GIROGUIES
    
      TIERRAS POLARES
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Girona > Giroguies Senderisme
20/10/2017 Iniciar sessió Registrar-me es català en

ESQUÍ TOUR A TERSKEI ALA TOO. KIRGUISTAN
Titol: ESQUÍ TOUR A TERSKEI ALA TOO. KIRGUISTAN
Tipus de Producte: Multiactivitat  [?]
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  10 dies de viatge
  8 dies d'activitat
  8 nits d'allotjament
Nivell: Mig/Alt  (**/***)
   Esforç fisic:   Exigent [?]
Destí/zona: Kirguistan
Allotjaments: Refugi, Hotel
Transports: Altres
Entorn: Alta muntanya, Neu (raquetes)
Interès: Esportiu, Natura, Paisatge, Cultural, Aventura
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles
Veure imatge més gran

Info i reserves
972303886
636490830
Contactar Giroguies Senderisme
Dates i preus:
26/12/2016-04/01/2017
consultar
02/01/2017-11/01/2017
consultar
09/01/2017-18/01/2017
consultar
16/01/2017-25/01/2017
consultar
23/01/2017-01/02/2017
consultar
30/01/2017-08/02/2017
consultar
Descripció
Aire pur, esport i contacte amb la natura endinsat als paisatges muntanyencs del Tian Shan. Travessar pendents i indrets intactes, lluny de la civilització. Gaudir durant l´ascens de les increïbles vistes que ens envolten i del silenci abrumador, per després disfrutar d´uns descensos excitants.
La singularitat d´aquest esquí-tour rau en l´allotjament, previst en càlides iurtes i campaments a Tyup i Tuz, instal·lats amb antelació a la nostra visita, a més de les cabanes del campament base a la Vall de Karkará.


Itinerari:
Al campament base de Karkará trobarem cabanes amb calefacció, sauna, cuina, iurta-menjador amb estufes i llocs habilitats per a eixugar la roba. Les bases compten amb dues motos de neu per al transport de càrrega i equipaments i també per al trasllat dels esquiadors en cas necessari.

Dia 1. Vol a Biskek.

Dia 2. Bishkek - Vall de Karkará.
Arribada a primera hora del matí a l´aeroport internacional de Manas. Trobada amb el xofer i trasllat al campament base de Karkará a 2.200m, travessant la gola "Boom" a l´extrem oriental de la Serralada kirguiza. Passarem per la riba nord del llac Issyk Kul, segon per la seva grandària entre els llacs alpins del món, després del Titicaca. Farem una parada per esmorçar i seguirem fent camí fins a Karkará. El campament base de Karkará es troba a 88 km de Tyup i de la via principal que porta de Bishkek a Karakol. Les zones per esquiar tenen desnivells entre 300 i 750 metres, tant per a professionals com per a principiants. La capa de neu varia entre 60 i 120 centímetres. Al campament base de Karkará trobarem cabanes amb calefacció, sauna, cuina, iurta-menjador amb estufa i llocs habilitats per a assecar la roba. La base compta amb dos motos de neu per al transport de càrrega i equipament i també per al trasllat dels esquiadors en cas necessari.
Sopar a l´arribada al campament. Allotjament en cabanes. (PC)

Dia 3. Dia d´esquí al campament base de la Vall de Karkará.
Avui esquiarem per les zones properes al campament. A uns 3.000m d´alçada. El desnivell d´aquests pendents oscil·la entre els 700m i 800m, amb inclinacions de 20 i 40 graus.
Allotjament al campament de Karkará. (PC)

Dia 4. Vall de Karkará - Vall de Tyup.
Avui ens traslladem a una altra regió. Al campament de Tyup arribarem travessant el port de Charkuduk (2.875m), des del qual s´obren unes vistes impressionants de la gola de Tyup. El campament està a 11 km del campament base de Karkará. Es puja per una carena descoberta de neu producte dels forts vents de la zona. El descens a la gola de Tyup ofereix un panorama dràsticament diferent. No hi ha vent i el terreny està cobert d´una densa capa de neu. En dependència del que prefereixin els esquiadors la distància a recórrer pot variar de 5 a 10 km. Els nostres equipaments seran portats en motos de neu.
Allotjament al campament de iurtes a Tyup (2.250m). (PC)

Dia 5. Vall d´Tyup.
Després d´esmorzar al campament, continuarem esquiant en aquesta zona, gaudint de les vistes de les muntanyes. Els paisatges d´aquesta vall són encantadors. Pujarem alguns cims propers de no més de 3.000m. Desnivells entre 700m i 1000m.
Descens al campament de iurtes per sopar i allotjament. (PC)

Dia 6. Vall de Tyup - Gola de Tuz.
Després d´esmorzar i havent preparat els equips ens dirigirem al port de Tuz a 2.875m. Travessarem el port per arribar al cim de Charkuduk a 3.390m. Des d´allà es pot realitzar un descens directe fins al campament de iurtes. Els equips seran transportats a les motos de neu. Si sobra temps podem continuar esquiant a les pendents properes.
Allotjament al campament de iurtes de Tuz a 2.800m. (PC)

Dia 7. Gola de Tuz.
Esquiada pels pendents de Tuz. Aquest pintoresc canó està ubicat a la part oriental del campament base de Karkará. Els pendents aquí varien en la seva forma, i a la ruta poden aparèixer avets caiguts i coberts de neu. Desnivells entre 800m i 1000m. Aquí trobarem bones rutes per als amants de l´esquí touring i el backcountry.
Allotjament al campament de iurtes. (PC)

Dia 8. Gola de Tuz - Vall de Karkará.
Tornada al campament base de Karkará. Esquiarem les pendents en direcció cap a Karkará. Desnivells dentre 700m i 800m.
Allotjament en cabanes al campament de Karkará. (PC)

Dia 9. Vall de Karkará - Bishkek.
Viatge de tornada a Bishkek per la via nord del llac Issyk Kul.
Tarda lliure a Bishkek. Allotjament en hotel. (Esmorzar i pic-nic).

Dia 10. Bishkek - Aeroport.
Trasllat a l´aeroport de Manas, per agafar el vol de tornada. (E)
Informació facilitada per Giroguies Senderisme Revisat el 28/12/2016Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM 2016