BONVIURE
      
      JOSANTREK
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
23/07/2019 Iniciar sessió Registrar-me es català en

18-21 abril. Set. Santa. EL MIDI, OCCITÀNIA-França: DEL MAR A LA MUNTANYA PASSANT PELS CANALS.
Titol: 18-21 abril. Set. Santa. EL MIDI, OCCITÀNIA-França: DEL MAR A LA MUNTANYA PASSANT PELS CANALS.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Categoria: Primavera 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Pont 
  4 dies de viatge
  4 dies d'activitat
  3 nits d'allotjament
Nivell: Baix  (*)
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Baix [?]
Destí/zona: MIDI-OCCITANIA
Allotjaments: Hostal, Hotel
Transports: Cotxes particulars
Entorn: Pla, Mitja muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Gastronomia, Social, Salut
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles, Families, Senior
Participants: mínim=6 màxim=18
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
18/04/2014-21/04/2014
399 €
, inclou mitja pensió
Descripció
A tan sols 2.20 h de Barcelona el Midi ens sedueix amb la llum i meravella dels seus paisatges. Poblets cuidats i captivadors, boscos frondosos, precioses muntanyes, canals romàntics. Bona gastronomia i indrets plens d’història amb el Sant Graal, Maria Magdalena i els Càtars de protagonistes. Caminarem pels indrets on s´han inspirat tantes llegendes, novel•les i pel•lícules -com el Codi da Vinci-.

Assaborirem el gust afrancesat d’Occitània o bé el gust provençal de França, com vulgueu. Però en ambdós casos ens esperen preciosos i còmodes camins, magnífics itineraris de senderisme acompanyats per paisatges espatarrants amb castells i històries apassionants.


DIA A DIA

Dia 1 (divendres 18/04)

Impressionant començament del viatge a Menerba. Caminarem en un d’aquells indrets a on història i paisatge es barregen per fer-nos passar una jornada inoblidable. El preciós poblet està situat sobre dues profundes gorges les qual es comuniquen per una cova-túnel natural de grans dimensions. Alhora, Menerba va ser un dels escenaris capitals de la croada contra els càtars que va deixar al poble amb més de 140 persones cremades. Trasllat en cotxe fins al poblet on farem nit. Sopar de benvinguda.

Desnivells aproximats: + 350 m - 350 m


Dia 2 (dissabte 19/04)

Ohlàlà !! El Midi amb la seva flor i nata: el canal del Midi i el seu pas per poblets captivadors enmig de carrers i placetes deliciosament disposades. Serem feliços seguint el curs mandrós i plàcid de les aigües amb camins encatifats de fulles ocres i glevers verdíssims,... sobre el canal els plataners fent-nos un elegant dossers encara amb la fulla.

Desnivells aproximats : + 100 – 100m


Dia 3 (diumenge 20/04)

Preciosa excursió al voltant del castell d´Arques, en la que combinarem els boscos de pins amb caducifolis com els roures i faigs habitats per cérvols i cabirols. Arques és un elegant castell enmig de la plana boscosa de l´Alt Razès. La seva torre d´homenatge és la més ben conservada dels castells del país càtar. Per la tarda passeig optatiu al voltant de Rennes-le Château on la llegenda situa un dels episodis més coneguts sobre el Sant Graal i que ha inspirat a multitud de novel•les, pel•lícules com el Codi da Vinci, etc

Desnivells aproximats: + 300 m - 300 m


Dia 4 (dilluns 21/04)

El darrer dia però el més espatarrant de paisatge. L´ascensió al Pech de Bugarach, 1230m, encara que curta, és un carismàtic i preciós cim no mancat d´històries esotèriques. On el millor valor és però la sensació de gran cim amb belles parets envoltat de boscos frondosos i poblets de conte.

Desnivells aproximats : + 550 m - 550 m


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY, EL GRAU D’INNIVACIÓ,... O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 399€, inclou mitja pensió

Nombre màxim de participants: 18


INCLOU

Allotjament, esmorzars i sopars de tots els dies (3 nits).

El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada, amb el nostre estil habitual.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança en viatges bàsica (per malaltia comuna o pèrdua o deteriorament dels equipatges).

Tastet de productes locals.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

Els pícnics, que el podeu comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles. Begudes no incloses en els menús. Tot allò no especificat en l’apartat “Inclòs”.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


NIVELL

Desnivell mig diari: 200m. Màxim diari: + 550 m - 550 m. Recorregut màxim diari: 12 km. Bons camins de muntanya, poblets i vora el canal del Midi.


ELS ALLOTJAMENTS

La primera nit, en casa rural occitana, en habitacions dobles.
Les següents dues nits, en hotel de muntanya en petit poblet enmig de la muntanya, en habitacions dobles.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE L’ALLOTJAMENT, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Barret i guants. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a
http://www.bonviure.com/documents/7266901885.pdf

En aquest viatge també està inclosa una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, o per pèrdua o deteriorament de l’equipatge, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a
http://www.bonviure.com/documents/628736066.pdf

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d´assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d´uns dies). Aquí en teniu l´enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.
http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD. Consulteu-ne les condicions i cobertures a http://www.bonviure.com/documents/3819039343.pdf


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 150 € per persona al nº de " La Caixa ": IBAN ES97 2100-3076-15-2200361367, titular Bonviure Trek, posant el vostre nom i cognom i “MIDI”.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 03/02/2014Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018