BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
25/05/2020 Login Register es ca english

(23)- 24- 26 juny. ST. JOAN.- CREMA de l´HARO a LES. Senderisme i festes tradicionals al BAISH ARAN.
Title: (23)- 24- 26 juny. ST. JOAN.- CREMA de l´HARO a LES. Senderisme i festes tradicionals al BAISH ARAN.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Spring 
Languages: Catalan
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  4 days of travel
  3 days of activity
  3 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: Val d´Aran
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Nature, Sightseeing, Cultural, Food
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families
persons: minimum=6 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
23/06/2016-26/06/2016
319 €
, mitja pensió inclosa
40 €
, suplement individual
Description
En el desconegut Baish Aran trobarem la perfecta combinació de tradició, festa i els millors paisatges verges de la vall. Des de la vall, ascendirem a les seves parts més altes per contemplar el paisatge de la vall als nostres peus i més enllà les grans muntanyes encara carregades de neu.

El poble de Les ens acull en una de les nits més màgiques de l´any. La vetlla de Sant Joan se celebra una festa ben particular al voltant del foc, cremant un tronc d´avet d´uns 10 metres d´alçada que s´anomena Haro.

Les és l´únic poble de l´Aran que conserva aquesta tradició.

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

* El paisatge en aquesta època de l’any, és especialment bell. Els verds en el fons de les valls i dalt els cims encara algunes restes de la neu de l´hivern. Mai ens cansaríem de badar tanta meravella. Un paradís on ser feliços.

* Caminarem per la preciosa vall de Toran, per poblets aranesos, per vessants assolellades fins a assolir cims i colls amb panoràmiques espatarrants sobre les verdes valls i els tresmils que ens envoltaran. Uns dies per gaudir de la primavera en un dels indrets més bonics del Pirineu.

* Bons i assequibles camins que ens donen a conèixer valls, cims, muntanyes i poblets del Pirineu atlàntic guiats per una guia de Bonviure de les comarques de ponent.

* Viure una de les nits més màgiques de l´any en una de les manifestacions populars més antigues de Catalunya, en la nit de la Revetlla de St. Joan, la Crema de l´Haro a Les on el foc purificador es converteix en protagonista de la nit, amb la creença que cremarà els mals esperits i fertilitzarà la mare terra perquè doni bones collites.

* El Baish Aran, que s’ha salvat de l’ urbanisme massificat imperant a les valls veïnes.

* Bon acolliment en hotel familiar amb bona gastronomia.

* I amb el plaer afegit, si vols, d´acabar algun dels dies dins les gustoses aigües termals sulfuroses de Les...


DIA A DIA

Dia 1, dijous 23 de juny. Crema de l´Haro a Les

A partir de les 19 h de la tarda, trobada a l’hotel, a Les. Ens instal.larem i soparem a l´hotel. Després, ens dirigirem cap a la plaça per viure la Festa de l´Haro, on el foc es converteix en el protagonista de la nit juntament amb la música tradicional i el ball; sense oblidar el vi caud ( vi calent, en aranès ) i la coca.

Dia 2, divendres 24 de Juny. Tuc d´Aubàs i Era Trona

Començarem l’estada amb un itinerari en un indret preciós. Anirem en cotxes cap a eth Portilhon. Des d’allà pujarem per dintre d’un fantàstic bosc d’avets fins al mirador de Còth de Baretja, des d’on podrem contemplar la Vall de Luchon i tot el Baish Aran arribant fins a Es Bordes i Vilamòs.
Del Còth de Baretja pujarem per una amplia carena fins al Tuc d´Aubàs ( 2072 m ) i el cim d´Era Trona ( 2079 m ) amb vistes espectaculars de cims com l’Aneto i Maladetes.

Desnivells aproximats: +800 m - 800 m ( opcional: fins al Còth de Baretja: +450 m - 450 m )

Dia 3, dissabte 25 de Juny. Tuc de Comagrana

Ascensió a cim fronterer, el Tuc de Comagrana 1632m, a la Vall de Toran, potser la més solitària i autèntica de les valls araneses. Per prats amb vistes a la vessant de solana, esquitxats de cabanes i bosquines de pi negre, anirem guanyant alçada fins a assolir aquest cim que ens donarà una panoràmica espectacular de l’extrem nord-oriental de la Vall d’Aran.
En acabar l´excursió, podem completar el dia gaudint del plaer dels banys termals d´aigües sulfuroses de Les.

Desnivells aproximats : + 800 – 800 m

Dia 4, diumenge 26 de Juny. Pla d´Uishèra

Trasllat fins al poble de Vilamós. Acabarem l’estada amb un itinerari amb vistes espatarrants de la Vall d’Aran i dels imponents cims nevats que des d’allà s’albiren, com el conjunt de l’Aneto i Maladetes, la Forcanada i la Vall de l’Artiga de Lin, etc.
Comiat del grup i tornada a casa.

Desnivells aproximats: + 500 m - 500 m

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY, EL GRAU D’INNIVACIÓ,... O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 319 €, mitja pensió inclosa.

Suplement per habitació individual (3 nits) : 40€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre màxim de participants: 18

INCLOU

Tres nits d’allotjament en mitja pensió.

Guia de muntanya de Bonviure durant tot el viatge.

La coca i el cava de la nit de Revetlla.

Petit tastet de productes locals.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Pícnic dels migdies que podeu comprar a l´allotjament o a les botigues dels pobles. Begudes i cafès que no estiguin incloses en el menú. Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

NIVELL

Desnivells diaris (tant de pujada i de baixada) entre 500m i 800m Recorregut màxim diari: 12 km. Camins de muntanya pirinenca, fresats i sense dificultat tècnica. Alguns trams poden estar humits. Temps efectiu de caminada entre 4 i 6 hores diàries.

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

ALLOTJAMENT

En hotel de muntanya familiar, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Barret, ulleres de sol. Bastons per caminar, recomanats. Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu de material.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/55490927.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació: http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL.LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Consulteu-ne les condicions i cobertures a http://www.bonviure.com/documents/63712697.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 100 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.
Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 25/11/2015Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018