BONVIURE
      
      VIAJAR CON ENCANTO
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
07/08/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

(6)- 7- (8) de Setembre. GRANS ASCENSIONS: el BESIBERRI NORD 3014m. Ascensions 7x3000+ANETO.
Titol: (6)- 7- (8) de Setembre. GRANS ASCENSIONS: el BESIBERRI NORD 3014m. Ascensions 7x3000+ANETO.
Tipus de Producte: Excursions amb guia  [?]
Categoria: Estiu 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Un dia 
Nivell: Molt Alt  (****)
   Dificultat tècnica:   Dificil [?]
   Esforç fisic:   Molt exigent [?]
Destí/zona: PN AIGÜESTORTES
Transports: Cotxes particulars
Entorn: Alta muntanya
Interès: Esportiu, Natura, Paisatge, Aventura
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles
Participants: mínim=1 màxim=2
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
08/09/2013
175 €
per persona, grup de 2 persones
295 €
1 persona, grup d´1 persona
Descripció
Anem a per la fita de final de temporada de les Grans Ascensions: el Bessiberri Nord. Un cim de 3014m, l’ascensió del qual que està considerada com la via normal més abrupte dels 3000 dels Pirineus catalans. La seva ascensió està catalogada com a PD+ és a dir Poc Difícil+. És imprescindible disposar d’una bona condició física i poder realitzar esforços prolongats. És recomanable haver realitzat ascensions amb desnivells similars i amb terreny d’alta muntanya. No és necessari disposar de coneixements tècnics previs, el guia s’encarregarà de la nostra seguretat i ell escollirà quan encordar-se i fer servir el material de seguretat.


ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

Preciosa excursió d´alta muntanya, una de les millors del país. Ambient alpí garantit!

Grup molt reduït de com a màxim 2 persones per guia.

Guia d´Alta Muntanya titulat.

Material d´alpinisme inclòs en el preu: arnés, casc, cintes, mosquetons, corda...


Cim inclòs dins el programa d’ascensions de Bonviure 7 cims de 3000 + ANETO. En que us proposem compartir, junts, cada any la meravellosa experiència de l’alta muntanya amb la seguretat d’un guia titulat, ascendint tots els 3000 de Catalunya + l’Aneto. Totes aquestes ascensions estan guiades per guies de Bonviure d’Alta Muntanya o bé per Guies d’Escalada en Roca depenent de cada ascensió i de les condicions.


CALENDARI 2013 DELS 7X3000+ANETO

(18)-19-(20) Maig COMALOFORNO 3033 m

13-14 Juliol BESIBERRI SUD 3023 m

27-28 Juliol PUNTA ALTA 3014 m

26-30 Agost TUC DE MULLERES 3010 I ANETO 3404 m

(6)-7-(8) Setembre BESIBERRI NORD 3015 m

(20)-21-22 Setembre SOTLLO 3073 m I PICA D’ESTATS 3143 m


DIA A DIA

DIA 6, divendres

Arribada optativa a la vall de Boi el vespre/nit anterior, divendres 6. L´ascensió és realitza el dia 7 i la trobada amb el guia de Bonviure és a les 7h del dia 7. Degut a que l´hora de trobada és molt d´hora si desitges que et busquem allotjament et podem ajudar, demana´ns-ho.


DIA 7, dissabte. Ascensió al Bessiberri Nord des de l’estany de Cavallers.

Desnivells: + 1350 m – 1350 m.
8 - 9 h de marxa efectiva sense comptar parades
Dificultat: PD+. Sense trams de glacera. En roca: grimpades de II º i un mur curt de IIIº.


DIA 8, diumenge.

Com que l’endemà de l’ascensió és diumenge, si et vols quedar a descansar a la vall et podem buscar l’allotjament que necessitis.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREUS PER PERSONA:

2 persones: 175 €

1 persona: 295 €

Si t´apuntes a 3 sortides del calendari "Grans Ascensions"!!
1 SORTIDA GRATIS, CURS D´INTRODUCCIÓ A LES GRANS ASCENSIONS A MONTSERRAT o BÉ A L´ALT BERGUEDÀ,
Per més informació, clica aquí!!


Nombre màxim de participants: 2 per guia


INCLOU

Guia d’Alta Muntanya de Bonviure, titulat.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

MATERIAL QUE NOSALTRES APORTEM PER L’ ÚS DE L’EXCURSIÓ EN CAS DE QUE NO EN TINGUIS:

Casc
Arnés
Mosquetó
Corda
Farmaciola
Etc

MATERIAL NO INCLÒS QUE HAS DE PORTAR TU:

Motxilla mitjana per portar tot el material necessari tant el que aportes tu com el que aportem nosaltres per tu

Botes de muntanya de canya alta impermeables

Roba d’abric i impermeable i per capes

Guants, gorro,...

Frontal

Cantimplora amb aigua abundant

Menjar energètic

Ulleres de sol, protecció solar recomanem mínim SPF 40+

Roba de recanvi al finalitzar l’activitat

Si prenem medicació informeu-nos a l’horta de la inscripció i al guia abans de començar l’activitat


NO INCLOU

Els allotjaments i els àpats.

Assegurança d’accidents. Per realitzar aquesta activitat cal disposar de llicència federativa modalitat C o en el seu defecte d’assegurança d’accidents en muntanya en alpinisme, si no en disposes és obligatori que ens ho comuniquis i si et cal nosaltres et buscarem una pòlissa d’accidents que satisfaci les teves necessitats. Es important que llegeixis l’apartat “Assegurances”.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges G.C. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


NIVELL

Ascensió d´alpinisme. Excursió amb un màxim de 2 persones per guia d´alta muntanya titulat. Desnivells: + 1350 m -1350 m. Dificultat: PD+. Sense trams de glacera. En roca: grimpades de II º i un mur curt de IIIº.
Alguns tram de camí i trams fora de camí amb tarteres i passos aeris. En aquesta sortida emprarem arnés, casc i en alguns trams corda, per seguretat -els quals estan inclosos en el preu-. Has de portar pel teu compte botes d´alta muntanya i vestimenta de capes adequada.


ALLOTJAMENT

Si et cal allotjament tant abans com després de l’activitat te’l podem buscar, demana’ns-el


ASSEGURANCES

Bonviure disposa d´una assegurança d’accidents en muntanya, primers auxilis i rescat (obligatòria a Catalunya i Espanya) per l’excursionisme i senderisme però aquesta sortida en el seu tram somital és d’alpinisme o escalada i per tant aquest tram no està inclòs. És obligatori disposar de llicència federativa modalitat C o en el seu defecte d’assegurança d’accidents en muntanya en l’activitat d’alpinisme o escalada, si no en disposes és obligatori que ens ho comuniquis i si et cal nosaltres et buscarem una pòlissa d’accidents que satisfaci les teves necessitats. Si no tens pòlissa d´accidents en muntanya nosaltres et podem contractar una pòlissa per aquesta ascensió, cost de la pòlissa: 5 € per dia -inclou únicament l´accident a muntanya, no la malaltia o enfermetat-. Si et cal complementar la informació truca´ns o envia´ns un m@il.

Volem matissar que l’assegurança de la FEEC no inclou en la seva cobertura el rescat i assistència per malaltia comuna (és a dir, aquella no derivada directament de l’activitat de muntanya).


LA SEGURETAT EN LES GRANS ASCENSIONS

El guia és l´únic i màxim responsable del grup, s´hauran d´atendre totes les seves indicacions i acatar les decisions que prengui. No es realitzarà cap acció sense el consentiment previ del guia.

El grup romandrà sempre unit.

En cas de no respectar qualsevol decisió presa pel guia o de realitzar alguna acció sense el seu consentiment, el guia quedarà eximit de qualsevol possible responsabilitat que derivi d´aquests actes.

Sobre els participants:

Els participants tenen l´obligació de comunicar al guia qualsevol malaltia, al • lèrgia o situació mèdica rellevant abans del començament de l´activitat.

Aquelles persones que pateixin qualsevol malaltia o al • lèrgia han de portar els medicaments pertinents durant l´activitat i informar a l´inici del valencià del guia sobre el seu correcte ús.

Les activitats exigeixen unes condicions físiques i mentals acords a la dificultat de les mateixes, en cas de comprovar durant el desenvolupament mancances importants en algun d´aquests aspectes, el guia podrà modificar l´activitat per adequar-la a les característiques pròpies del grup.

La realització d´activitats en grup suposa adaptar-les a la totalitat dels membres, si algú no pot realitzar l´activitat, el grup no pot. Un grup és tan fort com el més feble dels seus membres.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 100 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, BONVIURE TREK, posant el vostre nom i cognom i “BESSIBERRI NORD”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 1

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 28/06/2013Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018