BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
25/05/2020 Login Register es ca english

10-11 Setembre L´ARDENYA, GAVARRES, LES CALES, BOSCOS, PREHISTÒRIA I si vols BANYS
Title: 10-11 Setembre L´ARDENYA, GAVARRES, LES CALES, BOSCOS, PREHISTÒRIA I si vols BANYS
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Weekend 
  2 days of travel
  2 days of activity
  1 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: BAIX EMPORDÀ
Accomodation: Country house
Transport: Private cars
Environment: Coast, Hills
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Social, Health, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families
persons: minimum=6 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
10/09/2011-11/09/2011
109 €
TOT INCLÒS MENYS PICNICS
Description
El Baix Empordà és una terra carregada de motius per deixar-se captivar.. potser el més conegut són les seves platges i cales, però ens reserva d´altres tresors: la seva natura dels boscos interiors, la màgia dels seus dòlmens i menhirs, arbres monumentals que et deixen bocabadat/da, poblets medievals i cases pairals que et transporten al passat, una deliciosa gastronomia...

... tants motius per gaudir del bo i millor del Baix Empordà!

... escapa´t-hi aquest cap de setmana... deixa que el nostre guia empordanès et porti pels seus racons preferits... bonviu el que queda de bo de l´estiu amb nosaltres i desconnecta de la tornada a la quotidianitat...!!!

... vine a enamorar-te dels paisatges empordanesos!!!


DIA 1
L’Ardenya, Massís de les Cadiretes, els Carcaixells i el Montclar. Al voltant del poble de Solius trobem un paisatge de relleu peculiar i formes que conviden a imaginar... els Carcaixells d’en Dalmau, formacions rocoses capritxosament esculpides per la natura. Passejarem per sota d’aquests rocams, per dins de suredes i alzinars, entre masos centenaris i menhirs sense edat, i pujarem al Puig de Montclar, que amb els seus modestos 400m d’alçada ofereix una panoràmica inesperada de la costa del Baix Empordà i el Massís de les Ardenyes.
Per la tarda, farem una passejada pel camí de ronda fins a una de les cales en estat més natural de l’Empordà, per gaudir de les olors a mar i dels colors del mar i el cel quan el dia s’acaba...
Desnivells aproximats: +350m / -350m

DIA 2
Les Gavarres i Romanyà de la Selva. Tornem als boscos de l’Empordà... però quins boscos! Al voltant del preciós poblet de Romanyà de la Selva, ens passejarem per un bosc ple de màgia i encís, a on arbres monumentals sortits d’un conte de fades conviuen amb menhirs i dòlmens. De retorn a Sta. Cristina d’Aro, ens espera la frescor d’una castanyeda, un mirador amb vistes i més vestigis de l’home prehistòric... Comiat i tornada a casa.
Desnivells aproximats: +300m / -350m

PREU: 109 €

Nombre màxim de participants: 16

INCLOU:

L’allotjament en habitacions d en casa rural amb caràcter. Menjarem entre d´altres les amanides i truites de carbassó sortides del seu hort -no és un fals tòpic, és una gustosa realitat-

El sopar de dissabte i l’esmorzar de diumenge.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Guia de muntanya de Bonviure , gran coneixedor i amant de l’Empordà.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU:
Pícnic del migdia que podreu dur de casa o comprar-lo al mateix allotjament. Begudes i cafès no inclosos en el menú del sopar.

TRANSPORTS:
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL :
Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent i si voleu banyar-vos: banyador ?. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

NIVELL:
Camins senzills i fresats de muntanya. Ponts i passeres molt fàcils i divertits. Desnivells màxims de +350m -350m.

ASSEGURANCES:
Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.

RESERVES:
Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 59 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “ARDENYES-GAVARRES”.
Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 4 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

O.T.G.C.-1829
Veure condicions generals de contractació
Information updated by Bonviure at 17/08/2011Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018