escenari de setge i nucli de la història del catarisme. Per boscos d’avets i fagedes pujarem a aquest castell que és un mirador preciós sobre el Pre-Pirineu francès. Es inevitable, quan es visita aquest indret, no impregnar-se amb la seves històries i fets... és un indret molt especial...
Desnivells aproximats: +600m / -600m

Dia 4 (dilluns 9/4).

Excursió fàcil al Castell de Puillorenç i Bosc de Faburnet.
Anirem a visitat un castell de pel•lícula enfilat damunt d’uns penya-segats que, de cop, emergeixen del mig del bosc com una sorpresa. Camins de boscos humits de fagedes i de paisatge de vegetació mediterrània que ens regalen un final amb panoràmica espectacular del Canigó.
Desnivells: + 250m / -250m

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU: 339 €

Nombre màxim de participants: 18

INCLOU:

El sopar i allotjament del divendres, dissabte i diumenge.

L´esmorzar de dissabte, diumenge i dilluns. Allotjament en hostal-gîte, en habitacions dobles i triples. Cuina casolana i acollida amable.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Guia de muntanya de Bonviure, bon coneixedor de la zona i les seves històries i llegendes.

Les vetllades d’animació.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU:

Els pícnics de migdia, que podeu dur de casa o comprar al mateix allotjament. Les entrades als castells que no són d’accés lliure. Begudes i cafès no inclosos en el menú.

TRANSPORTS:

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL :

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

NIVELL:

Desnivells i quilometratge màxim és de + 600 m -600 m i entre 10 i 14 km aproximadament. Temps d´entre 3 i 5 hores de marxa diaris, sense comptar aturades.

ASSEGURANCES:

Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.

RESERVES:

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 150 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “CÀTARS”.
Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 4

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 4 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure OTGC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retrasos, cancelacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

O.T.G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 10/02/2012Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018