BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
18/04/2021 Iniciar sessió Registrar-me es català en

29 Març – 1 Abril. Setmana Santa. P. NATURAL DEL DESERT DE LAS BARDENAS I P. NATURAL DEL MONCAYO.
Titol: 29 Març – 1 Abril. Setmana Santa. P. NATURAL DEL DESERT DE LAS BARDENAS I P. NATURAL DEL MONCAYO.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Categoria: Primavera 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Pont 
  4 dies de viatge
  4 dies d'activitat
  3 nits d'allotjament
Nivell: Baix  (*)
   Esforç fisic:   Baix [?]
Destí/zona: PN MONCAYO I PN BARDENAS REALES
Allotjaments: Allotj. Rural
Transports: Cotxes particulars
Entorn: Pla, Mitja muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Gastronomia, Social, Salut
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles, Nens, Senior
Participants: mínim=6 màxim=18
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
29/03/2013-01/04/2013
369 €
Descripció
29 Març – 1 Abril. Setmana Santa. PARC NATURAL DEL DESERT DE LAS BARDENAS I PARC NATURAL DEL MONCAYO . Navarra i Aragó. 4 dies

Viurem unes jornades de senderisme de bells contrastos. El desert de las Bardenas amb el seu món irreal, insòlit de relleus espectaculars de formes de somni i laberints de gorges. Un indret que no us deixarà de sorprendre amb les seves agulles esculpides i capritxoses i emocionar amb els seus capvespres ataronjats. I la Dehesa del Moncayo, on caminarem a la falda del gegant de cims nevats enmig de boscos de roure, faig i pins monumentals. Tombarem també per Tudela gaudint sens dubte com els millors gourmets de les seves jornades d´exaltació de la verdura. Un plaer, com sempre, dels sentits.

El Desert de les Bardenes Reales es una zona protegida per la seva categoria de Parc Natural i declarada per la Unesco com a Reserva de la Biosfera. Es un ambient espectacular i sorprenent, una raresa del paisatge navarrès, un descobriment constant.

També és una descoberta la seva gastronomia, rica i deliciosa, i els seus vins que fan meravelles amb les papil•les gustatives més exigents... vins de la regió Campo de Borja, sidra, tapes, “finos” i les millors verdures navarro-aragoneses: espàrregs, “cogollos”i carxofes.
I volem esmentar de manera especial l’allotjament que hem triat per arrodonir l’estada: les coves bardeneras, antigues residències troglodites ara convertides amb preciosos i confortables allotjaments renovats... Sense cap mena de dubte, un allotjament amb encant com n’hi ha pocs!


DIA A DIA


Dia 1 (divendres 29/03)

Trobada a les 12 h a St. Martín del Moncayo. Benvinguda i introducció al Parc Natural del Moncayo en el centre d´interpretació del Parc, dinar i inici de l´excursió a peu dins el formidable bosc de roures, faigedes i pi roig al voltant del santuari de la Vírgen del Moncayo. Un camí... espatarrant! Desplaçament amb el cotxes fins a la zona del Parc Natural de las Bardenas Reales. Hi haurà la possibilitat de veure una processó de Setmana Santa a Tarazona. Sopar i nit al sorprenent i preciós allotjament de las cuevas bardeneras, a on estarem les tres nits.

Desnivells aproximats: + 500m / - 500m. Unes 3h de caminada efectiva


Dia 2 (dissabte 30/03)

De la muntanya del Moncayo al desert de la Bardena en un obrir i tancar d´ulls. Seguirem els seus senders, n´aprendrem la seva història i gaudirem d´ un paisatge insòlit i desconegut.
Excursió a peu a la Bardena Blanca amb les seves formacions extraordinàries. Paisatge desèrtic únic a Europa. Preciós camí enmig de textures de sorra i pedra declarat per la UNESCO Reserva de la Biosfera.

Desnivells aproximats: + 200m / - 200m. Unes 4h de caminada efectiva


Dia 3 (diumenge 31/03)

Senderisme pel Barranco Grande un laberint de gorges, cúpules i agulles esculpides pel pas del temps, l’aigua i el vent. Un paisatge que ens recordarà els parcs nacionals dels deserts d’USA.
Per la tarda / vespre podem anar a Tudela... tapes, bons vins i una bona sorpresa pels sentits: l’exaltació de la verdura, un regal directament de la terra a la taula.

Desnivells aproximats: + 300m / - 300m. Unes 4h de caminada efectiva


Dia 4 (dilluns 01/04)

Al matí, excursió prop la Bardena Negra, al sud de las Bardenas, fins el Cabezo de la Tripa Azul, un altre mirador excepcional d´aquest territori sense horitzó. Dinar i acomiadament.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA


PREU: 369 €, mitja pensió inclosa, en allotjament singular amb encant. Assegurances incloses.

Nombre màxim de participants: 18


INCLOU

El sopar i allotjament del divendres, dissabte i diumenge.

L´esmorzar de dissabte, diumenge i dilluns.

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança en viatges bàsica (per malaltia comuna o pèrdua o deteriorament dels equipatges). Ens en podeu consultar els conceptes inclosos i cobertura d´aquesta assegurança.

Petit tastet de productes de la zona.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

Els pícnics de migdia, que podeu comprar al mateix allotjament o a les botigues del poble. Begudes i cafès no inclosos en el menú. L’assegurança de cancel•lació del viatge. Tot el no especificat en l’apartat “Inclòs”.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


NIVELL

Camins traçats i sense cap dificultat tècnica. Desnivells mitjans de 300m de pujada i 300m de baixada, excepte el primer dia, de 500m de pujada i 500m de baixada. Temps efectiu (sense comptar aturades) d´entre 3h i 4h


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, per tots els viatges i sortides, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i el rescat i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Ens en podeu consultar els conceptes inclosos i cobertura d´aquesta assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, o per pèrdua o deteriorament de l’equipatge, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Ens en podeu consultar els conceptes inclosos i cobertura d´aquesta assegurança.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar (cost a partir de 35€): consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD.


MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable- paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Bastons de senderisme recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.


L’ALLOTJAMENT

A la mateixa entrada del Parc Natural, un allotjament singular i amb molt d’encís, en cases-cova, allotjaments rural en què han sabut combinar amb bon gust la tradició amb la modernitat i el confort.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US, PLAU, CONSULTA´NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 150 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “BARDENAS”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 25/01/2013Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018