BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
14/08/2020 Login Register es ca english

SANT JOAN L’EMPORDÀ.SENDERS I FESTA A LA PLATJA PER CAMINS DE RONDA I BANYS. CASA RURAL AMB PISCINA
Title: SANT JOAN L’EMPORDÀ.SENDERS I FESTA A LA PLATJA PER CAMINS DE RONDA I BANYS. CASA RURAL AMB PISCINA
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  5 days of travel
  5 days of activity
  4 accomodation nights
Level: Low  (*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: Baix Empordà
Accomodation: Country house
Transport: Private cars
Environment: Coast
Interest: Nature, Sightseeing, Food
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
23/06/2010-27/06/2010
299 €
Description
Camins fàcils, agradables, sempre tocant el mar entre pinedes, cales turquesa i maragda on banyar-se a gust i caprici, sense preses. Bon allotjament familiar amb piscina i revetlla de St.Joan.
El Golf de la Morisca, cala Ferriol, cala S´Alguer, el castell, Josep Pla, punta els Canyers, illes medes, la foradada, cala Pomes, el Crit, cala Pedrosa, la Musclera Llarga, Montgrí, Aigua xelida, illes formigues, cap roig....un baix empordà de paradís. A més, gustós allotjament familiar entre arrossars a Pals amb piscina inclosa. Revetlla de Sant Joan en el mateix espai verd de la casa, fantàstic! ... encendrem espelmes, menjarem coca, ballarem, ens banyarem.

DIA A DIA

Dia 1

Recepció del grup a la casa de turisme rural on estarem allotjats i coordinació pel sopar , la ballaruca i la berbena de St.Joan.

Dia 2

Natura, botànica i història. Camí circular entre St. Joan de Palamós i Cap Roig. Cala s´alguer, el Castell, els indiketes, cala estreta, illes formigues... un rosari infinit de boníssimes sensacions, banys i grans històries.

Desnivell: +200 - 200. 4h de recorregut.

Dia 3

El Montgrí, Golf de la Morisca, Cala Ferriol, Cap de la Barra, La Foradada. Aquesta és una de les zones menys conegudes de l’Empordà i una meravella de la natura. El nostre camí passa per una costa amb penya-segats, cales verges i sense edificacions. Aigua neta i clara allunyats de la multitud i envoltats d´una natura verge i salvatge .

Desnivell: + 400 m – 400 m. 5 h de recorregut.

Dia 4

Camí de ronda, banys i pobles mariners. Camí vora mar entre aigua Xelida i Llafranc i tornada per mar. Verd de bosc, salmó de sauló, turquesa líquid i pell salada després del bany. Platges segons Pla: polinèssiques.

Desnivell : +250m -250m. 4h de recorregut.

Dia 5

Camí des dels arrossars de vora el nostre allotjament fins a vora mar. Caminar tranquil, banyar-se, prendre el sol, acabar de carregar piles i païr tot aquest regitzell de paissatges de la costa empordanesa.

Desnivell: +100m -100m 3,5h de recorregut.FITXA TÈCNICA

PREU
299 €

INCLOU
Allotjament en Casa Rural amb piscina exclusiva per nosaltres i tots els esmorzars inclosos. Guia de muntanya, assegurances d’accidents en muntanya. Gestió del viatge. Utilització de la nevera i cuina de la Casa Rural inclosa en el preu. Coca i xampany !!

NO INCLOU
Sopars que podrem fer en el restaurant del poble preu aproximat: 15 € o bé utilitzant la cuina de la casa. Els picnics els podrem comprar a les botigues o fer-los en la mateixa cuina. La utilització de la cuina està inclosa en el preu.

ALLOTJAMENT
CAN PERE NI. Casa de turisme rural enmig del arrossars de Pals exclusiva pel grup Bonviure. Amb jardí, piscina i dret a cuina. L´elaboració dels esmorzars la realitzarem amb la col.laboració de tots (Bonviure hi posa tot el necessari).

LA REVETLLA DE ST.JOAN
Per gaudir amb comoditat de la revetlla proposem que els participants porteu el sopar de casa -alguna cosa senzilla- i que compartim en la mateixa casa el sopar. Després podem decidir quedar-nos a la casa o bé anar a la platja de Pals que està a tocar de la casa.
Bonviure hi posa el cava i la coca!!

TRANSPORTS
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys/es d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem els infos de la trobada per email. Durant l’estada farem servir els cotxes amb curts desplaçament.

MATERIAL
Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Motxilla petita i bossa de viatge.
Porteu poesia, música i ballaruca per compartir.

GUIA: Guia de Bonviure com en tots els nostres viatges.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 129 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom + ST. JOAN EMPORDÀ

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

O.T.GC-1829 BONVIURE TREK

NOMBRE MÀXIM PARTICIPANTS: 18
Information updated by Bonviure at 04/06/2010Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018