BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
25/05/2020 Login Register es ca english

20- 26 Juliol. SENDERISME I SPA AL PIRINEU: Sud de França i Nord d’Andorra. 7 dies.
Title: 20- 26 Juliol. SENDERISME I SPA AL PIRINEU: Sud de França i Nord d’Andorra. 7 dies.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  7 days of travel
  7 days of activity
  6 accomodation nights
Level: Low  (*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: ARIEJA I ANDORRA
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=6 maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
20/07/2015-26/07/2015
499 €
, tots sopars inclosos menys 1.
Description
Et mereixes unes vacances com aquestes en que combinarem senderisme amb benestar. Un regal per nosaltres mateixos, envoltats de preciosa natura i de serveis de relaxació i Spa. Sense oblidar el nostre objectiu principal d’activitat física de moderada intensitat dedicat al senderisme, el combinarem amb invitacions i propostes gratuïtes per a que puguis gaudir del teu temps de vacances.


ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

• Paisatge preciós de l’Arieja al sud de França i el Nord d’Andorra. L’Arieja és com una Vall d’Aran sense els excessos d’urbanisme de l’Aran i que gaudeix com la Vall del clima fresc atlàntic. El nord d’Andorra ens sorprendrà per la seva bellesa intocada i per la fàcil accessibilitat a paisatges d’alta muntanya, bellíssims.

• Preciosos senders en el paisatge meravellós del Pirineu amb un nivell assequible i moderat. Coneixent una zona natural protegida: la Reserve Nationale d´Orlu.

• Et convidem a fer Cosenderisme un concepte de servei als participants on gaudirem de l’estil Bonviure en tots els sentits: boniques excursions i cura del cos i del benestar amb activitats opcionals gratuïtes: sensopercepció, ioga, taller de massatges, estiraments, etc

• Una excel•lent manera de gaudir de les vacances d’estiu ben acompanyat/da amb persones que comparteixen les mateixes aficions.

• Possibilitat de demanar serveis extres de massatges i de fer banys termals.

• Bona relació preu i qualitat dels serveis de restauració, allotjament, piscina coberta amb sauna i activitats gratuïtes i opcionals.


DIA A DIA

DIA 1, 20/07. Estany del Comte.

Trobada grup del grup a Merens (a prop d’Ax-les-Thermes) al voltant de les 11h.
Després de les presentacions, excursió a un bell estany envoltat de muntanyes, un bosc preciós de pins negres, avets, faigs i bedolls, un torrent enjogassat, un camí fàcil i nosaltres compartint tanta bellesa.
En acabar l’itinerari, trasllat a Ax-les-Thermes, al nostre hotel de les 3 primeres nits. Temps per fer un volt pel poble abans del sopar.

Desnivell:+ 300 m – 300 m


DIA 2, 21/07. Reserva Nationale d’Orlu

Entrarem de ple en el cor de la muntanya de l’Arieja, allà on habiten i descansen els óssos i llops. Boscos frondosos de faig i avet plens de molses i líquens, intimitats boscanes que ens faran sentir a gust en contacte directe amb la natura i amb nosaltres mateixos.
A la tarda, et pots relaxar als banys termals a Ax, tot un clàssic del termalisme de la zona, els Bains du Coloubret .
Nit a Ax-les-Thermes.

Desnivell:+ 300 m – 300 m


DIA 3, 22/07. Estanys de Rabassoles.

Continuem l’estada a l’Arieja amb un preciós itinerari per un cercle d’estanys d’alta muntanya, les Estanys de Rabassoles, itinerari assequible i fàcil. Caminarem envoltats de vistes immenses i gaudint de l’estiu en un paisatge verament espatarrant.
Darrera nit a Ax-les-Thermes.

Desnivell: + 470 m – 620 m


DIA 4, 23/07. Vall d’Incles. Estany de Fontargent.

Després d’esmorzar, anirem en cotxes fins a l’Andorra més propera. Itinerari que comença a Andorra, a la Vall d´Incles fins als estanys de Fontargent, dins territori francès. La bellesa verdíssima del vessant nord emmirallant-se en els preciosos estanys. Tornem al punt inicial de l’itinerari i d’allà, en cotxes, al nostre allotjament de les 3 següents nits.
Nit a hotel a Ransol.

Desnivells: + 485 m - 485 m


DIA 5, 24/07. Estanys de Ransol

Vall i Estanys de Ransol. Segon itinerari a Andorra, per un recorregut preciós. La bellesa de l´alta muntanya, immensitat, puresa, roca, aigua, bosc i nosaltres feliços seguint un preciós sender

Desnivells: + 400 m - 400 m


DIA 6, 25/07. Cercle i Estanys de Pessons

Una meravella d’itinerari, enmig d´un rosari de més de 10 estanys envoltats de precioses muntanyes. Una de les joies de la muntanya andorrana, el Circ de Pessons.

Desnivells: + 400 m - 400 m


DIA 7, 26/07. Estany de Querol-Basses de les Salamandres-Estany de Cabana Sorda.

Preciós i gustós dia d’estanys d’alta muntanya per acabar la nostra estada. Prats molsuts d’herba on el caminar és fa agradable, vistes espatarrants a vol d’ocell.

Desnivells: + 500 m – 500 m


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 499 €, tots sopars inclosos menys 1.

Suplement per habitació individual: 90€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 18


INCLOU

Totes les nits d’allotjament (6 nits) en hotels i tots els esmorzars (6 esmorzars).

Tots els sopars, tret de 1 a Andorra.

A Andorra, entrada diària a piscina coberta amb sauna.

Guia de muntanya de Bonviure , com sempre.

Activitats de cosenderisme gratuïtes i opcionals.

Assegurança en viatges bàsica (per malaltia comuna).

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

Els pícnics, que podreu comprar al mateix allotjaments o comerços de la zona. L’entrada als banys termals d´Ax les Termes, 16€. El massatge, opcional (a partir de 37€, el pots sol•licitar al mateix hotel els dies de l’estada) . Begudes i cafès extres que no estiguin inclosos en els menús. Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat..


MATERIAL

Botes de senderisme i roba i equipament adequats per l’època de l’any. Motxilla amb capacitat suficient pels afers del dia (roba, beguda, pícnic,...). Recomanem bastons de senderisme. Banyador, xancletes, tovallola i gorra pel bany.


ALLOTJAMENT

En un hotel al centre d’Ax-les-Thermes, en habitacions dobles amb bany. Possibilitat d´habitació individual.

A Andorra, en hotel de 3 estrelles superior, en habitacions dobles amb bany, situat en indret privilegiat a més de 1700 m en un petit poblet. Possibilitat d´habitació individual.
A part dels serveis inclosos (piscina i sauna), podeu demanar-vos la resta de dies, massatges i altres tractaments. Ho podeu fer allà mateix, durant els dies d’estada, fent la vostra reserva a la recepció.


SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


NIVELL

Camins de muntanya fàcils, en la seva majoria ben perfilats i conservats, algun tram pedregós i aglevat. Desnivells màxims: + 500 m -620 m (en dos dies diferents), la resta desnivells inferiors als + 485 m/- 500 m i superiors als + 300 m/–300 m.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/MUTUA%20GENERAL%20ASSEGURANCES%20POLISSA%20extracte.pdf

En aquest viatge també està inclosa una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/16041149.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació. http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d´assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d´uns dies). Aquí en teniu l´enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.
Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 24/03/2015Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018