BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
13/04/2021 Login Register es ca english

20-27 Agost LA VOLTA AL MONT BLANC SENSE BAGATGES -amb el suport d´una mula !!!!- 8 dies de viatge
Title: 20-27 Agost LA VOLTA AL MONT BLANC SENSE BAGATGES -amb el suport d´una mula !!!!- 8 dies de viatge
Type of Product: Crossing  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  8 days of travel
  8 days of activity
  7 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Demanding [?]
destination: Massís Mont Blanc
Accomodation: Mountain Hut
Transport: Private bus, Airplane
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
20/08/2011-27/08/2011
799 €
sense vols // 999€ TOT INCLÒS (*), amb vols i taxes incloses
Description
Viuràs un autèntic luxe: donar la Volta al Mont Blanc només amb la motxilla petita, mentre el teu equipatge viatja al llom d´una mula portada pel seu traginer. Com en el Marroc, Perú, Nepal !!! Però ara travessant els Alps d´ Itàlia, Suïssa i França Una ocasió que no pots deixar escapar. Caminarem al voltant de les muntanyes més altes d´Europa per camins preciosos en un paisatge excepcional, a l´ombra i al sol de les muntanyes més boniques: Mont Blanc, Drus, Aiguille du Midi, Dent de Geant, Aigulle Verte i de les seves glaceres immenses.
Gaudirem cada dia d´una vall diferent saborejant cada petit detall d´aquesta meravella que és la Volta al Mont BLanc. Etapes precioses als estanys, als miradors de les glaceres immenses, dins els boscos de làrix i avets, seguint camins tipus balcó amb bones vistes. Disfrutarem agradablement dels millors recorreguts sense l´esforç esportiu excessiu de l´alpinista, sense pes extra, sense escalar ni grimpar: simple i gustosament caminant. Allotjaments en refugis. Un plaer pels rodamons, seguint la Transalpina fareu amics trescant al voltant del Mont Blanc!

DIA A DIA

DIA 1
Arribada a Xamonix, acolliment i allotjament.

DIA 2
Montroc-Trient. Excel•lent Inici de la travessa passant pel Col de Balme amb vistes espatarrants sobre el Mont Blanc i Argentiere i entrant a Suïssa. Desnivell aproximat: +750m/ –950m. Distància: 11km.

DIA 3
Trient-Champex. Continuem gaudint de Suïssa passant per preciosos camins amb vistes a la glacera de Tient, Aigulles Dorées i Tour. Final a la boscosa Champex. Desnivell aproximat: +1000m/ –850m. Distància:18km.

DIA 4
Champex-La Peule. Vistes espectaculars al Mont Dolent 3823 m i Aigulles Rouges. Dormirem en una Casa Rural suïssa en un indret de vistes impressionants. Desnivell aproximat: +1100m/ –650m. Distància: 21km.

DIA 5
La Peule-Val Veni. Entrem a Itàlia per la porta gran creuant el col Ferret i travessant tota la val Ferret amb vistes a aquest bé de Déu de muntanyes: Grandes Jurasses amb la Punta Walker 4208, Punta Whymper 4184 m, Dent de Gegant 4013 m, Aresta Rochefort 4001 m. Tots ells cims emblemàtics de la història de l’alpinisme. . Desnivell aproximat: +500m/ –800 m. Distància: 9km.

DIA 6
Val Veni-Mottets. Tornem a França passant pel coll de Seigne 2516 m i sent feliços admirant el Mont Blanc italià i la famosa aresta del Peteurey i les precioses glaceres de Dômes du Miage, Brenva, etc. . Desnivell aproximat: +1050m/ –1000m. Distància: 22km.

DIA 7
Mottets-Balme. Passarem pel coll de la Croix du Bonhome a 2479 m. Admirarem la mula com baixa mentres al fons es retallen les glaceres de Tre, la Tête i descendim descansats fins als Prats verdíssims de Balme. . Desnivell aproximat: 950 m/ –1150m. Distància: 14km.

DIA 8
Balme-Contamines. Final gustós entre rierols, boscos i granges de muntanya. Recorregut: 9 km. Tranfer fins a Ginebra i final de travessa. Vol de tornada i arribada a Barcelona a les 20.30 h. Si t´interessa allargar el viatge als Alps o Xamonix més dies demanan´s-ho podem ajudar-te. . Desnivell aproximat: – 500m. Distància: 7km.

FITXA TÈCNICA

PREU: 799 € sense vols //999€ TOT INCLÒS (*) amb vols i taxes incloses
(*) excepte el dinar i el sopar del primer dia i els trànsferts de i a l´aeroport

Nombre màxim de participants: 14

INCLOU:

La Pensió Completa durant la Volta al Mont Blanc en els refugis de muntanya.

La primera nit d´allotjament abans de començar el trekking.

Guia de muntanya de Bonviure durant tot el viatge, a més del guia-traginer per la mula.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Assegurança de viatges -vegeu apartat assegurances-.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L’IVA.

El vols d´anada i tornada entre Barcelona i Ginebra (si contractes els vols amb nosaltres)

NO INCLOU:
El transports d´anada i tornada entre Barcelona i Ginebra o entre Barcelona i Xamonix (si no contractes els vols amb nosaltres) . Els dos transferts entre l´aeroport de Ginebra i la ciutat de Xamonix, 50 € aproximadament, us podem venir a buscar si ens ho demaneu.
Si veniu amb el tren o el vostre vehicle, també us podem assessorar sobre els mitjans per desplaçar-se dins la vall, ja que la travessa comença a Le Tour i finalitza a Les Contamines.
El dinar i el sopar del primer dia. Totes les consumicions extres als refugis.

Si teniu cap consulta sobre algun d´aquests temes.. posa´t en contacte amb nosaltres i t´assessorarem amb molt de gust!


AVIÓ
Disposem de l´opció amb vol i taxes incloses (disponibilitat limitada). Si els voleu comprar pel vostre compte, us podem ajudar a buscar-los, només teniu que demanar-ho. Tenim uns vols de referència que enllacen perfectament amb el viatge i que són els vols en que viatgen la majoria de participants.


ASSEGURANCES:

Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya primers auxilis i rescat –obligatòria- i una assegurança de viatges –que oferim gratuïtament- per malaltia i repatriació. Podeu veure els conceptes inclosos en aquesta darrera assegurança en el nostre apartat del Racó de Bonvivant, per si us interessés ampliar-la .
Us recordem que França i Itàlia formen part de la U.E. i les targes sanitària europees les inclouen, però no és així amb Suïssa.

ALLOTJAMENTS:
En refugis de muntaya.

NIVELL:
Mig. Entre 5.30 h i 6.30 h hores de marxa diàries.
Travessa a on només cal portar la motxilla petita, la resta del teu equipatge ho porta la mula. Generalment per bon camí. Desnivells per jornada d’ascens no superiors als + 1000 m i en descens de - 1000 m

EQUIPATGE:
Motxilla petita que durem a sobre i motxilla més gran on portarem l’equipatge que portarà la mula. Sac de dormir o llençols, roba d’entretemps tan per estiu com per hivern, botes de senderisme, impermeable o goretex, etc. Un cop feta la reserva us enviarem un mail amb tot el material necessari.

GUIA:
Guia de Bonviure com en tots els nostres viatges. En aquest viatge, també disposarem del guia local, que és també el traginer de la mula.

RESERVES:

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 200 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “TOUR MONT BLANC ”.


"En interès i profit dels participants de Bonviure, estem obligats a aplicar els beneficis de l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007, pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris. Dit article esmentat diu que: els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat"

Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 6 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

O.T.G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 27/07/2011Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018