BONVIURE
      
      VACACIONES DESCONECTA
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
24/08/2019 Iniciar sessió Registrar-me es català en

29 Març – 1 Abril. Setmana Santa. GORGES DEL TARN I LA JONTE I P. NATURAL CAUSSE MÉJEAN. 4 dies
Titol: 29 Març – 1 Abril. Setmana Santa. GORGES DEL TARN I LA JONTE I P. NATURAL CAUSSE MÉJEAN. 4 dies
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Categoria: Primavera 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Pont 
  4 dies de viatge
  4 dies d'activitat
  3 nits d'allotjament
Nivell: Mig/Baix  (**/*)
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Moderat [?]
Destí/zona: GORGES DEL TARN I CAUSSE MEJEAN
Allotjaments: Hotel
Transports: Cotxes particulars
Entorn: Pla, Mitja muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Gastronomia, Social, Salut
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles, Families, Senior
Participants: mínim=6 màxim=18
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
29/03/2013-01/04/2013
345 €
Descripció
A menys de 4 h des de Barcelona a una distància com la Vall d´Aran. Les Gorges del Tarn i la Jonte evoquen aquells indrets mítics de la veïna França. És la manifestació pura de la força de la natura i l’aigua, allà a on el riu ha tallat els altiplans calcaris formant profunds canyons. Aquestes gorges són veritables monuments naturals de parets de colors rogencs, ocres i negres, que s’alcen amb altivesa al llarg de la seva verticalitat de 400 o 500 metres.

Els roures i pins centenaris colonitzen els llocs més increïbles d’aquests murs calcaris, a la base dels quals l’abundància d’aigua crea boscos frondosos de ribera. I, allà a on l’abruptesa del relleu ho permet, creixen els poblets, autèntics i acollidors.
L’aigua que sorgeix per tot arreu a les gorges s’escola en infinites galeries des del nivell superior, l’altiplà calcari o causse. El darrer dia del nostre viatge trobarem un paisatge ben diferent, immens i suau, al Causse Méjean. Canviarem la verticalitat i humitat de les gorges per un entorn rural d’aspecte gairebé lunar i verd, esquitxat de capricioses formacions calcàries.


DIA A DIA


DIA 1 (divendres 29/3). Corniche du Causse Noir.

Ens trobarem a Peyreleau, punt de trobada de les Gorges del Tarn amb les de la Jonte. Un camí pels boscos del Causse (altiplà calcari) Noir ens durà a la cota superior dels penya-segats de les Gorges de la Jonte, des d’on admirarem la verticalitat de les seves parets des del nostre punt de vista privilegiat. De tornada, passarem per sota les runes de l’Ermitage de St. Michel, en la seva ubicació impossible. El darrer tram del recorregut transcorre a prop del riu de la Jonte. Trasllat a l’allotjament de la nostra estada.

Desnivells aproximats: +450 / -450m.


DIA 2 (dissabte 30/3). Le Rozier-Les Vignes.

Sortint de Le Rozier anirem seguint les Gorges del Tarn des del seu capdamunt, per camí entre boscos i rocam calcari, gaudint de l’exuberància vegetal combinada amb la pedra que ens ofereix paratges com el Circ de St. Marcelin amb les seves runes troglodites. Passant pel poblet de St. Rome de Dolan arribem finalment al poble de Les Vignes.

Desnivells aproximats: +500m / -500m.


DIA 3 (diumenge 31/3). Les Vignes- La Malène.

Continuem la nostra travessa per endinsar-nos al tram més espectacular de les Gorges del Tarn. Ens deixarem impressionar pel caos del Pas de Souci. Ens sentirem petits a les Détroits, a on les parets calcàries semblen voler tancar l’espai a on desar el preuat tresor de les aigües del riu. Admirarem el Circ de Baumes, coronat per les columnes calcàries que anuncien la presència de l’altiplà. I poc a poc, el paisatge es suavitzarà per arribar al poble de La Malène. Podrem tornar enrere amb barca, pel bell mig de la Gorja, gaudint de les sensacions de lliscar entre mig de gegants de roca.

Desnivells aproximats: +250m / -250m.


DIA 4 (dilluns 1/4). Causse de Méjean i Nîmes-le-Vieux.

Trasllat en cotxes a Nivoliers des d’on farem un itinerari circular per visitar el paratge de Nîmes-le-Vieux. El paisatge canvia radicalment. De cop, ens traslladem a l’entorn gairebé lunar de l’altiplà calcari de Méjean. I la sorpresa del paisatge: les formes màgiques que el cisell de l’erosió ha modelat en les roques calcàries de Nîmes-le-Vieux. Comiat i retorn a casa.

Desnivells aproximats: +150m / -150m.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA


PREU: 345 €. Assegurances incloses.

Suplement per habitació individual : 60€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre màxim de participants: 18

INCLOU

Allotjament i esmorzar de tots els dies (3 nits).

El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança en viatges bàsica (per malaltia comuna o pèrdua o deteriorament dels equipatges). Ens en podeu consultar els conceptes inclosos i cobertura d´aquesta assegurança.

Tastet de productes locals.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

Els sopars, menú de 18€ al mateix allotjament o altres opcions als establiments del poble. Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles. Descens d’un tram de les Gorges en barca (opcional però recomanable!), al voltant de 17€. L’assegurança de cancel·lació del viatge. Tot el no especificat en l’apartat “Inclòs”.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra gestió guiada comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


NIVELL

Recorreguts fàcils i assequibles en tots els dies per a tots els caminadors amb condicions físiques normals. Desnivells, en dos dels itineraris, al voltant de + 500 m - 500 m; els altres dos dies, desnivells iguals o inferiors a +250m -250m.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, per tots els viatges i sortides, una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i el rescat i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Ens en podeu consultar els conceptes inclosos i cobertura d´aquesta assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, o per pèrdua o deteriorament de l’equipatge, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Ens en podeu consultar els conceptes inclosos i cobertura d´aquesta assegurança.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar (cost a partir de 35€): consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 20€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD.


MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Bastons de senderisme recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.


L’ALLOTJAMENT

Allotjament en hotel en habitacions dobles amb bany complet. Establiment familiar, tranquil, amb bona acollida i bona gastronomia. Triat especialment per la seva òptima ubicació, al mig de la zona d’interès; establiment amb bona reputació, al costat del riu de la Jonte.

Disposa d´un petit espai d´spa (jacuzzi i sauna) amb vistes al riu, al qual podreu accedir sense cost addicional (segons disponibilitat: cal reservar-lo).

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US, PLAU, CONSULTA´NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 150€ per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “TARN”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 14/02/2013Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018