BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
04/12/2020 Login Register es ca english

22 - 24 Juny. Sant Joan a l’Alta Vall del Ter i Serra Cavallera.3 dies
Title: 22 - 24 Juny. Sant Joan a l’Alta Vall del Ter i Serra Cavallera.3 dies
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  3 days of travel
  3 days of activity
  2 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: ripollès-Alta Vall del Ter i Serra Cavallera
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health, Other
persons: minimum=6 maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
22/06/2019-24/06/2019
255 €
40 €
Description
Cap de setmana de vistes àmplies pels Pirineus del Ripollès, un veritable privilegi de panoràmiques i ambient de muntanya, tant per la seva proximitat com per la seva fàcil ascensió.

En primavera, afegim a l’amplitud de vistes, els colors verds dels paisatges, l’esclat de la vida i potser alguna taca de neu encara en les parts més elevades.

A Camprodon, festa de Sant Joan i festa Major de Sant Patllarí.

Punts Forts

* Hem triat tres ascensions senzilles i d’esforç assequible que ens permeten tenir bones panoràmiques complementàries de la zona.
* A poc més de 2 hores de Barcelona.
* Cap dificultat tècnica i desnivells moderats.
* Allotjament en hotel de muntanya amb bona taula i bona acollida.
* A Camprodon, festa de Sant Joan i festa Major de Sant Patllarí.

DIA A DIA

DIA 1, 22/06. Gra de Fajol 2714m

Trobada amb el grup a Setcases i desplaçament fins a l´inici de l´itinerari. Pujarem cap al refugi d’Ulldeter i d’allà al Coll de la Marrana. A partir d’aquí, enfilarem la pujada cap al Gra de Fajol 2714m. Vistes àmplies de la coma de Fresers als nostres peus i totes les muntanyes de les Valls de Núria i Ulldeter: Torreneules, Bastiments, Pic de l’Infern, Costabona,.... El retorn, per un camí diferent al de pujada, el farem seguint en baixada el Torrent de la Coma de l’Orri. Desplaçament a Camprodon on ens allotjarem.

Desnivells: de pujada +650m / de baixada -1200m. Uns 10km de distància. Unes 5h de caminada efectiva.

DIA 2, 23/06.  Costabona 2465m i NIT de SANT JOAN

Desplaçament en vehicles fins al punt d’inici del nostre itinerari, la Collada Fonda.  Farem un recorregut circular que ens portarà sense dificultat fins al punt més alt del Costabona, un cim granític de fàcil accés però que acumula bones sensacions i que recompensa amb una visió, que ens deixa del tot satisfets. Unes vistes fantàstiques, sobre els cims que envolten l’estació de Vallter i tota la vall, Bastiments, Gra de Fajol, .. , així com del Canigó que s’alça davant nostre. I cap a l´est el golf de Roses i la Plana del Roselló. Són moments per gaudir. Tornada a Camprodon per celebrar la NIT de SANT JOAN.

Desnivells: de pujada +650m / de baixada -650m. Uns  8km de distància. Unes  4h de caminada efectiva.

DIA 3, 24/06. El Taga 2038m des d’Ogassa.

Després d’esmorzar, trasllat en vehicles fins a Ogassa i al punt d’inici de l’excursió. Circular gustosa amb el premi de la panoràmica espectacular que ens regala aquest cim modest, mirador privilegiat de les muntanyes de Núria-Ulldeter passant per les de la Cerdanya: Pedraforca, Rassos, Tossa d’Alp, Puigmal,....

Desnivells: de pujada +750m / de baixada -750m. Uns 9km de distància. Aprox. 5h de caminada efectiva.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS

PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

Nivell

Desnivells al voltant dels 700 m de desnivell positiu i 900 m de desnivell negatiu i la totalitat del temps empleat (sense parades) al voltant de 5h.
Camins ben traçats i sense cap dificultat tècnica. Alguns trams pedregosos.

Material

Botes de senderisme.
Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
Barret, ulleres de sol.
Pals per caminar, recomanats.
Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.
Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preu

255€, mitja pensió inclosa.

Suplement per habitació individual (2 nits): 40€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

Dues nits d’allotjament, amb els esmorzars i els sopars.
Guia de muntanya de Bonviure durant tot el viatge.
La coca i el cava de la nit de Revetlla.
Petit tastet de productes locals.
Assegurança d’accidents a muntanya.
Direcció i gestió tècnica del viatge.
L’IVA.

No Inclou

Pícnic dels migdies que podeu comprar a l´allotjament o a les botigues dels pobles.
Begudes i cafès que no estiguin incloses en el menú.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos.

Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En bon hotel de muntanya, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a https://bonviure.com/wp-content/uploads/2018/05/MGS-POLISSA-extracte-05_2018.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions https://bonviure.com/wp-content/uploads/2018/05/AXA-CAT-EXCLUSIVO-PLUS-1500.pdf

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 90 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.

Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829
Information updated by Bonviure at 04/04/2019Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018