BONVIURE
      
      BONVIURE
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
27/09/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

15 de Març. Ascensió Hivernal per la CANAL DE L’ORDIGUER, cara Nord del CADÍ.Descens la del CRISTALL
Titol: 15 de Març. Ascensió Hivernal per la CANAL DE L’ORDIGUER, cara Nord del CADÍ.Descens la del CRISTALL
Tipus de Producte: Excursions amb guia  [?]
Categoria: Hivern 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Un dia 
Nivell: Mig  (**)
   Dificultat tècnica:   Moderat [?]
   Esforç fisic:   Exigent [?]
   Hores de caminar:   8 h
   Desnivell acumulat:   1000 m
Destí/zona: CARA NORD DEL CADI
Transports: Cotxes particulars
Entorn: Alta muntanya
Interès: Esportiu, Natura, Paisatge
Usuaris: Parelles, Singles
Participants: mínim=1 màxim=2
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
15/03/2015
149 €
, sortida amb 2 participants
225 €
, sortida amb 1 participant
Descripció
La serra del Cadí, és un dels llocs més coneguts per les seves canals de neu i activitat alpinística a l´època hivernal i la seva muralla Nord, un dels paisatges més impressionants de Catalunya. Pujar per la Canal de l´Ordiguer, potser el corredor més mític i clàssic de la zona , de baixa i mitjana dificultat, ens permet fer cim en un dels llocs més bonics i emblemàtics del Pirineu Català.
La baixada es fa per la canal del Cristall, amb aquesta activitat fem una bona circular que ens permet fer un bon coneixement d´aquesta serra.

La Canal de l’Ordiguer, a la impressionant muralla Nord del Cadí, és tot un clàssic. Una canal molt estètica, amb ambient alpí, sempre envoltats de grans parets. La Canal del Cristal, ens regalarà amb vistes impressionants en el nostre descens. I tot això, sense haver d’anar massa lluny!

Sortida adreçada a tota persona que estigui acostumada a fer 1000m de desnivell positiu i que ja tingui alguna experiència en la utilització de material tècnic (grampons i piolet). El guia s’encarregarà de la nostra seguretat i ell escollirà quan encordar-se.

Grup reduït: màxim de 2 persones. Amb guia professional d’alta muntanya titulat, gran coneixedor de la zona.

El material personal d’alpinisme el portes tu, però si et falta algun element (grampons, piolet, casc, arnès,...) és possible que te’l puguem proporcionar.


DIA A DIA

DIA 15 de març, diumenge.

Trobada amb el guia al poble d’Estana a les 7h30 del matí.
Començarem l’itinerari pujant per camí a Prat de Cadí i a l’inici de la Canal de l’Ordiguer (+700m de desnivell).
A partir d’aquest punt s’inicia el recorregut pel corredor, de 300m de desnivell, fins a assolir el coll a 2500m.
Si el temps ens ho permet, pujarem al veí Puig de la Canal del Cristall 2586m.
Descens cap a Prat de Cadí per la Canal de Cristall i camí de tornada a Estana.

Temps total de la sortida: entre 7h i 9h des de la sortida d’Estana fins l’arribada al mateix punt.
Desnivell total: +1000m / -1000m

Arribada optativa a La Cerdanya el vespre/nit anterior, dissabte 14. Degut a que l´hora de trobada l’endemà (diumenge 15) és a les 7h30, si desitges allotjament et podem ajudar, demana´ns-ho.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS O ANULAR LA SORTIDA SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES, L’ESTAT DEL TERRENY, LES CONDICIONS NIVOLÒGIQUES O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

Nombre mínim de participants: 1
Nombre màxim de participants: 2

PREUS PER PERSONA:

Sortida amb 2 participants: 149 € per persona.
Sortida amb 1 participant: 225 €.

Descompte de 10€ si tens la llicència de la FEEC del 2015 modalitat C o superior (o anàloga).

INCLOU

Guia professional d’Alta Muntanya de Bonviure, titulat.
El material d’ús comú d’alpinisme.
L’organització i gestió tècnica del viatge.
L´IVA.

NO INCLOU

L’allotjament i els àpat.
El material i equip personals.
Tot allò no esmentat en l’apartat “Inclou”.

MATERIAL QUE APORTEM NOSALTRES: el material d’ús comú d’alpinisme:
Corda.
Material d’assegurament.
Farmaciola.

MATERIAL NO INCLÒS QUE HAS DE PORTAR TU (*):
Casc.
Arnés (boudrier).
Grampons.
Piolet.
ARVA (DVA), pala i sonda.
Motxilla de 30litres.
Botes de muntanya de canya alta.
Roba d’abric, impermeable i per capes, adequada a l’activitat hivernal: 3 capes pel cos + pantalons de muntanya d’hivern + jaqueta tipus gorotex o plumas.
Guants d’hivern impermeables(2 parells).
Barret i buff.
Ulleres de sol de muntanya (filtre tipus 4 i amb protecció 100% UV).
Crema solar (factor de protecció 30-40 o més), crema de protecció pels llavis.
Frontal.
Bastons opcionals.
Cantimplora i/o termo.
Menjar pel dia.
Petita farmaciola. Si preneu algun tipus de medicació informeu-nos a l’hora de la inscripció i al guia abans de començar l’activitat.
Roba de recanvi per quan finalitzeu l’activitat.
(*) Si et falta algun element del material (tret de la roba) és possible que te’l puguem proporcionar. Si us plau, consulta’ns-ho en cas necessari.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us posarem en contacte entre vosaltres per si voleu compartir vehicle i despeses. Amb això, Bonviure únicament fa una tasca de coordinació per compartir el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges G.C. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu.


NIVELL

Desnivell total: +1000m / -1000m, els primers 700m per camí i la resta per la canal (de manera anàloga per la baixada). Temps total de la sortida: entre 7h i 9h des de la sortida d’Estana fins l’arribada al mateix punt. Sortida adreçada a tota persona que estigui acostumada a fer 1000m. de desnivell positiu i que ja tingui alguna experiència amb utilització de material tècnic (grampons i piolet).


ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida l´assegurança d’accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.
Si disposes de la llicència federativa pel 2015 modalitat C o en el seu defecte d’assegurança d’accidents en muntanya en l’activitat d’alpinisme o escalada, digue’ns-ho en inscriure’t i et farem un descompte de X€.
Si vols més informació truca´ns o envia´ns un m@il.

Volem matissar que ni la nostra assegurança ni la de la FEEC inclouen en la seva cobertura el rescat i assistència per malaltia comuna (és a dir, aquella no derivada directament de l’activitat de muntanya).


ALLOTJAMENT

Si et cal allotjament tant abans com després de l’activitat et podem orientar, demana’ns la informació si et cal.


LA SEGURETAT EN LES GRANS ASCENSIONS

El guia és l´únic i màxim responsable del grup, s´hauran d´atendre totes les seves indicacions i acatar les decisions que prengui. No es realitzarà cap acció sense el consentiment previ del guia.

El grup romandrà sempre unit.

En cas de no respectar qualsevol decisió presa pel guia o de realitzar alguna acció sense el seu consentiment, el guia quedarà eximit de qualsevol possible responsabilitat que derivi d´aquests actes.

Sobre els participants:

Els participants tenen l´obligació de comunicar al guia qualsevol malaltia, al. lèrgia o situació mèdica rellevant abans del començament de l´activitat.

Aquelles persones que pateixin qualsevol malaltia o al.lèrgia han de portar els medicaments pertinents durant l´activitat i informar a l´inici del valencià del guia sobre el seu correcte ús.

Les activitats exigeixen unes condicions físiques i mentals acords a la dificultat de les mateixes, en cas de comprovar durant el desenvolupament mancances importants en algun d´aquests aspectes, el guia podrà modificar l´activitat per adequar-la a les característiques pròpies del grup.

La realització d´activitats en grup suposa adaptar-les a la totalitat dels membres, si algú no pot realitzar l´activitat, el grup no pot. Un grup és tan fort com el més feble dels seus membres.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 70 € per persona al compte corrent que t’indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els lliurareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 19/02/2015Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018