BONVIURE
      
      JOSANTREK
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
23/07/2019 Iniciar sessió Registrar-me es català en

6- 21 agost KIRGUIZTAN: Trekking Camp Base Khan Tengri. INILCHECK Muntanyes Celestials.
Titol: 6- 21 agost KIRGUIZTAN: Trekking Camp Base Khan Tengri. INILCHECK Muntanyes Celestials.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Categoria: Estiu 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  16 dies de viatge
  14 dies d'activitat
  15 nits d'allotjament
Nivell: Mig  (**)
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Exigent [?]
Destí/zona: KIRGUIZTAN
Transports: Bus privat, Taxi / 4x4, Avió
Entorn: Mitja muntanya, Alta muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Gastronomia, Social
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles, Families, Senior
Participants: mínim=8 màxim=18
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
06/08/2015-21/08/2015
2165 €
, amb vols i sense taxes.
70 €
, suplement per habitació individual als hotels i tenda individual als campaments.
Descripció
El trek al camp base del Khan Tengri és un dels millors recorreguts de senderisme del món. A favor seu tenim les alçades que no superen els 4.000 m a diferència d’alguns treks del Nepal, la Índia o el Perú. L’espectacle és igual que en els treks clàssics grandiosament espatarrant: glaceres i cims de més de 7000 metres com el propi Khan Tengri un dels cims més bells de la Terra. Alhora és un recorregut que podem fer a l’estiu lluny dels monsons!! La cultura nòmada dels kirguís i uns dies d’aclimatació entre boscos i praderies fan d’aquest viatge una opció irresistible pels caminadors avesats.

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

L’espectacle continu del paisatge, espatarrant: glaceres i cims bellíssims de més de 7000 metres, com el Khan Tengri.

Un dels Grans Viatges de senderisme d’alta muntanya a l’Àsia i a l’estiu sense gran problemes d’alçada –cota màxima de pernoctació dues nits a 4.000 m- i sense l’efecte dels monsons.

Arribar fins al mateix camp base del Khan Tengri i fer la tornada en helicòpter veient des de l´aire el nostre itinerari dels dies anteriors.

La màgia oriental que és desprèn de l’antiga Ruta de la Seda i de les tradicions relacionades amb l’antiga cultura túrcica.

El preu amb els vols i la majoria de despeses incloses en un total de 16 dies de viatge. En una destinació que es compara amb la Patagònia per paisatge però amb l’avantatge d’un preu més econòmic i que és pot fer a l’estiu.


DIA A DIA

DIA 1 (dijous 06/08) Vol des de Barcelona a Bishkek.
Vol amb sortida des de Barcelona cap a Bishkek amb escala a Istanbul. Passarem la nit a l’avió, però en arribar al nostre destí podrem descansar unes hores a un hotel.

DIA 2 (divendres 07/08) Bishkek.
Arribada al matí a Bishkek i trasllat al nostre hotel per instal.lar-nos i descansar durant el matí. Per la tarda visita guiada a Bishkek per conèixer la capital del país.
Bishkek, la capital i el centre industrial de Kirguistan, és una ciutat amb amplies avingudes i elegants residencies heretades del passat soviètic. En la nostra visita a la ciutat passarem pel Museu Nacional , la plaça Ala Too, la Plaça de la Victoria i el Basar d´Osh entre altres.

Nit en hotel

DIA 3 (dissabte 08/08) Bishkek - Karakol
Transfer de Bishkek cap a Karakol. Pasarem per la Torre de Buraná, un vell minaret que va ser construït a l´antiga ciutat de Balasagún, una de las capitals de l´Estat Qarajanido dels segles XI y XII d.C. Explorarem les ruïnes del que va ser, en el seu temps, un important centre comercial en la Ruta de la Seda.
Després d´aquesta visita, continuarem el camí cap a la ciutat de Karakol on ens allotjarem en el nostre hotel.

DIA 4 (diumenge 09/08) Congost de Jety-Oguz
Trànsfert en vehicle privat fins a la Vall del Oguz Bashi on farem el primer dia de trekking en terres del Kirguistan. Caminarem per aquesta vall, tot seguint el curs del riu Jety-Oguz i passant pel Congost del mateix nom gaudirem d´unes fantàstiques vistes i veurem impressionants boscos coberts d´herbes i flors.
Un cop acabada l´excursió tornarem a Karakol on ens allotjarem en el nostre hotel.

Recorregut aproximat: 4 hores. Desnivell: + 600 – 600 m

DIA 5 (dilluns 10/08) Karakol i Tjuz River
Karakol està situada als peus de les muntanyes del Tien Shan. Va ser construïda pels Cosacs a mitjans del segle XIX com a fortalesa militar de gran importància estratègica. Aprofitarem per a fer-hi una visita guiada on podrem veure la Mesquita de Dungan o la Catedral Ortodoxa.
Per al tarda, trànsfert en vehicle privat fins al nostre campament situat en el congost d´ Echkilitash al riu Tjuz. Aquest serà el nostre primer campament durant aquesta travessa per la Glacera de l´ Inylchek i que està situat a 3200 metres d´altura.

DIA 6 (dimarts 11/08) Tjuz River
Primer dia de Travessa. Avui el nostre itinerari ens portarà a seguir el curs del riu Tjuz en direcció al Tjuz Pass. Seguirem el riu per la seva vessant esquerra a través del congost de Echkilitash, passat el congost anirem guanyant altura fins arribar al nostre campament situat a 3600 m d´altura i abans de passar pel TJjuz Pass.

Nit en campament

Recorregut aproximat: 6 hores. Desnivell: + 400 m

DIA 7 (dimecres 12/08) Tjuz Pass ( 4001 m. )
Segon dia de Travessa. Creuarem el Tjuz Pass ( 4001 m ). Per primer cop veurem la Glacera de l´ Inylchek, imatges espatarrants que no podràs oblidar mai més. Un cop travessat el coll, començarem la baixada per anar a buscar el nostre campament situat abans d´entrar a la Glacera, a 2850 m.

Nit en campament

Recorregut aproximat: 6 - 7 hores. Desnivell: + 400 m, - 1150 m.

DIA 8 (dijous 13/08) Chon Tash - Inylchek Glacier
Després d´esmorzar continuarem la nostra travessa. Avui ens portarà fins a l´inici de la Glacera de l´Inylchek ( 3.100 m ), on dormirem
Per la morrena d´aquesta glacera caminarem els propers dies fins arribar al Camp Base del Khan Tengri. Les glaceres, les seves morrenes i els rius que hi neixen canvien la forma i recorregut d´un any a l´altre. Per aquest motiu , cada any el camí passa per un lloc diferent tot seguint l´itinerari més assequible.

Nit en campament

Recorregut aproximat: 6 - 7 hores. Desnivell: + 250 m

DIA 9 (divendres 14/08) Merzbacher Glade
Primer dia en que els nostres peus caminaran per la Glacera de l´Inylchek, una experiència al.lucinant. El camí passa per la morrena lateral , on el gel està cobert de pedra, fins arribar a la Vall de Merzbacher. Durant l´itinerari el camí creua el punt on s´uneixen la Glacera del del Putevodny amb la Glacera de l´Inylchek.
La vall de Merzbacher serà el darrer prat verd que veurem en els propers dies. En aquesta zona hi ha una estació científica que estudia les glaceres i els seus moviments.

Nit en campament

Recorregut aproximat: 6 - 7 hores. Desnivell: + 500 m

DIA 10 (dissabte 15/08) Shokalsky Glacier or Komsomolsky Glacier ( 3.800 m )
Després de Merzbacher Glade el camí continua per la mateixa morrena lateral de la glacera fins a trobar una nova glacera que conflueix per la dreta, la Glacera del Shokalski. Caminarem envoltats de magnífics paisatges de neu, roca, gel i innombrables colors. En arribar a aquest punt ens mourem per l´anomenada "morrena vermella". Aquest color ve donat per un component de sílice que a baixes temperatures dóna pas a diferents varietats de cristalls d´un color marró vermellós.

Nit en campament

Recorregut aproximat: 7 - 8 hores. Desnivell: + 400 m

DIA 11 (diumenge 16/08) Diky Glacier ( 3.800 m )
Continuarem el nostre trekking per la Glacera. En aquest punt, la progressió per la Glacera és més tranquila. La Glacera és més ampla i cada cop les esquerdes són més petites.
Una de les característiques d´aquesta zona és la gran quantitat de cims "verges" i sense nom de més de 5000 metres. Primer dia per contemplar de ben a prop les grans muntanyes: Khan Tengri, Pobeda, Gorky, Chapaev y Trehglavaya.
Nit en campament
Recorregut aproximat: 5 - 7 hores. Desnivell: + 100 m

DIA 12 (dilluns 17/08) Camp Base del Khan Tengry ( 4100 m )
Darrer dia de trekking per la glacera que ens portarà fins al Camp Base del Khan Tengry. Aquest camp base està situat en un lloc fantàstic en el cor del Tien Shan. Des d´aquí hi ha unes espatarrants vistes del Khan-Tengri ( 7010 m .) i el Pobeda ( 7439 m .)

Nit en campament

Recorregut aproximat: 6 hores. Desnivell: + 300 m

DIA 13 (dimarts 18/08) Camp Base del Khan Tengry ( 4100 m )
Dia al Camp Base. Aquest dia farem un trekking radial per veure encara de més a prop els espectaculars cims que tenim damunt nostre. Els que no vulguin caminar poden descansar al Camp Base i donar un tomb per aquesta "poble" a 4.100 m.

Recorregut aproximat: 4-5 hores. Desnivell: + 200 m

DIA 14 (dimecres 19/08) Vol en Helicopter fins a Maida-Adyr i trànsfert a Issyk-Kul Lake
A la tornada no ens cal caminar. Farem el retorn per la Glacera des de l´aire, en helicòpter. Una altre punt de vista, igualment impressionant, de la Glacera i les muntanyes que l´envolten. Un cop deixem l´helicòpter, trànsfert en vehicle fins a la riba del llac Issyk-Kul on ens allotjarem.
El llac Issyk-kul és un dels llacs més impressionants del país. Anomenat per molts "La Perla del Tien Shan", és el segon llac alpí més gran després del Titicaca a Sudamèrica. Te 182 km de llarg per 58 d´ample. Aquest llac es va formar com a resultat de l´activitat tectònica. Com a curiositat us direm que li arriba calor des del terra i que no es gela mai. A l´estiu la temperatura de l´aigua pot arribar als 25-28º. Extremadament profund però amb aigües càlides, aquest llac ha estat una mena d´oasi dins l´ambient inhabitable de les muntanyes que l´envolten.

Nit en iurtes.

DIA 15 (dijous 20/08) Issyk-Kul Lake - Bishkek
Abans d´iniciar el nostre retorn a Bishkek aprofitarem després d´esmorzar per gaudir de l´entorn de l´Issyk-Kul Lake, banyar-nos en les seves càlides aigües o prendre el sol a la seva riba.

Transfer a Biskek i allotjament en Hotel.

DIA 16 (divendres 21/08) Bishkek - Barcelona
Trànsfert a l´aeroport i tornada cap a casa.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 2165€, amb vols i sense taxes.
(grup de 14 persones o més).

Suplement de 55 €, grup de 13 persones.
Suplement de 80 €, grup de 12 persones.
Suplement de 115 €, grup de 11 persones.
Suplement de 150 €, grup de 10 persones.
Suplement de 230 €, grup de 9 persones.
Suplement de 340 €, grup de 8 persones.
Per grups inferiors a 8 persones, consultar.

Suplement per habitació individual als hotels i tenda individual als campaments (totes les nits menys 1): 70 €.

Nombre màxim de participants: 18


INCLOU

Vols internacionals Barcelona- Bishkek/ Bishkek-Barcelona, sense taxes.

El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.

Guia de muntanya local durant el trekking.

Cuiner i portejadors.

Tots els àpats excepte 2 sopars i 1 dinar a Bishkek.

Allotjament per totes les nits (14 nits). En hotels, campaments i iurtes (veure apartat “Allotjaments”).

Material d’acampada: tenda de campanya per a dues places amb matalassos; estris de cuina i vaixella; tenda-menjador per fer-hi els àpats.

Tots els trànsferts per terra necessaris per seguir el programa descrit en el Dia a dia. En mini bus privat amb aire condicionat o en 4x4 quan sigui necessari.

El transport de l’equipatge durant el trekking. Atenció!! Limitat a 7.5kg per persona.

El vol en helicòpter des del Camp Base del Khan-Tengry fins al de Maida-Adyr.

Les taxes d’acampada. Totes les taxes i permisos per fer el trekking. Permisos fronterers.

Les entrades als monuments i museus inclosos en el programa.

Samarreta tècnica Bonviure.

La direcció i gestió tècnica del viatge.

L’IVA.


NO INCLOU

Taxes aèries, 310€ a 25/09/15.
L’assegurança de trekking. Cal assegurança federativa modalitat D o superior. Si no la tens, et podem contractar una d’equivalent (veure apartat Assegurances).
1 dinar i 2 sopars a Bishkek. Cost per àpat 10-15€.
Entrades a museus i monuments.
Begudes que no estiguin incloses en els àpats.
Les propines, opcionals.
Despeses imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel.lacions o retards de vols, carreteres bloquejades , condicions atmosfèriques, desastres naturals.
Tot allò no esmentat en l’apartat Inclou.


ALLOTJAMENTS

En hotels de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany, 2 nits a Bishkek i 2 nits a Karakol.
En campaments amb tendes de dos places durant el trek, 9 nits.
Una nit en iurtes (5 o 6 persones del mateix sexe per iurta).

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA´NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


NIVELL

Desnivells diaris mitjos d´uns +- 400 m. Només superem un dia els + 500 m i un descens un dia els -1150 m. Horari màxim 8 h de marxa al dia, horari mig 6-7 h de marxa al dia. La major part dels dies entre el Dia6 i el Dia13 es camina per morrena glacial (camí amb constants pujades i baixades, sense cap dificultat tècnica) i per damunt dels 3000 metres.


DOCUMENTACIÓ I VACUNES

No cal tramitat cap visat. Per entrar al país, cal tenir passaport en vigor amb un període de validesa d’almenys 6 mesos posteriors a la data de sortida del Kirguiztan.

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.msssi.gob.es/profesionales/saludPaises.do o programeu visita amb algun dels centre de vacunació internacional de la vostra zona.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/16041149.pdf

CAL TENIR ASSEGURANÇA FEDERATIVA DE MUNTANYA TIPUS D o superior. En el cas de que no tinguis aquesta assegurança, et podem proporcionar una, preu 75€. Aquesta assegurança inclou cobertura de cancel•lació del viatge fins a 2000€. Pots consultar la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/36917736.pdf

Podeu consultar les assegurances que us oferim a la nostra pàgina inicial, a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació. http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD.


MATERIAL

Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida del Kirguiztan). No cal visat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pels trekkings (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol... En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking i mitjons adequats.
Sac de dormir d’hivern i màrfega.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Repel•lent d’insectes.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

LA VOSTRA MOTXILLA

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,...). La resta del vostre equipatge serà transportat per les mules. Atenció!! Pes màxim limitat a 7.5kg per persona.
Per tant, cal que dugeu una motxilla mitjana, d’uns 25 -30 litres. Amb protector de pluja.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 290 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 05/05/2015Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018