BONVIURE
      
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
25/05/2020 Login Register es ca english

14-28 Juliol. KIRGUIZTAN:MUNTANYES DE TIAN SHAN. Vida nòmada i muntanyes en la RUTA DE LA SEDA.
Title: 14-28 Juliol. KIRGUIZTAN:MUNTANYES DE TIAN SHAN. Vida nòmada i muntanyes en la RUTA DE LA SEDA.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  15 days of travel
  14 days of activity
  14 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: KIRGUIZTAN
Accomodation: Hotel, Bed and Breakfast
Transport: Private bus, Airplane
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Social
Users: Couples, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=8 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
14/07/2015-28/07/2015
1699 €
, amb vols i sense taxes. (grup de 14 persones o més).
200 €
, suplement individual
Description
KIRGUISTAN-ÀSIA CENTRAL:MUNTANYES DE TIAN SHAN. Vida nòmada i muntanyes celestials en la RUTA DE LA SEDA. Cultura Túrcica-Mongol. 14 dies.

Coneixerem el Kirguistan enmig de l’Àsia Central envoltat per immenses praderies i per muntanyes de més de 7.000 m. Viurem la riquesa de les seves tradicions nòmades i la seva cultura ramadera adaptada al rigor de l’alta muntanya. Ens envoltarà la màgia del passat tot trescant per la Ruta de la Seda. Caminarem per boscos de coníferes de més de 40 metres i quedarem meravellats per les glaceres del Tian Shan, les muntanyes celestes. Tot plegat a un ritme moderat i alternant els hotels amb els campaments en plena natura al costat dels nòmades.

Tian Shan, les Muntanyes Celestials. El paradís del caminador, on poques carreteres interrompeixen el ritme de la marxa. Els alts pics de Kirguizistan en la serralada de Ala Too coquetejant amb 6.000 metres. Sonk Kol, l´estany, l’Arcadia nòmada dels kirguis. Llacs cristal•lins, barrancs colorits, imponents parets de gel, estepes esquitxades de iurtes de feltre. Un viatge per als amants dels grans espais oberts.

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

El meravellós paisatge del Tian Shan entre boscos de coníferes gegants i grandioses glaceres. La immensitat de l’estepa coberta d’herba on les iurtes –les tendes nòmades- s’escampen com flors de feltre.

Coneixerem una cultura ancestral que ha conviscut amb la natura des de temps immemorials i ha sabut adaptar-se sense malmetre-la.

Hem organitzat el viatge en base al principi de: Caminar i Gaudir. Enfront de molts trànferts i visites llampec cada dia. Per aquest motiu el nostre viatge dura 14 dies i hi han tres estades en tres indrets bellíssims on poder saborejar el gust d´anar a peu sense presses -Ja costa prou arribar-hi que ha sobra l´haguem de coneixèr amb presses !!!

La logística del viatge que combina nits d’hotel i cases d´hostes amb campaments en indrets espatarrants en plena natura. El preu del viatge amb els vols i la majoria de despeses incloses.

El Coordinador de Bonviure català amb titulació de guia de muntanya durant el viatge. El guia de muntanya local i l´equip kirguís.

Excel•lent elecció dels tres paisatges més emblemàtics pel senderisme a l´Àsia Central organitzats amb temps d´estada llargs per gaudir-ne: les immenses pastures i estepes a Sonkul amb la convivència amb la cultura nòmada-mongol; les espatarrants glaceres del Tian Shen -amb dues estades en allotjament per sobre dels 2.000 m a les muntanyes Celestials-; la zona de llacs amb l´Isyk kuk el segon llac de muntanya més gran del món envoltat de muntanyes nevades de més de 4000 i 5000 m i amb platges amb aigües termals.


DIA A DIA

DIA 1 (dimarts 14/07) Barcelona - BIshkek
Sortida de Barcelona. Arribada a la matinada i allotjament a l’hotel de Bishkek.

DIA 2 (dimecres 15/07) - Bishkek
Arribada a la matinada a Bishkek i trasllat al nostre hotel per instal.lar-nos, dormir, descansar. Un cop desperts farem una visita guiada per conèixer la capital del país. Bishkek, la capital i el centre industrial de Kirguistan, és una ciutat amb amplies avingudes i elegants residencies heretades del passat soviètic. En la nostra visita a la ciutat passarem pel Museu Nacional , la plaça Ala Too, la Plaça de la Victoria i el Basar d´Osh entre altres.

Nit a hotel a Bishkek.

DIA 3 (dijous 16/07) Bishkek - Llac Sonkul ( 3.016 m )
Després d´esmorzar agafarem el nostre vehicle privat que ens portarà fins al Llac Sonkul on hi arribarem al migdia i ens instal.larem en el campament de iurtes per passar els 2 propers dies envoltats de pastures i muntanyes. .La Ruta de la Seda és desvia més al Sud per anar a travessar el famós desert de Taklamakan.

Durant la nostra estada serem hostes de les famílies de pastors locals. Els pastors kirguís continuen amb la seva vida, el ritme i les tradicions dels seus avantpassats.

Sopar i allotjament al campament de iurtes.

DIA 4 (divendres 17/07) Llac Sonkul
Esmorzar al campament de iurtes. Avui farem una caminada circular per conèixer aquesta zona. Veurem els antics petroglifs i unes vistes espectaculars de les muntanyes que ens envolten i del Llac Son Kul. . Podrem veure´n la producció i tastar l´Airan (iogurt) oel kymys (una beguda fermentada fet a partir de llet d´egua), visita als pescadors i a les famílies locals
Per la tarda, temps lliure per viure la vida en el campament de iurtes i conèixer una mica més el poble kirguís , la seva hospitalitat i amabilitat.

Recorregut aproximat: unes 4 hores. Desnivell: +150m, -150m.

Sopar i allotjaments al campament de iurtes.

DIA 5 (dissabte 18/07) Llac Sonkul - Karakol
Després d´esmorzar deixarem el Llac Sonkul per dirigir-nos cap la ciutat de Karakol i les muntanyes del Tien Shan. Durant el trajecte farem diverses parades com al que farem a la riba del llac Isyk Kyk envoltat de muntanyes de més de 5.000 m i el segon llac de muntanya més gran del món després del Titicaca. Arribarem al vespre i ens instal.larem en el nostre hotel. Karakol va ser construïda pels Cosacs a mitjans del segle XIX com a fortalesa militar de gran importància estratègica.

Sopar i allotjament en hotel.

DIA 6 (diumenge 19/07) Karakol i Jety Oguz. Inici estada a la Vall de les Flors muntanyes del Thian Shen.

Pel mati curt trànsfert d’una hora. Passarem per la bonica gorja de terrers roigs dels Set Bous a Dzhetyoguz. Ens instal.larem al bell mig de la vall de les Flors al costat del riu. Envoltats de verd de gegantesques coníferes de flors per arreu i d’un paisatge verament preciós. Inici del senderisme amb un bonica excursió en forma de bloucle. Estem al costat mateix de la Resrva Nacional de Sarychat-Ertash dedicada a la protecció dels grans mamífers entre ells el famós Lleopard de les Neus.

Recorregut d’unes 4 hores. Desnivell: + 550 m – 550 m

Allotjament : campament de iurtes a 2.200 metres.

DIA 7 (dilluns 20/07) Vall de Oguz Bashi
Esmorzar al campament de iurtes. Curt trànsfert en vehicle 4x4 abans del inici del nostre trekking radial al llarg del riu Aitanysh als peus de Oguz Bashi 5.170 m un dels cims més bonics del país el i que li dóna nom. Espatarrants vistes durant tot el dia entre prats, avets blaus de més de 40 metres i les sempre presents glaceres.

Recorregut aproximat: entre 5 i 6 hores. Desnivell: +400 m., -400 m.

Allotjament : campament de iurtes a 2.200 metres.

DIA 8 (dimarts 22/07) Vall de Telety
Segon dia d´excursions circulars a la zona del Oguz Bashi. Seguirem el curs del riu per la Vall de Teletty. Caminarem per un camí al costat del riu que poc a poc ens portarà fins a les vall alpines , que s´obriran davant nostre amb una meravellosa catifa de flors. Vistes espatarrants i respirar l´aire prop dels 3000 m d´altura amb vistes a les glacees, que més podem esperar !

Recorregut aproximat: entre 5 i 6 hores. Desnivell: +550 m, -550 m.

Allotjament : campament de iurtes a 2.200 metres.

DIA 9 (dimecres 22/07) Jety Oguz – Karakol. Fi de l’estada a Oguz Bashi i dia des descans.
Pel matí agafarem el nostre vehicle privat que ens portarà de nou a la ciutat de Karakol. Dedicarem el dia a descansar o a fer les visites guiades pertinents i més interessants de la ciutat com la Mesquita de Dungan o la Catedral Ortodoxa.
Karakol està situada en un bonic emplaçament entre les Tien Shan i el llac issyk Kul

Sopar i allotjament en hotel.

DIA 10 (dijous 23/07) Karakol - Vall d´Altyn-Arashan. Inici estada a la vall d’Arasahn
Al matí trasllat a la Vall d´Altyn-Arashan on estarem els 3 propers dies. Trànsfert d´unes 2-3 hores que ens portarà a una impressionant i espatarrant vall emblema del país. Excursió per la vall, seguint el curs del riu Altyn Arashan , que dona nom a la vall i que destaca per les seves aigües termals. Farem una caminada tot seguint el riu fins que la vall s´obre i ens permet contemplar els cims de més de 5.000 m i les glaceres del fons.
Recorregut aproximat: entre 4 i 5 hores. Desnivell: +400 m, -400 m.

Allotjament i sopar: Casa d´hostes.

DIA 11 (divendres 24/07) Vall d´Altyn-Arashan-La Vall dels Llacs
Preciós camí ben aglevat amb flors i avets que ressegueix capriciosament el riu i va cercant estanyets amb un vagareig deliciós. Tindrem me bones vistes del muntanyam amb congestes i glaceres amb cims de més de 5.000 m.

Recorregut aproximat: 5 hores. Desnivell: +550 m, -550 m.

Allotjament i sopar: Casa d´hostes.

DIA 12 (dissabte 25/07) Vall d´Altyn-Arashan i Llac Issyk-Kul
Dia de descans. Aprofitarem el matí per gaudir d´uns banys en les aigües termals tan conegudes d´aquesta zona. Ens relaxarem en els banys on hi ha fonts que arriben als 50º de temperatura. Darrers passeigs pel Thien Shan.
Per la tarda un trànsfert ens portarà fins a la riba nord del Llac Issyk-Kul. Aquest llac és un dels llacs més impressionants del país. Anomenat per molts "La Perla del Tien Shan", és el segon llac alpí més gran després del Titicaca a Sud-Amèrica. Te 182 km de llarg per 58 d´ample. Aquest llac es va formar com a resultat de l´activitat tectònica. Com a curiositat us direm que li arriba calor des del terra i que no es gela mai. A l´estiu la temperatura de l´aigua pot arribar als 25-28º. Extremadament profund però amb aigües càlides, aquest llac ha estat una mena d´oasi dins l´ambient inhabitable de les muntanyes que l´envolten.

Allotjament: hotel a la riba del llac.

DIA 13 (diumenge 26/07) Issyk-Kul Lake passeig en barca i banys a la platja - Bishkek
Al matí farem un deliciós passeig en barca a on la temptació del bany serà constant amb l’agradable temperatura deguda a les fonts termals. La riba del llac compta amb platges i amb unes vistes espectaculars dels cims nevats. Tornem cap a Bishkek deixant al nostre darrera el Issyk-kul Lake. Pasarem per la Torre de Buraná, un vell minaret que va ser construït a l´antiga ciutat de Balasagún, una de las capitals de l´Estat Qarajanido dels segles XI y XII d.C. Explorarem les ruïnes del que va ser, en el seu temps, un important centre comercial en la Ruta de la Seda.

Després d´aquesta visita, continuarem el camí cap a Bishkek . Arribada a la capital.
Allotjament en Hotel i sopar d’acomiadament.

DIA 14 (dilluns 27/07) Bishkek - Barcelona
Trànsfert a l´aeroport i tornada cap a casa.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 1699€ , amb vols i sense taxes.
(grup de 14 persones o més).

Suplement de 20 €, grup de 13 persones.
Suplement de 50 €, grup de 12 persones.
Suplement de 80 €, grup de 11 persones.
Suplement de 120 €, grup de 10 persones.
Suplement de 135 €, grup de 9 persones.
Suplement de 175 €, grup de 8 persones.
Per grups inferiors a 8 persones, consultar.

Suplement per habitació individual als hotels (en total, 6 nits): 200 €.

Nombre màxim de participants: 18


INCLOU

Vols internacionals Barcelona- Bishkek/ Bishkek-Barcelona, sense taxes.

El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.

Guia de muntanya local durant el trekking.

Tots els àpats excepte 1 dinar i 1 sopar a Bishkek (Dia 2 del programa).

Allotjament per totes les nits (13 nits). En hotels de 3*, campaments de iurtes i casa d’hostes (veure apartat “Allotjaments”).

Tots els trànsferts per terra necessaris per seguir el programa descrit en el Dia a dia. En mini bus privat amb aire condicionat o en 4x4 quan sigui necessari.

El transport dels equipatges.

El passeig en barca al Llac Issyk-Kul (Dia12).

Les entrades als monuments i museus inclosos en el programa.

Totes les taxes i permisos.

Samarreta tècnica Bonviure.

La direcció i gestió tècnica del viatge.

L’IVA.


NO INCLOU

Taxes aèries, 310€ a 25/09/15.
L’assegurança de trekking. Cal assegurança federativa modalitat D o superior. Si no la tens, et podem contractar una d’equivalent (veure apartat Assegurances).
1 dinar i 1 sopar (Dia2). Cost 10-15€.
Begudes que no estiguin incloses en els àpats.
Les propines, opcionals.
Despeses imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel.lacions o retards de vols, carreteres bloquejades , condicions atmosfèriques, desastres naturals.
Tot allò no esmentat en l’apartat Inclou.


NIVELL

Bons i ben fressats camins de muntanya amb bastants trams agradables sobre herba. Desnivells mitjos diaris en els dies de caminada + 400 m -400 m. Desnivell màxim en un dia + 550 m -550 m. Recorreguts a peu entre 3 h i 5.30 h sense comptar les aturades. La cota màxima de caminada és de 3.200 m. Bona i còmoda combinació entre nits d’hotel, cases d’hostes i iurtes ben equipades. Hi han dues nits en que dormim en iurtes a 3.100 m.


ALLOTJAMENTS

En hotels de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany, 3 nits a Bishkek i 2 nits a Karakol.
En campaments de iurtes, 5 nits (5 o 6 persones del mateix sexe per iurta).
En Guest House, 2 nits, a Altyn-Arashan. Habitacions de 2, 4 o 6 persones, es comparteix WC i sauna.
En hotel de 3*, 1 nit, en habitacions dobles amb bany, a la riba del Llac Issyk- Kul.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA´NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


DOCUMENTACIÓ I VACUNES

No cal tramitat cap visat. Per entrar al país, cal tenir passaport en vigor amb un període de validesa d’almenys 6 mesos posteriors a la data de sortida del Kirguiztan.

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.msssi.gob.es/profesionales/saludPaises.do o programeu visita amb algun dels centre de vacunació internacional de la vostra zona.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/16041149.pdf

CAL TENIR ASSEGURANÇA FEDERATIVA DE MUNTANYA TIPUS D o superior. En el cas de que no tinguis aquesta assegurança, et podem proporcionar una, preu 75€. Aquesta assegurança inclou cobertura de cancel•lació del viatge fins a 2000€. Pots consultar la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/36917736.pdf

Podeu consultar les assegurances que us oferim a la nostra pàgina inicial, a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació. http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD.


MATERIAL

Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida del Kirguiztan). No cal visat.
Roba de senderisme per capes (samarretes d’interior + folre polar + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants, ulleres de sol, cremes solars, barret pel sol...
Botes de trekking i mitjons adequats.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Repel•lent d’insectes.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 290 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 04/05/2015Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018