BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
27/09/2020 Login Register es ca english

22-25 D’ABRIL. GORGES DEL TARN I LA JONTE I PARC NATURAL DE LE CAUSSE. Setmana Santa. 4 dies.
Title: 22-25 D’ABRIL. GORGES DEL TARN I LA JONTE I PARC NATURAL DE LE CAUSSE. Setmana Santa. 4 dies.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Spring 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  4 days of travel
  4 days of activity
  3 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: GORGES TARN I JONTE + CAUSSE MEJEAN. PN CEVENNES
Accomodation: Hut, Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
22/04/2011-25/04/2011
379 €
Description
Les Gorges del Tarn i la Jonte evoquen aquells indrets mítics de la veïna França. És la manifestació pura de la força de la natura i l’aigua, allà a on el riu ha tallat els altiplans calcaris formant profunds canyons. Aquestes gorges són veritables monuments naturals de parets de colors rogencs, ocres i negres, que s’alcen amb altivesa al llarg de la seva verticalitat de 400 o 500 metres. Els pins i roures colonitzen els llocs més increïbles d’aquests murs calcaris, a la base dels quals l’abundància d’aigua crea boscos frondosos de ribera. I, allà a on l’abruptesa del relleu ho permet, creixen els poblets, autèntics i acollidors.
L’aigua que sorgeix per tot arreu a les gorges s’escola en infinites galeries des del nivell superior, l’altiplà calcari o causse. Els darrers dies del nostre viatge trobarem un paisatge ben diferent, immens i suau, a la Causse Méjean. Canviarem la verticalitat i humitat de les gorges per un entorn rural d’aspecte gairebé lunar i verd, esquitxat de capricioses formacions calcàries.

DIA A DIA

DIA 1. Le Rozier-Les Vignes. Ens trobarem a Le Rozier, punt de cruïlla de les Gorges del Tarn amb les de la Jonte. Deixarem algun cotxe a Les Vignes i tornarem a Le Rozier per començar el nostre itinerari. Seguirem les Gorges del Tarn ben a prop del llit del riu, gaudit tota l’estona de l’ambient fresc de la vegetació i la presència del riu i els torrents. Mirant cap amunt ens quedarem bocabadats per la verticalitat de les parets de les gorges. I ens sorprendrà la presència de petits llogarrets integrats de manera increïble dins el congost. Arribem finalment al nostre acollidor hotelet a Les Vignes +200m / -200m. 4h.

DIA 2. Les Vignes- La Malène. Continuem la nostra travessa per endinsar-nos al tram més espectacular de les Gorges del Tarn. Ens deixarem impressionar pel caos del Pas de Souci. Ens sentirem petits a les Détroits, a on les parets calcàries semblen voler tancar l’espai a on desar el preuat tresor de les aigües del riu. Admirarem el Circ de Baumes, coronat per les columnes calcàries que anuncien la presència de l’altiplà. I poc a poc, el paisatge es suavitzarà per arribar al poble de La Malène. Combinació de cotxes per tornar a Les Vignes. +200m / -200m. 5h.

DIA 3. Causse de Méjean i Nîmes-le-Vieux. Trasllat en cotxes a Nivoliers des d’on farem un itinerari circular per visitar el paratge de Nîmes-le-Vieux. El paisatge canvia radicalment. De cop, ens traslladem a l’entorn gairebé lunar de l’altiplà calcari de Méjean. Relleus suaus de camps i pujols herbats, en un entorn rural esquitxat per llogarrets amb cases de pedra i granges dedicades a la producció d’ovelles. I la sorpresa del paisatge: les formes màgiques que el cisell de l’erosió ha modelat en les roques calcàries de Nîmes-le-Vieux. Allotjament en Gîte d’étape rural a Nivoliers. +150m / -150m. 5h.

DIA 4. Arcs de St. Pierre. Visita de l’autèntic llogaret de St. Pierre des Tripiers, punt de partida de l’itinerari que ens durà als arcs naturals de St. Pierre, a on els boscos de pins, alzines i roures amaguen la sorpresa de les formacions rocoses, els arcs, les baumes,... a on trobem vestigis dels antics pobladors de l’indret. Comiat i retorn a casa.+100m / -100m. 3h.

FITXA TÈCNICA

PREU: 379 €

INCLOU:

Tots els allotjaments, esmorzars i sopars en hotel en habitacions dobles durant 2 nits. Allotjament al centre del poble, amb cuina local en un ambient acollidor. La darrera nit ens allotgem en una Casa Rural, en habitacions de 2 i 4 persones amb molt d’encant i gustosa cuina local.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Guia de muntanya de Bonviure , com sempre.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU:

Picnic del migdia que podreu comprar als pobles o al mateix allotjament. L´últim sopar 19 €.


TRANSPORTS:
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


NIVELL:
Recorreguts fàcils i assequibles en tots els dies per a tots els caminadors amb condicions físiques normals. Desnivells, en dos dels itineraris, al voltant de + 500 m - 500 m; la resta de dies, desnivells iguals o inferiors a +150m -150m.


ASSEGURANCES:
Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.


RESERVES:

Podeu fer-ho clicant al botó SOL·LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.

Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.

Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 199 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “TARN 2”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

O.T.GC-1829
Information updated by Bonviure at 25/03/2011Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018