BONVIURE
      
      AMADABLAM AVENTURA
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
02/07/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

Costa Rica. Del Pacífic al Carib. Pura vida a Corcovado, Tortuguero, volcans d’ Arenal i Irazú.
Titol: Costa Rica. Del Pacífic al Carib. Pura vida a Corcovado, Tortuguero, volcans d’ Arenal i Irazú.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Categoria: Estiu 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  15 dies de viatge
  12 dies d'activitat
  13 nits d'allotjament
Nivell: Molt Baix 
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Molt baix [?]
Destí/zona: Costa Rica
Allotjaments: Hotel, Allotj. Rural
Transports: Bus privat, Avió, Vaixell
Entorn: Pla, Costa, Mitja muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Esportiu, Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Gastronomia, Social
Participants: mínim=8 màxim=17
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
06/09/2020-20/09/2020
2195 €
, sense vols
2855 €
, amb vols i sense taxes.
340 €
, suplement individual
40 €
, suplement grup 12-13 pax
Descripció
Aquest viatge a Costa Rica permet apropar-se al país en totes les seves facetes, del Pacífic al Carib … fent senderisme que és el que ens agrada!

En 15 dies, alternem hàbilment excursions al medi natural amb activitats diverses. Aquest viatge també es troba sota el signe d’immersió i desconnexió. Dormirem ben allotjats en plena natura i descobrim els diversos biòtops i ecosistemes que fan de la riquesa d’aquest petit país un lloc únic al món. Des del bosc de núvols del parc dels Quetzales fins a l’espessa selva tropical; als canals on navegarem de Tortuguero a les palmeres de coco de la península d’Osa, amb les seves platges immenses en el parc nacional de Corcovado, fins als cims més alts del seus volcans a més de 3.000 m com l’Irazú. I no deixarem de visitar la Isla de Caño.

Ens embarquem en una aventura memorable fora d’aquest món. Una estada completa, rítmica, autèntica i 100% natural.

PUNTS FORTS
El país de la Pura Vida! La zona amb més seguretat d’Amèrica llatina amb una població hospitalària i una qualitat de vida envejable inclús per europeus… deu ser que això de no tenir exèrcit funciona!!
Excursions itinerants i en bucle, immersió en plena natura de la costa del Pacífic a la del Carib. En algunes de les zones naturals més ben preservades i riques del món.
Una caminada al bosc bromós del parc de Los Quetzales. Travessa del Parc Nacional de Corcovado. Navegació a Tortuguero. Ascensions en la zona dels volcans Arenal i Irazú.
Visitarem la Isla de Caño.
L’excursió per observar cetacis inclosa en el preu.
Un viatge que combina excursions, banys i activitats de descoberta de natura i cultura sense deixar-se la visita a les velles ciutats colonials.
Amb guia de muntanya de Bonviure amb titulació de biòleg des de Barcelona.

DIA A DIA

Dia 1, 06/09. Vol a Costa Rica i arribada a la capital, San José de Costa Rica.
Sortida des de Barcelona al matí, vol via Madrid. Arribada a Costa Rica a primera hora de la tarda (hora local, la diferència horària és de -7 hores).
Nit a San José.

Dia 2, 07/09. Parque Nacional del Volcán Arenal. Banys termals opcionals.
El volcà Arenal ha estat un dels més actius de tot el planeta. El 1968 es va despertar de cop i va mantenir activitat al llarg d’uns quants dies. Des del 2011 es troba en període de repòs. El seu con perfecte s’eleva fins als 1.633 m d’alçada.
Farem una primera visita pels senders del parc. Possibilitat de banys termals.
Nit a prop del poble d’Arenal.
Uns 5km. Entre 2-4 hores de caminada.

Dia 3, 08/09. Parque Nacional del Volcán Arenal. Camino de los Puentes Colgantes i Camino de los Senderos de Lava. Observació d’ocells.
Visitarem el parc a través d’alguns dels seus senders més espectaculars. El Camino de los Puentes Colgantes ens permetrà descobrir la selva des de les alçades. El Camino de los Senderos de Lava ens portarà pels terrenys que va ocupar l’erupció volcànica del 1968. Tots dos itineraris presenten imponents vistes cap al volcà. Haurem d’estar atents a la gran quantitat d’ocells que podrem descobrir.
Nit a prop del poble d’Arenal.
Uns 4km al matí i uns 7km a la tarda. Entre 2-3 hores de caminada al matí + 2-3 hores a la tarda.

Dia 4, 09/09. Parque Nacional de Tortuguero. Cerro Tortuguero i Navegació pels canals del riu Suerte.
Tortuguero és una de les zones més exòtiques de Costa Rica. Ubicat a la costa del Carib, s’hi ha d’arribar amb barca. Anirem al moll de La Pavona i des d’allà, a través dels canals del riu Suerte, fins al petit poble de Tortuguero. Per la tarda, ascensió al Cerro Tortuguero, el punt més alt d’aquesta zona. Des del Cerro Tortuguero la vista és impressionant. Podrem apreciar el paisatge que envolta els canals, el bosc tropical, les llacunes i el mar del Carib.
Nit a Tortuguero.

Dia 5, 10/09. Parque Nacional de Tortuguero. Navegació en canoa, observació d’ocells i platges de Tortuguero.
La millor manera de descobrir Tortuguero és per via aquàtica. Farem una visita en canoa per buscar els increïbles valors naturals del parc, com la seva exuberant vegetació i els seus ocells. I encara ens quedarà temps per passejar relaxadament per les platges del voltants del poble de Tortuguero. Al vespre, passejada per observar la posta d’ous de les tortugues verdes. La fresa de centenars d’ elles fan de l’experiència un espectacle únic cada any a la platja de Tortuguero.
Nit a Tortuguero.

Dia 6, 11/09. De Tortuguero a la Vall de Turrialba. Navegació pels canals del riu Suerte.
Tornarem cap al moll de La Pavona per desplaçar-nos, ja per carretera, fins a la vall de Turrialba, reconeguda per les seves plantacions de cafè i de canya de sucre.
Nit a Turrialba.

Dia 7, 12/09. Volcán Irazú. Cartago. Reserva Natural Cerro de la Muerte.
L’Irazú és el volcà més alt de Costa Rica, amb 3.432 m. En els dies clars des del volcà es poden divisar les dues costes, la pacífica i l’atlàntica. La cirereta la posa el llac verd maragda que l’acompanya. Trobarem un ambient de muntanya, amb humitat i fresca, molt sovint acompanyats d’una boira ben espessa.
Després ens traslladarem a Cartago, antiga capital de Costa Rica durant l’àpoca colonial. Visitarem els seus edificis colonials i el seu acolorit mercat central.
Per dormir ens desplaçarem al Cerro de la Muerte, una reserva natural considerada un dels paradisos de l’ocell més famós de tot Centreamèrica, el quetzal.
Nit a la Reserva Natural del Cerro de la Muerte.
Caminades curtes, en total 1-2 hores.

Dia 8, 13/09. Reserva Natural Cerro de la Muerte, a la recerca del quetzal. Uvita.
Sortida matinal (voluntària) per provar sort amb la visualització del quetzal. Posteriorment caminarem pels senders de la reserva, on hi trobem mostres de bosc primari humit.
Per la tarda ens desplaçarem cap a Uvita, població ubicada a la costa pacífica de Costa Rica.
Nit a Uvita.
Caminarem unes 2 hores a la recerca del quetzal.

Dia 9, 14/09. Cataratas de Nauyaca. Observació de fauna i Platja al Parque Nacional Marino Ballena.
Caminarem uns 12 km a través de bosc tropical humit per gaudir de l’espectacle de les Cataratas de Nauyaca, que estan considerades entre les més impressionants de Costa Rica. No oblideu el banyador i la tovallola. Durant el camí tindrem la possibilitat de descobrir la fauna de la zona. I potser encara ens quedarà temps per banyar-nos a la platja i gaudir de la posta del sol al Pacífic. Visita al Parc Nacional Marino Ballena.
Nit a Uvita.
Uns 12km. Entre 3-5 hores de caminada.

Dia 10, 15/09. Uvita – Observació de Balenes. Bahía Drake (Parque nacional Corcovado). Navegació pel riu Sierpe, Playa de San Josecito.
Començarem el dia amb una activitat d’observació de balenes. Possibilitat de fer snorkel. A continuació sortirem cap a una altra de les joies de Costa Rica: el Parque nacional Corcovado, al Pacífic sud. Navegació pel riu Sierpe fins a la seva desembocadura a l’oceà i la Playa San Josecito, prop de Bahía Drake, on la natura es mostra de manera excepcional, amb platges desertes a tocar de la selva tropical.
Nit a Bahía Drake.

Dia 11, 16/09. Parque Nacional Corcovado: Isla del Caño. Observació de fauna i snorkel.
La Reserva biològica Isla del Caño es localitza a la plataforma continental del Pacífic, a 16 km de la Península de Osa. Inclou 320 ha terrestres i 5.800 de marines, on hi trobem uns dels esculls de coral més extensos i ben conservats de la costa pacífica de Costa Rica. La zona és d’especial importància per a la reproducció de la balena geperuda o iubarta i també s’hi poden trobar dofins. A la part terrestre s’hi troben restes de cultures precolombines.
Possibilitat de fer snorkel en aquestes aigües meravelloses.
Nit a Bahía Drake.

Dia 12, 17/09. Parque Nacional Corcovado: La Sirena. Navegació en barca.
Combinarem desplaçament amb barca i trek per visitar un dels parcs més espectaculars de Costa Rica, Corcovado, que inclou el 2,5% de la biodiversitat mundial. Aquí la natura es mostra d’una manera espatarrant.
Nit a Bahía Drake.
Caminades curtes, en total 2-3 hores.

Dia 13, 18/09. Bahía Drake – San José. Navegació pel riu Sierpe. San José.
Tornarem a remuntar amb barca el Río Sierpe per arribar a la carretera que ens retornarà a la capital de Costa Rica, San José.
Nit a San José.

Dia 14, 19/09. Vol de tornada.
El nostre vol surt a primera hora de la tarda. Arribada a Barcelona l’endemà.
Dia 15, 20/09. Arribada a casa.
Arribem a Barcelona (via Madrid) a l’hora de dinar.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

FITXA TÈCNICA

Nivell

Camins fàcils sense cap dificultat tècnica i desnivells menyspreables. Màxim de distància 12km, un dels dies. Viatge amb requeriment baix de nivell físic, però amb activitats a diari que requereixen tenir gust pels viatges actius.

Material

Botes de senderisme.
Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
Barret, ulleres de sol.
Pals per caminar, recomanats.
Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.
Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

Per entrar a Costa Rica des d’Espanya, només cal tenir el passaport espanyol en vigència de més de 6 mesos. No es necessari tramitar cap visat.
Més informació a :
http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/SiViajasAlExtranjero/Paginas/DetalleRecomendacion.aspx?IdP=49

No és obligatòria cap vacuna.

Preus

2195 € sense vols
2855 € amb vols i sense taxes.

Suplement habitació individual (totes les nits): 350 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement grup de 12-13 pax: 40 €
Suplement grup de 10-11 pax: 95 €
Suplement grup de 8-9 pax: 190 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

Els vols en avió d’anada i tornada entre Barcelona i Costa Rica-San José, via Madrid , sense taxes aèries i d’emissió (Passaport amb mínim de 6 mesos de vigència).
Tots els trasllats per terra des de l’arribada a Costa Rica fins a la sortida, amb transport privat.
L’allotjament de totes les nits (13 nits). Veure més informació a l’apartat “Allotjaments”.
Tots els esmorzars (total 13 esmorzars).
Tots els dinars entre el Dia 2 i el Dia 13 (la resta són a l’avió o a l’aeroport).
7 sopars (del Dia 4 al 7 i del Dia 10 al 12).
Els serveis del guia local a Costa Rica.
El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
El Tour amb guia local al Parc Nacional de Tortuguero (2 sortides, una amb canoa i una altra en barca).
El tour nocturn amb guia per observar la fresa de les tortugues.
El tour d’observación de balenes.
El Tour per l’observació del quetzal.
El Tour a Isla del Caño i el material per fer snorkel.
El Tour al Parque Nacional Corcovado – Estación La Sirena.
Les entrades a Parcs Nacionals (Tortuguero, Arenal, Irazú, Corcovado).
La Caminada al Cerro Tortuguero.
Les entrades als senders dels Puentes Colgantes y Reserva 1968, al Parc Nacional el Arenal.
L’entrada a les Cataratas de Nauyaca.
Assegurança d’accidents a muntanya.
Assegurança bàsica de viatge i trekking.
Direcció i gestió tècnica del viatge.
L’IVA corresponent.

No Inclou

Les taxes aèries, 121€ a 03/02/2020.
La taxa de sortida de Costa Rica, que cal pagar a l’aeroport en deixar el país (29 USD a 13/03/2020).
6 sopars. Cada àpat al voltant dels 10€-15€ en establiments locals. Els àpats durant els vols o als aeroports.
Les begudes no incloses als àpats.
Les activitats complementàries proposades (banys termals a Arenal, …).
Les propines.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Totes les nits en bons hotels, en habitacions dobles amb bany:

Dues nits a San José.
Dues nits a prop del poble d’Arenal.
Dues nits a Tortuguero.
Una nit a Turrialba.
Una nit a la Reserva Natural del Cerro de la Muerte.
Dues nits a Uvita.
Tres nits a Bahia Drake.

Si vols més informació sobre els allotjaments, si us plau, consulta’ns-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 13/03/2020Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018