BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
13/04/2021 Login Register es ca english

LES BULLOSES EXCURSIÓ TRAVESSA AMB RAQUETES, CERDANYA NORD
Title: LES BULLOSES EXCURSIÓ TRAVESSA AMB RAQUETES, CERDANYA NORD
Type of Product: Crossing  [?]
Category: Winter 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Weekend 
  2 days of travel
  2 days of activity
  1 accomodation nights
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: PIRINEU-CERDANYA
Accomodation: Mountain Hut
Transport: Private cars
Environment: Mountains, Snow
Interest: Sporting, Nature, Sightseeing, Cultural, Adventure, Social, Health, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
16/01/2010-17/01/2010
129 €
tot inclòs * llevat dels picnics
Description
16-17 GENER LES BULLOSES EXCURSIÓ TRAVESSA AMB RAQUETES, CERDANYA NORD

Les raquetes és l´estri més fàcil d´utilitzar per gaudir de l´hivern . No cal cap tècnica prèvia, simplement anar equipat i coordar-se-les correctament -per això tindreu al guia-. El nivell físic depent de cada excursió -en aquesta cas mig- no pas del fet d´utilitzar les raquetes, res a veure amb l´esquí on l´aprenentage és més lent i complexe. Els beneficis que obtindrem son molt grans: poder disfrutar d´un paisatge bellíssim sense complicacions tècniques.

DIA A DIA
Dia 1
Dies abans de la trobada coordinem els cotxes i els participants. Comencem la recepció a les 10.30 h a la Cerdanya. Preciosa excursió entre llacs i boscos de pi negre fins el refugi de les Bulloses. Vistes espaterrants del Carlit ben nevat. Cata de neu amb nocions de nivologia, seguiment de rastres d´animals. Allotjament en el còmode refugi i sopar. Una experiència inolvidable en un paisatge grandiòs. Desnivell: + 300 m - 300 m

Dia 2
Viurem un dia preciòs de muntanya raquetejant fins els estanys de l´Esperber i Llosa i a trevessant l´estany de les Bulloses. Neu pols, vistes panoràmiques, jugant a ser exploradors, descobrint i gaudint i seguint el rastre dels animals salvatges. Tornada als cotxes seguint un bonic senders dins el bosc. Dinar i acomiadament. Desnivell: + 300 m - 300 m


FITXA TÈCNICA
PREU
129 EUR

NIVELL
Mig

INCLOU
La mitja pensió en refugi amb dutxes i w.c., sopar i esmorzar, el guia acompanyador de muntanya, les raquetes, bastons, l´assegurança d´accidents. El picnic del migdia de diumenge el podreu comprar al mateix allotjament o portar-lo de casa.

NO INCLOU
Picnics del migdia, vins, licors i begudes fora del menú. Tot allò no exposat en l´apartat anterior.

ALLOTJAMENT
En còmode refugi amb dutxes i w.c. situat al bell mig de la muntanya en un bell paisatge de muntanya

TRANSPORTS
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem els infos de la trobada per email. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra gestió guiada comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu.

MATERIAL
Botes de senderisme de canya mitja o alta, ulleres sol, guants, vestimenta per d´abric per capes amb impermeable o paravent, millor paraneus o polanies, llençols, tovallola, motxilla mitjana, picnic del primer dia i dels segon -aquest darrer el podeu encarregar al refugi la nit abans- , etc.

RESERVES
Per reservar plaça s´ha de fer una paga i senyal de 79 EUR per persona al nº de "La Caixa":2100-3076-11-2200367220, titular BONVIURE TREK. Posant el VOSTRE NOM I COGNOM i BULLOSES I. La resta de diners ens la podeu donar després de la recepció.

SI TENIU CAP DUBTE SOBRE EL VIATGE TRUQUEU-NOS AL 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243, TAMBÉ PODEU ENVIAR-NOS UN @ A bonviure@bonviure.com

UN COP FET L´ INGRÉS ENS ENVIEU UN EMAIL A: bonviure@bonviure.com AMB EL VOSTRE NOM i TELÈFON. AQUEST EMAIL SERVIRÀ PER PASSAR-VOS DEPRÉS LES INFÓS DEL VIATGE. GRÀCIES.
Information updated by Bonviure at 18/12/2009Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018